Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de 34 yaşındayım.

teşekkür ederim desteğin için. senin desteğini hep hissediyorum.

kimsecikler yok .
uykum var . gece geç saatte gelip yatınca. gözlerim küçüldü. tabi anlıyorlar ki bi gariplik var . yorgunum desem de . takviye vitamin al diye tutturuyorlar. aslında gerekli evet. bunu yazayım bi kenara

abimin çocuğu yok canım tüp bebek tedavisi görüyorlar dört kardeşiz üç kiz bir oğlan ben ve abım evliyiz

ha şöyle seni uzeni takma kurban olsun sana
sağol canım. evet sildim gitti. güya niyeti ciddiymiş bir de. bak daha da arayıp tek kelime edemedi. arasa da cevap vermem artık.

abinlere acil şifalar diliyorum. inşallah tez vakitte dileklerine kavuşurlar. çevremde tedavi sonrası bebeklerini kucağına alan çok .

şimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..

birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.

hayırlı olsun kuzum allah analı babalı büyütsün inşallah

canım kendisi kaybetmiş otursun öküzlüğüne yansın ohh gül gibi kızı kaçırdım dye kafasını taşlara vursun. 1.5 ay önce bende ekildim. hemde benden hoşlandığını söyleyen benden 2 yaş küçük diye mantığım almıyor dediğim halde beni ikna etmeye çalışan öküzcük tarafından. şimdi iyi ki ekilmişim diyorum. hayatmda başka biri var ve ben o kadr mutluyum ki hani her seferinde başını boynuma yaslayıp kokumu içine çektiği her an yeniden kalbim kanatlanıyor ona doğru. ve üstelik bunu patronunun yanında bile yapacak kadr çok seviyor. kader kısmet değilmiş de geç rabbim en doğrusunu biliyor. düşün bak şuan ki sevgilim ile 2 senedir tanışıyorz pek bir muhabbetimiz olmamasına rağmen aylardır beni seviyormuş. kaybetmekten korktuğu için söyleyememiş. bende fuara gitmiştim ne akla hizmet ise 1-2 kere muhabbetim olan birine selam veresim tuttu bir kere gittim stanta yoktu normalde 2. kez dönmem ama ona önceki gün selam vermek için uğrarım dediğimden dolayı 2. kez gittim. kader kendini yazmış işte :)) oda zaten bekliyormuş daima izmir fuarı olsun diye. bir nevi umut olmuş izmir fuarı onun için :) çok uzattım işin özü rabbim hayırlısı nasip eylesin cnm bazen olmayan şeyler için üzülürüz ama daha hayırlısını vermek için rabbim oldurmaz.

bugün smear sonucunu almaya gidecem öğlenden sonra. öğlen yemegim
dört kasik bulgur pilavı
üç kasik yeşil fasulye yemeği

tertemiz çıkar inşallah canım sonuçların

fuardan 15'e yakın kitap aldım daha da liste yapıyorum arada alırım diye 45 tane mi ne okunacak kitabım var ayy ne aç gözlüyüm ben ama bu aralar okuyamıyorum maalesef

teşekkürler canım insallah çok yorucuzorlu bir dönem Allah herkesin gönlüne göre versin. sen de kendini en kısa zamanda topla bomba gibi bekliyoruz canim
canim yine izmire geldim tatil die bikc gunkugune kactim:)cok twsekkur ederim sordgun icin sen nasilsin
bende iyiyim canım kosturmaca yerim belli oluyor yoldayız doktora gidiyorum canım smear sonucu almaya eşiğinde lazer randevusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…