ben de 34 yaşındayım.40 yaşındayım izolecim.
sağ ol canım . yeni can . yeni hayat . yeni umutlar. umut hiç bitmez
sen yaz içinden ne geliyorsa
biz burada dinleriz . neden mızmızlık olsun.
hepimizin zaman zaman dertleri oluyor .
kiminin büyük . kiminin küçük.
yazıp rahatlıyoruz . birilerine anlatmayınca azalmıyor da sıkıntı. paylaşırsan azalır sıkıntın.
ben de 34 yaşındayım.
teşekkür ederim desteğin için. senin desteğini hep hissediyorum.
sağol canım. evet sildim gitti. güya niyeti ciddiymiş bir de. bak daha da arayıp tek kelime edemedi. arasa da cevap vermem artık.abimin çocuğu yok canım tüp bebek tedavisi görüyorlar dört kardeşiz üç kiz bir oğlan ben ve abım evliyiz
ha şöyle seni uzeni takma kurban olsun sana
şimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..
birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.
mesmeser çoook teşekkür ederim canım. evet toparlanıcam ve neşeli pozitif hale dönücem. valla depresifim diye buraya gelip bişey bile yazmıyorum. mızmızlık edip sizi de sıkmamak için
bu hafta full time burdayım. kızlar beni sarsıp kendime getirin
o eken terbiyesiz beyfendiyi takmıyorum canım. ben ona şans verdim, o kaybetti. daha da bişey demiyorum ona. az önce @demirleke ye yazarken dediğim gibi, heryerden de sildim. kimse benim değerli vaktimi almaya çalışmasın.
bugün smear sonucunu almaya gidecem öğlenden sonra. öğlen yemegim
dört kasik bulgur pilavı
üç kasik yeşil fasulye yemeği
Sağol tatlım
Kitapları çok severim okumaya vaktim yokfuardan 15'e yakın kitap aldımdaha da liste yapıyorum arada alırım diye 45 tane mi ne okunacak kitabım var ayy ne aç gözlüyüm ben ama bu aralar okuyamıyorum maalesef
benim vaktim var ama okuyamıyorumKitapları çok severim okumaya vaktim yok
canim yine izmire geldim tatil die bikc gunkugune kactim:)cok twsekkur ederim sordgun icin sen nasilsin
teşekkür ederim. senin de geçen gün doğumgününü kutladık değil mi? aynı zamanlarda doğmuşuz. bahar çocuğuyuz
teşekkürler canım insallah çok yorucuzorlu bir dönem Allah herkesin gönlüne göre versin. sen de kendini en kısa zamanda topla bomba gibi bekliyoruz canimsağol canım. evet sildim gitti. güya niyeti ciddiymiş bir de. bak daha da arayıp tek kelime edemedi. arasa da cevap vermem artık.
abinlere acil şifalar diliyorum. inşallah tez vakitte dileklerine kavuşurlar. çevremde tedavi sonrası bebeklerini kucağına alan çok.
bende iyiyim canım kosturmaca yerim belli oluyorcanim yine izmire geldim tatil die bikc gunkugune kactim:)cok twsekkur ederim sordgun icin sen nasilsin
amin canım insallahtertemiz çıkar inşallah canım sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?