nice mutlu yaşlara canım...Z zeze_35 teşekkür ederimmm çok incesin
güzel ve sakin geçti. akşam annemle yürüyüşe çıktık, ona çok mutlu oldum. o en büyük hediyeydi bana.
cuma akşam annem yemek yemeye çıktı benle.kendisinin de hoşuna gitti, ona da iyi geldi bence.
cumartesi halsizdim yattım hep. üzüldüm gün boşa gitti diye. o sırada çok sevdiğim akrabalarım geldi mutlu oldum. akşam için önemsediğim bir beyle sözleşmiştik. ekti beni... (yorum yok)
pazar günü dışarı çıkmak için hazırlandım giyindim. birden başım dönmeye başladı. saatlerce geçmedi. ilk defa böyle birşey başıma geliyor.
dün doğumgünümde sonunda çıktım gezdim ferahladım. nostaljik dondurmamdan yedim (mc flurry). akşam üstü de annemle yürüyüşe çıktık. çok mutlu oldum. bana en güzel hediye oldu. yıllar geçiyor. şunun şurasında birlikte geçirebileceğimiz kaç gün kaldı ...
böyle oldu benim doğumgünü maceram. biraz sakin, bolca depresif
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin analı babalı büyütsün canım..Gözün aydınşimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..
birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.
teşekkürler. dostlukla sohbetle nice senelerimiz olsun.Dogum gunu gecen arkadaslarimin dogum gunleri kitlu olsun kizlar sabah
Turk kahvesi
Smdi peynirli sandvic yemeyi dusunuorum insallh oglen icin
teşekkürler. birlikte nice senelerimiz olsun. bu güzel topiği açtığıj için bir kez daha teşekkürler.nice mutlu yaşlara canım...
amin canım . resim atmışlar . pek güzel ya. yoktan var ediyor Rabbim işte bir canı.nice mutlu yaşlara canım...
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin analı babalı büyütsün canım..Gözün aydın
nasıl bi tatlı bu . güzel görünüyor . süt ile mi yaptınSabah
1 dilim cok tahilli ekmek
Yumurta peynir zeytin kiraz sapli cay
Simdi deyazarhanim35 in tatlisindan yaptim mis gibi cilek koku onu yeme zamani :)
Eki Görüntüle 1990249
terbiyesiz . şimdi mi aklına gelmiş bunu söylemek. üstelik neden aramıyor da mesaj atıyor . konuşmuyor musunuz.hanımlar, sabah bahsettiğim beni eken "gereksiz" bana yazmış. o gün aniden hastalandım, sen korkma diye sana söylemedim yazmış.
ay hiç güleceğim yoktu
@demirlekemesmeser Z zeze_35 yazarhanim35 be your self A aaadddaaa
7 adet çilek ( 4 tanesini püre yaptım 3 tanesini dilimledim)
1 yemek kaşığı nişansta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı bal
süt ile nişastayı topaklanma yapmadan çırp canım içine püre olan çileği ekle ocağa al ısınınca içine 1 çay kaşığı balı koy. kıvamını aldığında ocaktan al dilimlenmiş çilekleri ekle karıştır bardaklara paylaştır. böyle 2 bardak çıktı benimkinden :)
Allah kolaylık versin canım ne kaldı akşama sabretöyle uykum var ki. gözlerim kapanıyor . bu akşam uyumayı istiyorum .çok uyumak. uyumak, uyku...
Sabah
1 dilim cok tahilli ekmek
Yumurta peynir zeytin kiraz sapli cay
Simdi deyazarhanim35 in tatlisindan yaptim mis gibi cilek koku onu yeme zamani :)
Eki Görüntüle 1990249
hanımlar, sabah bahsettiğim beni eken "gereksiz" bana yazmış. o gün aniden hastalandım, sen korkma diye sana söylemedim yazmış.
ay hiç güleceğim yoktu
@demirlekemesmeser Z zeze_35 yazarhanim35 be your self A aaadddaaa
aynen canım terbiyesiz yaa. konuşmaya yüzü yok herhalde diycem ama yüzü olsa bunu da yazmaya utanır insanterbiyesiz . şimdi mi aklına gelmiş bunu söylemek. üstelik neden aramıyor da mesaj atıyor . konuşmuyor musunuz.
aynen canım. kendi gibi çoluk çocuk zannediyor herhalde beniahahah çocuk mu kandırıyormuş şahsiyet.
ben bile inanmam onaaynen canım. kendi gibi çoluk çocuk zannediyor herhalde beni
ben de neden ben bile diyor bu kız, gayet de akıllı kız üstelik diyorum. evet canım aramızda 10 yaş var ama bak aklın yolu bir işte. aynı şeyi düşünüyoruz.ben bile inanmam onasenden küçük olduğum için ben bile inanmam dedim :) yani bunu tut 15 yaşındaki çocuğa söyle o bile inanmaz
24 yaşındayım ben canım benden büyüksün diye dedim ben bile diye :) en iyisi baştan tanımak kapılmadan tanımakben de neden ben bile diyor bu kız, gayet de akıllı kız üstelik diyorum. evet canım aramızda 10 yaş var ama bak aklın yolu bir işte. aynı şeyi düşünüyoruz.
böyle insanları baştan tanımak çok iyi oluyor.
sen bi şey yazmadın mı.ben de neden ben bile diyor bu kız, gayet de akıllı kız üstelik diyorum. evet canım aramızda 10 yaş var ama bak aklın yolu bir işte. aynı şeyi düşünüyoruz.
böyle insanları baştan tanımak çok iyi oluyor.
yok canım hiçbişey yazmadım.sen bi şey yazmadın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?