Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nice mutlu yaşlara canım...

şimdi konuştum ve bebek çıkmışşşşş. çok mutluyummmmmmmmmm.
Allah ömür versin hepsine inşallah sağlıkla. ..

birileri doğuyor birileri göçüyor. dünya ne garip.
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin analı babalı büyütsün canım..Gözün aydın

Sabah
1 dilim cok tahilli ekmek
Yumurta peynir zeytin kiraz sapli cay

Simdi de yazarhanim35 in tatlisindan yaptim mis gibi cilek koku onu yeme zamani :)

Eki Görüntüle 1990249
nasıl bi tatlı bu . güzel görünüyor . süt ile mi yaptın
terbiyesiz . şimdi mi aklına gelmiş bunu söylemek. üstelik neden aramıyor da mesaj atıyor . konuşmuyor musunuz.

@demirleke Z zeze_35 kızlar tarif burada

ben bir tatlı kaşığının yarısı kadar bal koydum çok tatlı olmadı. Ben böyle çok sevdim çok hafif balı fazla koyarsanız tadı tatlanır :)

Sabah
1 dilim cok tahilli ekmek
Yumurta peynir zeytin kiraz sapli cay

Simdi de yazarhanim35 in tatlisindan yaptim mis gibi cilek koku onu yeme zamani :)

Eki Görüntüle 1990249

ellerine sağlık canım afiyet olsun :)

ahahah çocuk mu kandırıyormuş şahsiyet.

kendime ciciler aldım. hep oğlan çocuğu gibi pantolon vs giyiyordum

bakalım ne zaman gelecekler hazır baharda geliyor 2 etek 1 elbise şıkır şıkır giyerim :) önümüzde ramazan bayramı zaten birini de bayrama saklar bayramda giyerim :)

Son düzenleme:
ben bile inanmam ona senden küçük olduğum için ben bile inanmam dedim :) yani bunu tut 15 yaşındaki çocuğa söyle o bile inanmaz
ben de neden ben bile diyor bu kız, gayet de akıllı kız üstelik diyorum. evet canım aramızda 10 yaş var ama bak aklın yolu bir işte. aynı şeyi düşünüyoruz.

böyle insanları baştan tanımak çok iyi oluyor.

24 yaşındayım ben canım benden büyüksün diye dedim ben bile diye :) en iyisi baştan tanımak kapılmadan tanımak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…