Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar dedikodu tatlı geldi. bildirimimi yapayım.

sabah:
sade türk kahvesi ve çay 0 kalori

öğlen:
500 ml yoğurt 355 kalori
1 salatalık 15 kalori
1 dolmalık biber 10 kalori
toplam: 380

keyifsizlikten canım hiç bişey istemedi. markete gidip böyle bir menü yaptım.

bu arada sabahtan beri sadece bir bardak su içmişim

bitki çayı bile içmemişim.

cicilerin ancak açıldı. güzelmiş. güzel günlerde giy canım . çok güzel.
@demirleke @zeze_35 kızlar tarif burada

ben bir tatlı kaşığının yarısı kadar bal koydum çok tatlı olmadı. Ben böyle çok sevdim çok hafif balı fazla koyarsanız tadı tatlanır :)
teşekkürler tarif için . sağ ol . kolay pratik. sütlü tatlı çok severim zaten

slm kızlar doktora gittim geldim hava yağışlı oğlanı da yanımızda goturmustuk hiç oylanamadan eve geldik. sonucun temiz çıktı çok hafif bir iltihap varmış oda önemli değil.
benim de özrü kabahatinden beter yeni aklı başına gelmiş o zaman dememiş mi bu kiz merak eder neyse sen bildiğini yap.
yazarhanim35 canım elbiselerin çok tatli güle güle giy.

geçmiş olsun canım

o gereksize hiç yorum yapmıyorum.

afiyet olsun
dün akşam ne yaptın yemek olarak
bahceden fasulye toplamistim taze taze hepsini pisirdim. bir kismini yogurtlama yaptim, bir kismini patatesli salataya ekledim, bir kisminida yumurtali yaptim. hepsi cok nefis olmustu ama en cok yogurtlamayi sevdim. aksam iftar yemegine 1 adet hurmayla basladim.Peygamber efendimiz SAV oyle yaparmis. vardir bi sebebi dedim hakkaten oyle yapinca cabucak doyuyor insan cok fazla yiyemiyorsun onu farkettim. ramazan boyunca ayni yontemi yapmaya devam etmek lazim cok yememek ve kilo almamak icin.
bu arada bizim peygamberimizin yuzyillar once yaptiklarini burda daha yeni kesfediyorlar. corek otu gibi.
hatta gunluk sirke icme olayi. peygamberimiz SAV hergun icermis. burda simdilerde kilo vermek icin ve baska faydalari icin moda oldu. hatta direk icemeyenler icin haplari cikmis. bizim sekreterler bile almislar. dedim biz muslumanlar bunu yuzyillardir bilir ve kullaniriz amma geriden geliyorsunuz .

Akşam kuru biber ve patlıcan dolması ve cacık yedim. Yürüyüşten şimdi geldim.

Bundan sonra bitki çayı ve kuruyemişle geçiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…