afiyet olsunGunaydin
Kahvaltim
2 yk lor
1 dilim kaymakli koy ekmegi
1 bardak cay 220 kalori
oglen icin dun aksam yaptiklarimdan getirdim hafif bir ogun olacak.simdi kendime kahve yapip icecegim
afiyet olsunGunaydin
Kahvaltim
2 yk lor
1 dilim kaymakli koy ekmegi
1 bardak cay 220 kalori
oglen icin dun aksam yaptiklarimdan getirdim hafif bir ogun olacak.simdi kendime kahve yapip icecegim
be your self canım iyiki doğdun, yeni yasin kutlu ve mutlu olsun.
yazarhanim35 afiyet olsun tatlin cok nefis gorunuyor.
Tatile gidip gelen arkadaslarda hos gidip hos gelmisler. bizde persembe aksami cikacagiz insallah.
cicilerin ancak açıldı. güzelmiş. güzel günlerde giy canım . çok güzel.kendime ciciler aldım. hep oğlan çocuğu gibi pantolon vs giyiyordum
bakalım ne zaman geleceklerhazır baharda geliyor 2 etek 1 elbise şıkır şıkır giyerim :) önümüzde ramazan bayramı zaten birini de bayrama saklar bayramda giyerim :)
teşekkürler tarif için . sağ ol . kolay pratik. sütlü tatlı çok severim zaten@demirleke @zeze_35 kızlar tarif burada
ben bir tatlı kaşığının yarısı kadar bal koydum çok tatlı olmadı. Ben böyle çok sevdim çok hafif balı fazla koyarsanız tadı tatlanır :)
nasıl oldu ki o .Dün 8 km yaptım bugün de 8 km yaptım ama tartı da artı 2 çıktım nasıl. Oldu anlamadım.
sağol canımcicilerin ancak açıldı. güzelmiş. güzel günlerde giy canım . çok güzel.
teşekkürler tarif için . sağ ol . kolay pratik. sütlü tatlı çok severim zaten
aynı elbise mi bu.solda ki 6 yaşında ana sınıfına giden minnak bir bensağda ki eşek kadr 24 yaşındaki ben
aynı elbise canımaynı elbise mi bu.
incecik olmuşsun . ha gayret . azıcık kalmış .
cuma artı 1 mi olmuştun kiloda. bu sabah gelince gördüm .
benim de özrü kabahatinden beter yeni aklı başına gelmiş o zaman dememiş mi bu kiz merak ederhanımlar, sabah bahsettiğim beni eken "gereksiz" bana yazmış. o gün aniden hastalandım, sen korkma diye sana söylemedim yazmış.
ay hiç güleceğim yoktu
@demirlekemesmeser @zeze_35 yazarhanim35 be your self @aaadddaaa
geçmiş olsun canımslm kızlar doktora gittim geldim hava yağışlı oğlanı da yanımızda goturmustuk hiç oylanamadan eve geldik. sonucun temiz çıktı çok hafif bir iltihap varmış oda önemli değil.
benim de özrü kabahatinden beter yeni aklı başına gelmiş o zaman dememiş mi bu kiz merak ederneyse sen bildiğini yap.
bahceden fasulye toplamistim taze taze hepsini pisirdim. bir kismini yogurtlama yaptim, bir kismini patatesli salataya ekledim, bir kisminida yumurtali yaptim. hepsi cok nefis olmustu ama en cok yogurtlamayi sevdim. aksam iftar yemegine 1 adet hurmayla basladim.Peygamber efendimiz SAV oyle yaparmis. vardir bi sebebi dedim hakkaten oyle yapinca cabucak doyuyor insan cok fazla yiyemiyorsun onu farkettim. ramazan boyunca ayni yontemi yapmaya devam etmek lazim cok yememek ve kilo almamak icin.afiyet olsun
dün akşam ne yaptın yemek olarak
Sağol tatlımmmbe your self canım iyiki doğdun, yeni yasin kutlu ve mutlu olsun.
yazarhanim35 afiyet olsun tatlin cok nefis gorunuyor.
Tatile gidip gelen arkadaslarda hos gidip hos gelmisler. bizde persembe aksami cikacagiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?