Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canm benm iyi sonuclar al insallh

A aaadddaaa canım nerelerdesin özlettin kendini
iyiyim kuzum ailemin yanina gittim izmire bu aralar cok sehir disina cikiorum bide acikcasi bazi problemlerim vardi kendimi iyi hissetmiodum o yuzden pek giremedim sen nasilsim cnm

canm benm iyi sonuclar al insallh

iyiyim kuzum ailemin yanina gittim izmire bu aralar cok sehir disina cikiorum bide acikcasi bazi problemlerim vardi kendimi iyi hissetmiodum o yuzden pek giremedim sen nasilsim cnm
Ben iyiyim tatlım sen de iyi ol geçer herşey takmamaya çalış veya az tak :) su akar yokunu bulur unutma

teşekkürler. birlikte nice senelerimiz olsun. bu güzel topiği açtığıj için bir kez daha teşekkürler.
Rica ederim canım..Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
tekrar geçmiş olsun canım..temiz çıkmasına sevindim sonuçların...
Ayyy cok sicak disarisi 40 dereceye yakinmis yaniyoruz.
yesil elmalari dilimleyip uzerine limon ekledim yiyorum simdi.
Allah yardımcınız olsun sıcak çok sıcakk desene

Allah kabul etsin canım..İyi kapak yapmışsın sirke hapı kullananlara

slm kızlar
konulardan uzak kaldım pek anlayamadım yazılanları mazur görün
dişimle uğraşıyorum kızlar eski doktoruma gitmeye başladım biliyorsunuz evimin altında diş diş doktoruna gitmiştim dişimiin hher tarafı illtap olmuş dişimi kaybetmek üzereydim gitti benim 400 tl
keşke uzak muzak gideydim eski doktoruma 1 mayısta eşşim izinliydi götürdü beni kaplamayı çıkardı iltihapı biraz aldı uğraştı baya ilaç koydu
ama hala ağrım var bugünde kızmın diş röntgeni ni göstermek için gidicez doktorlarımız kapı komşu birbirlerine bende oraya geçicem tekrar göstericem
yemeğimi yerim çıkarım kızımı alırım okuldan geçeriz
1 mmayıs tatillinde
eşim evdeyken biraz dolaştırdı bizi kaçamaklar oldu biraz ama akşam yemeği yemedim erken kapattım o yüzden fazla değişiklik olmadı çok dikkat ediyorum bu sefer
bugünde sabah nesfit yedim
öğlen= lorlu yumurtalı omlet +çoban salata soğansız az da fesleğen ekliyorum çok güzel oluyor
1de sade türk kkahvesi
akşam belli deyil ya nesfit olur yada salata
dün yediklrimide yazayım
sabah=nesfit
öğllen= tavuk ıızgara+salata+sade türk kahvesi
akşam=salata+ karnııbahar çiğ olarak üzerine limon sıkıp hafif tuz (himalaya tuzu kullanıyorum değirmende) o şekillde yiyorum
akşamda çaylla 1 avuç lebllebi
yaz meyvelerinden 2-3 tane yedim
gece yooğurt kürü

hahahah. lafını gediğine koymuşsun .
Ah bizim güzel dinimiz .
Oglen yemegim
1 kucuk tabak Yogurtlama ve minik kase asure 213 kalori.
Birazdan GYMe gidiyorum en az 1 saat yuksek performansli spor yapacagim insallah.
hey maşallah . git kuzum git. kaç kilocuk oldun ki.
Akşam kuru biber ve patlıcan dolması ve cacık yedim. Yürüyüşten şimdi geldim.

Bundan sonra bitki çayı ve kuruyemişle geçiştiririm.
afiyet olsun.
Akşam yemeğim

Makarna 3 yemek kaşığı
Salata
Döner
Ayran

Makarnayı sadece hasladim tuz karabiber koydum.

Eki Görüntüle 1990333
afiyet olsun cicim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…