- 30 Nisan 2017
- 48
- 678
- 8
.):)))))Canım o zamanda yakışmış simdide çok yakışmış maşallah
Ne güzel zayıfladı vücudun orantılı oldu
Kuruyemis cok kalorili fazla yememeye calis.Akşam kuru biber ve patlıcan dolması ve cacık yedim. Yürüyüşten şimdi geldim.
Bundan sonra bitki çayı ve kuruyemişle geçiştiririm.
1 lokma pide
1 dilim baklava yedim
sağol cnm azıcık tattım işteKuruyemis cok kalorili fazla yememeye calis.
Oh afiyet olsun iyi yapmissin hakettin.
canm benm iyi sonuclar al insallhteşekkürler canım insallah çok yorucuzorlu bir dönem Allah herkesin gönlüne göre versin. sen de kendini en kısa zamanda topla bomba gibi bekliyoruz canim
bende iyiyim canım kosturmaca yerim belli oluyoryoldayız doktora gidiyorum canım smear sonucu almaya eşiğinde lazer randevusu var
iyiyim kuzum ailemin yanina gittim izmire bu aralar cok sehir disina cikiorum bide acikcasi bazi problemlerim vardi kendimi iyi hissetmiodum o yuzden pek giremedim sen nasilsim cnm
Ben iyiyim tatlım sen de iyi ol geçer herşey takmamaya çalış veya az tak :) su akar yokunu bulur unutmacanm benm iyi sonuclar al insallh
iyiyim kuzum ailemin yanina gittim izmire bu aralar cok sehir disina cikiorum bide acikcasi bazi problemlerim vardi kendimi iyi hissetmiodum o yuzden pek giremedim sen nasilsim cnm
Rica ederim canım..Hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinteşekkürler. birlikte nice senelerimiz olsun. bu güzel topiği açtığıj için bir kez daha teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun canım..temiz çıkmasına sevindim sonuçların...slm kızlar doktora gittim geldim hava yağışlı oğlanı da yanımızda goturmustuk hiç oylanamadan eve geldik. sonucun temiz çıktı çok hafif bir iltihap varmış oda önemli değil.
benim de özrü kabahatinden beter yeni aklı başına gelmiş o zaman dememiş mi bu kiz merak ederneyse sen bildiğini yap.
yazarhanim35 canım elbiselerin çok tatli güle güle giy.
Allah yardımcınız olsun sıcak çok sıcakk deseneAyyy cok sicak disarisi 40 dereceye yakinmis yaniyoruz.
yesil elmalari dilimleyip uzerine limon ekledim yiyorum simdi.
Allah kabul etsin canım..İyi kapak yapmışsın sirke hapı kullananlarabahceden fasulye toplamistim taze taze hepsini pisirdim. bir kismini yogurtlama yaptim, bir kismini patatesli salataya ekledim, bir kisminida yumurtali yaptim. hepsi cok nefis olmustu ama en cok yogurtlamayi sevdim. aksam iftar yemegine 1 adet hurmayla basladim.Peygamber efendimiz SAV oyle yaparmis. vardir bi sebebi dedim hakkaten oyle yapinca cabucak doyuyor insan cok fazla yiyemiyorsun onu farkettim. ramazan boyunca ayni yontemi yapmaya devam etmek lazim cok yememek ve kilo almamak icin.
bu arada bizim peygamberimizin yuzyillar once yaptiklarini burda daha yeni kesfediyorlar. corek otu gibi.
hatta gunluk sirke icme olayi. peygamberimiz SAV hergun icermis. burda simdilerde kilo vermek icin ve baska faydalari icin moda oldu. hatta direk icemeyenler icin haplari cikmis.bizim sekreterler bile almislar. dedim biz muslumanlar bunu yuzyillardir bilir ve kullaniriz amma geriden geliyorsunuz .
çok teşekkür ederim canimtekrar geçmiş olsun canım..temiz çıkmasına sevindim sonuçların...
cok dogru canim cok tesekkur ederinBen iyiyim tatlım sen de iyi ol geçer herşey takmamaya çalış veya az tak :) su akar yokunu bulur unutma
hahahah. lafını gediğine koymuşsun .bahceden fasulye toplamistim taze taze hepsini pisirdim. bir kismini yogurtlama yaptim, bir kismini patatesli salataya ekledim, bir kisminida yumurtali yaptim. hepsi cok nefis olmustu ama en cok yogurtlamayi sevdim. aksam iftar yemegine 1 adet hurmayla basladim.Peygamber efendimiz SAV oyle yaparmis. vardir bi sebebi dedim hakkaten oyle yapinca cabucak doyuyor insan cok fazla yiyemiyorsun onu farkettim. ramazan boyunca ayni yontemi yapmaya devam etmek lazim cok yememek ve kilo almamak icin.
bu arada bizim peygamberimizin yuzyillar once yaptiklarini burda daha yeni kesfediyorlar. corek otu gibi.
hatta gunluk sirke icme olayi. peygamberimiz SAV hergun icermis. burda simdilerde kilo vermek icin ve baska faydalari icin moda oldu. hatta direk icemeyenler icin haplari cikmis.bizim sekreterler bile almislar. dedim biz muslumanlar bunu yuzyillardir bilir ve kullaniriz amma geriden geliyorsunuz .
hey maşallah . git kuzum git. kaç kilocuk oldun ki.Oglen yemegim
1 kucuk tabak Yogurtlama ve minik kase asure 213 kalori.
Birazdan GYMe gidiyorum en az 1 saat yuksek performansli spor yapacagim insallah.
afiyet olsun.Akşam kuru biber ve patlıcan dolması ve cacık yedim. Yürüyüşten şimdi geldim.
Bundan sonra bitki çayı ve kuruyemişle geçiştiririm.
afiyet olsun cicim.Akşam yemeğim
Makarna 3 yemek kaşığı
Salata
Döner
Ayran
Makarnayı sadece hasladim tuz karabiber koydum.
Eki Görüntüle 1990333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?