ay kuymak bayılırım.Bugün kahvaltıya misafirim var Antalya dan.
Sigara böreği, kuymak, mücver, kek ve krep yapicam gerisi normal kahvaltılık. Bende biraz mücver ve kuymak yerim.
Regliye az kaldı. InsAllah herkes de durumlar iyidir.
oy oy . maşallah . harika gidiyorsun . kaçamaksız. hayranım beee.günaydınnn
dün akşam bir tabak haşlanmış karnabahar ve bir kase yoğurt ile bitti. üstüne bolca kırmızı biber ekledim.
sabah çayımı içiyorum. birazdan sade türk kahvesi.
@Nslhn001 günaydın. hiç göremiyodum seni. selamlar canım
hey maşalllah .
canım . artık diş sıkıntın geçmiştir umarım.slm kızlar
konulardan uzak kaldım pek anlayamadım yazılanları mazur görün
dişimle uğraşıyorum kızlar eski doktoruma gitmeye başladım biliyorsunuz evimin altında diş diş doktoruna gitmiştim dişimiin hher tarafı illtap olmuş dişimi kaybetmek üzereydim gitti benim 400 tl
keşke uzak muzak gideydim eski doktoruma 1 mayısta eşşim izinliydi götürdü beni kaplamayı çıkardı iltihapı biraz aldı uğraştı baya ilaç koydu
ama hala ağrım var bugünde kızmın diş röntgeni ni göstermek için gidicez doktorlarımız kapı komşu birbirlerine bende oraya geçicem tekrar göstericem
yemeğimi yerim çıkarım kızımı alırım okuldan geçeriz
1 mmayıs tatillinde
eşim evdeyken biraz dolaştırdı bizi kaçamaklar oldu biraz ama akşam yemeği yemedim erken kapattım o yüzden fazla değişiklik olmadı çok dikkat ediyorum bu sefer
bugünde sabah nesfit yedim
öğlen= lorlu yumurtalı omlet +çoban salata soğansız az da fesleğen ekliyorum çok güzel oluyor
1de sade türk kkahvesi
akşam belli deyil ya nesfit olur yada salata
dün yediklrimide yazayım
sabah=nesfit
öğllen= tavuk ıızgara+salata+sade türk kahvesi
akşam=salata+ karnııbahar çiğ olarak üzerine limon sıkıp hafif tuz (himalaya tuzu kullanıyorum değirmende) o şekillde yiyorum
akşamda çaylla 1 avuç lebllebi
yaz meyvelerinden 2-3 tane yedim
gece yooğurt kürü
ben de gördüm senin karatay hoşafı resmini. hoşafla aram hiç yoktur ama benim bile canım çekti.
kolay gelsin cnm baya bi yogun gecio senindeçıkayım da çamaşşıırları astımm az bi bulaşığım var onları yıkayayım bulaşık makinesi çok dolu onu çalıştırayım yemeğimi yapayım yerim evden çıkarım dönünce tekrar girerim kızlar
yorgunluk zor . öğlen ne yemeyi düşünüyorsun .Gece geç yattım çocuklar uyuyunca iş yapayım dedim sabah da erkenden kaldırdı çocuklar canım kahvaltı pek istemedi 150 kalorilik atıştırdım
Hiç bir fikrim yok canım arada çilek yerim onu biliyorum akşama fırında kızartmadan karnı yarık yapmayı düşünüyorumyorgunluk zor . öğlen ne yemeyi düşünüyorsun .
Tamam Can'ım.yazarsın öğlen ne yersen.Hiç bir fikrim yok canım arada çilek yerim onu biliyorum akşama fırında kızartmadan karnı yarık yapmayı düşünüyorum
evet o.@kanel yurtdışında yaşayan mavi gözü kızı olan arkadaştı demi elinden de operasyon geçirmişti sanırım öyle hatırlıyorum
Sanırım hava soğuk oralarda kazak giymişsin İzmire yaz geldi :) tişört giyiyoruz burdaSaatim bu kızlar
evet canım dün yağmur vardı. bugün kapalıydı. şimdi şimdi güneş çıktı.Sanırım hava soğuk oralarda kazak giymişsin İzmire yaz geldi :) tişört giyiyoruz burda
Ayy izmir ne guzeldi ya hava muthisti buraya bi dondum yagmur camurSanırım hava soğuk oralarda kazak giymişsin İzmire yaz geldi :) tişört giyiyoruz burda
Güzel canm. Bnde memleketten alacagım hafta sonu inşallah.Saatim bu kızlar
Canım merak etmiştim ne yaptın diye en azindan yoluna girmiş biraz durumun. Eski doktoruna gitmen çok daha iyi oldu. Inşallah biterde kurtulursun.slm kızlar
konulardan uzak kaldım pek anlayamadım yazılanları mazur görün
dişimle uğraşıyorum kızlar eski doktoruma gitmeye başladım biliyorsunuz evimin altında diş diş doktoruna gitmiştim dişimiin hher tarafı illtap olmuş dişimi kaybetmek üzereydim gitti benim 400 tl
keşke uzak muzak gideydim eski doktoruma 1 mayısta eşşim izinliydi götürdü beni kaplamayı çıkardı iltihapı biraz aldı uğraştı baya ilaç koydu
ama hala ağrım var bugünde kızmın diş röntgeni ni göstermek için gidicez doktorlarımız kapı komşu birbirlerine bende oraya geçicem tekrar göstericem
yemeğimi yerim çıkarım kızımı alırım okuldan geçeriz
1 mmayıs tatillinde
eşim evdeyken biraz dolaştırdı bizi kaçamaklar oldu biraz ama akşam yemeği yemedim erken kapattım o yüzden fazla değişiklik olmadı çok dikkat ediyorum bu sefer
bugünde sabah nesfit yedim
öğlen= lorlu yumurtalı omlet +çoban salata soğansız az da fesleğen ekliyorum çok güzel oluyor
1de sade türk kkahvesi
akşam belli deyil ya nesfit olur yada salata
dün yediklrimide yazayım
sabah=nesfit
öğllen= tavuk ıızgara+salata+sade türk kahvesi
akşam=salata+ karnııbahar çiğ olarak üzerine limon sıkıp hafif tuz (himalaya tuzu kullanıyorum değirmende) o şekillde yiyorum
akşamda çaylla 1 avuç lebllebi
yaz meyvelerinden 2-3 tane yedim
gece yooğurt kürü
Canım ya özledik seni inşallah hayatında herşey yoluna girer. Bizim için konuşması kolay ama unutma senden önemli başka hiç bişey yok canım arkadaşımkolay gelsin cnm baya bi yogun gecio seninde
Afiyet olsun canımöğle yemeğim
dünden beri tavuk,tavuk döner, peynir,yumurta derken protein komasına gireceğim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?