Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kahvaltıya misafirim var Antalya dan.
Sigara böreği, kuymak, mücver, kek ve krep yapicam gerisi normal kahvaltılık. Bende biraz mücver ve kuymak yerim.
Regliye az kaldı. InsAllah herkes de durumlar iyidir.
ay kuymak bayılırım.
ben de reglim 6 gün oldu.
oy oy . maşallah . harika gidiyorsun . kaçamaksız. hayranım beee.
Eki Görüntüle 1990471
Buda bugünkü kalori raporum. Herkese iyi geceler.
hey maşalllah .

canım . artık diş sıkıntın geçmiştir umarım.
diş zor gerçekten .

afiyet olsun . güzel ve sağlıklı yemişsin .
sersum cum hoşafı yaptınmı kıs çok beğeneceksin ağızımızın tadı bir senlle ordan billiyom
ben de gördüm senin karatay hoşafı resmini. hoşafla aram hiç yoktur ama benim bile canım çekti.

merhaba arkadaşlar

akşam ne yedim yazayım

2 kase pulbiberli mercimek çorbası içtim.

100 gr taze lor üzerine 2 yemek kaşığı pekmez koydum yedim .

sade türk kahvesi içtim üzerine 1 su bardaığı

sabah kahvaltım

100 gr taze lor üzerine 1 yemek kaşığı bal koydum yedim
1 bardak süt içtim (yağ oranı az olan sütlerden)

şimdi 63 kalori olan nescayfe extra içiyorum.
öğlen yemeğimi öğlen arasının sonuna doğru yiycem . çünkü kahve tıkadı. çok açıkmıştım kahveye sarıldım.

öğlen yemeğim .
2 adet salatalık .
2 dilim peynir 30 gr kadar
15 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta

akşama kabak kavurmayı düşünüyorum . dere otu ile yerim . yoğurt da koyarım üstüne (sarımsaklı)
çok ayrıntılı oldu beehh

@kanel yurtdışında yaşayan mavi gözü kızı olan arkadaştı demi elinden de operasyon geçirmişti sanırım öyle hatırlıyorum

Hiç bir fikrim yok canım arada çilek yerim onu biliyorum akşama fırında kızartmadan karnı yarık yapmayı düşünüyorum
Tamam Can'ım.yazarsın öğlen ne yersen.
@kanel yurtdışında yaşayan mavi gözü kızı olan arkadaştı demi elinden de operasyon geçirmişti sanırım öyle hatırlıyorum
evet o.

Canım merak etmiştim ne yaptın diye en azindan yoluna girmiş biraz durumun. Eski doktoruna gitmen çok daha iyi oldu. Inşallah biterde kurtulursun.
Ben geçen hafta gittim yerleri iylesmemiş tekrar çekim yapacağı için dayanamazsin sonradann çok canın yanar dedi 1 hafta daha bekleme kararı aldı.
Önümüzdeki hafta gidicem
kolay gelsin cnm baya bi yogun gecio seninde
Canım ya özledik seni inşallah hayatında herşey yoluna girer. Bizim için konuşması kolay ama unutma senden önemli başka hiç bişey yok canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…