- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
teşekkür ederm cnmAfiyet olsun canım
Bende çok seviyorum tavuğu hiç sıkmayan yemek alternatifleri var çeşit çeşit
canım ne çektin şu dişlerden..İnşallah tez zamanda şifa bulursun inşallah...eski dr una gitmekte de iyi yapmışsın ..sonuçta seni o biliyor..slm kızlar
konulardan uzak kaldım pek anlayamadım yazılanları mazur görün
dişimle uğraşıyorum kızlar eski doktoruma gitmeye başladım biliyorsunuz evimin altında diş diş doktoruna gitmiştim dişimiin hher tarafı illtap olmuş dişimi kaybetmek üzereydim gitti benim 400 tl
keşke uzak muzak gideydim eski doktoruma 1 mayısta eşşim izinliydi götürdü beni kaplamayı çıkardı iltihapı biraz aldı uğraştı baya ilaç koydu
ama hala ağrım var bugünde kızmın diş röntgeni ni göstermek için gidicez doktorlarımız kapı komşu birbirlerine bende oraya geçicem tekrar göstericem
yemeğimi yerim çıkarım kızımı alırım okuldan geçeriz
1 mmayıs tatillinde
eşim evdeyken biraz dolaştırdı bizi kaçamaklar oldu biraz ama akşam yemeği yemedim erken kapattım o yüzden fazla değişiklik olmadı çok dikkat ediyorum bu sefer
bugünde sabah nesfit yedim
öğlen= lorlu yumurtalı omlet +çoban salata soğansız az da fesleğen ekliyorum çok güzel oluyor
1de sade türk kkahvesi
akşam belli deyil ya nesfit olur yada salata
dün yediklrimide yazayım
sabah=nesfit
öğllen= tavuk ıızgara+salata+sade türk kahvesi
akşam=salata+ karnııbahar çiğ olarak üzerine limon sıkıp hafif tuz (himalaya tuzu kullanıyorum değirmende) o şekillde yiyorum
akşamda çaylla 1 avuç lebllebi
yaz meyvelerinden 2-3 tane yedim
gece yooğurt kürü
canım yapamadım fırsatım olmadı.malzemeyi de aldıydım ..dur kıss koyayım da yapayım hemen
kanelin diyet durumu bitti sanırım canım özelden görüşüyoruz şu sıralar tatilde..iyi ama..
çok iyi . kızı buyümüştür ama diyeti bırakmış demek .canım ne çektin şu dişlerden..İnşallah tez zamanda şifa bulursun inşallah...eski dr una gitmekte de iyi yapmışsın ..sonuçta seni o biliyor..
canım yapamadım fırsatım olmadı.malzemeyi de aldıydım ..dur kıss koyayım da yapayım hemen
kanelin diyet durumu bitti sanırım canım özelden görüşüyoruz şu sıralar tatilde..iyi ama..
aynen ..yok canım hala Hollanda da...çok iyi . kızı buyümüştür ama diyeti bırakmış demek .
olsun .
onların bi ara Türkiye ye dönme durumları vardı. istiyordu eşi.
ne oldu . hala hollanda da mı yaşıyor
Afiyet olsun. bu resimdeki tostos kim .Selam kızlar
Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
2 bardak çay az şekerli
Öğlen
Sade türk kahvesi
2 hurma
Şimdi oğlumun okuluna gidiyorum kurabiye yaptım çocuklara götürücem benim kurabiyelere bayiliyorlar
tamama canım . kızı büyümüştür . leylak da gelmiyor . ciğdem vardı. makbule vardı. bunları dönem dönem hatırlıyorum . neden gelmiyorlar .aynen ..yok canım hala Hollanda da...
canım asıl ben senin iradene hayranım. tek bir adet yer fıstığı yiyip orda durabilen insansın senoy oy . maşallah . harika gidiyorsun . kaçamaksız. hayranım beee.
haha. evet ya. ama bazen de paketiyle götüren insanım .canım asıl ben senin iradene hayranım. tek bir adet yer fıstığı yiyip orda durabilen insansın sen
Kızım canimAfiyet olsun. bu resimdeki tostos kim .
oy kuzu. maşallah .yemelik .Kızım canim
ben çikolata kaçamağı yaptım az önce. pişman değilim. 1 adet küçük çikolata.afiyet olsunsersum
öğlen:
iki küçük but, tavuk 250 kalori
yanında bikaç dilim havuç ve biber ile pişirilmiş 30 kalori
bir küçük kase salata, yağsız 40 kalori
üstlerinde pul biber 30 kalori
toplam 350 kalori
öğlen yemeği kalorisi az olmuş biraz. akşam da haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. akşam da pek telafi edemeyeceğim yani. bikaç gün de böyle olsun bakalım.
Teşekkür ederim canımoy kuzu. maşallah .yemelik .
tam da az önce kahve yerine bitki çayı yaptım. benim yerime de iç. afiyet olsunKahve içesim var birazdan yapıp içeyim yetiltirebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?