Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cok cok tesekkir ederim cnm destegin icin cok sagol

Kahvaltıdan sonra çilek yedim erikle okadar canım yemek istemedi akşama eşimi yemeğe çıkarcam geçmiş doğum günü için hediyesini de bugün aldım
esinin dogum gunu sanirim canm kutlu olsun ins iyi bi aksam gecirirsiniz

Selam kızlar anca gelebildim. Bugün bir sürü şey ters gitti uğraştım durdum neyse şükür halloldu bitti.
kahvaltım
Dünle aynı
1 bardak çay 1 dilim kaymaklı ev ekmeği ve lor
Öğlen yarım hindi fümeli sandviç ve minik kase tavuk çorbası ve minik kas aşure
Şimdi oğlumun tek kollukla yüzme çalışmalarını seyrederken karanfilli tarçınlı limonlu çay içiyorum.
Muhtemelen diğer kolluğuda 1-2 güne çıkarır balık gibi yüzer. Kızlardada aynı olmuştu.
Bu arada dün marketten yeni bir su kupası aldım tam 1.5 litrelik. Süper bişey. Suyu uzunca bir süre soğuk tutuyor. Günde 2 kupa su içecem böylece ne kadar içtiğimi bilirim. Artık bardak saymama gerek kalmadı.

merhaba kızlar :)

pazar gününden beri sodalı yeşilçayı yapıyorum ve çok iyi geldi sanki. içer içmez lavaboya da çıkıyorum.

şimdi 1 orta fincan sade türk kahvesi
Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?

Kızlar bugün kendi rekorumu kırdım.
11 km 700 kcal.
Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!

Selam kızlar bende katılabilir miyim araniza
Hoşgeldin canım.

günaydın canlarım sizi çok özledimmm :)))))

tatile çıkmıştım batı karadeniz turuna turda yazamadım malesef

yeni başladım işe sanırım kiloları aldım da geldim bu hafta görücez bilerek tartılmadım hiç çünkü

izole diyettaşım nasılsın canımmmmm sabit kalmıssın bu hafta sanırım inşaallah bu hafta çoşalım :)

@demirleke evet bende çok severim kuymaği zaten Trabzon deyince ilk akla gelen kuymak. :)
Bende de reli çok uzun sürer 10 gün.
2 ay önce spral taktırdım. o zamandan beri uzadı. yoksa öyle kısadır ki . 3-4 güne biter benim .
oh oh afiyet olsun. bol bol enerji olsun harcansın
küçüktü yediğim. dün taze loru çok yedim. yağlı olur normal lora göre. bal ve pekmez ile yedim. kilo alırım belki az biraz dedim . ama kilo vermişim aksine.
neden kaynaklandı bilemedim. akşam eve gidince kapıda kaldım. bakıcı abla çocuklarla dışarı çıkarken kız birden merdivenlere koşmuş. abla da kapıyı çekmiş . anahtarı alamadan . uğraştık biraz .
aşağı indim biraz parkta gezindim çocuklarla. sonra abla çocukları bekledi. ben yukarı çıktım. eski bi kart ile uğraştım . açtım kapıyı. çelik kapı değil zaten . toki evleri ve ahşap kapı.

canım afiyet olsun . tavuk mu o .

benim akşam yemeğim . 2 kaşık nohut . bol acı biber turşusu.
arkasından 1 su bardağı şekersiz türk kahvesi.

biraz squat yaptım. 5 dk kadar
ben de su içmeyenlerdenim.
bugün su alacağım 5 lt kendime. içmeyi unutmayacağım inşallah.
dün 2 bardak içmişim.

hoş geldin .
güzel mi geçti nasıldı. anlat. en çok nereleri beğendin. ne yedin ne içtin

sabah kahvaltım .
1 kaşık taze lor .
1 kaşık pekmez .

saati duymamışım bugün yine. geç kaldım . o nedenle kahvaltımı ayakta yedim . bi kaşık ağzıma attım . koştum etrafı topladım. sonra mutfağa bi şey için girdiğimde lorumu görünce bi kaşık daha attım ağzıma. yine çocukları hazırlama . onlara kahvaltı hazırlama vs derken ayakta yemek zorunda kaldım.
tatilden döndüğümüzden beri saati duymuyorum. uyanamıyorum. öyle yorulmuşuz ki.

bu hafta sonu inşallah dinlenirim.

öğlen için taze bezelye yemeği getirdim. 1 tabak

1 ekşi elma

ara öğün olur diye 1 bardak süt.
belki sütü birazdan içerim. kahvaltım hafif oldu çünkü

markete gideceğim bugün .
enginarı pişirmek için limon almam lazım. kaç gündür unutuyorum limonu
su alacağım marketten.
bi de ara öğün yapmak için ayran alacağım.
2 adet ayran almayı düşünüyorum.
birini eve gideceğime yakın içerim.
kurt gibi aç olmayayım eve varınca.
tokluk veriyor ayran.

bugün büyük oğlanın piknik gezisi var . saat 1 buçukta gölyaka da.

okul çıkışı gidiyorlar . küçük oğlan evde. umarım sıkılmaz . abi olmayınca dışarı kaçıyor sıpa. ablayı kandırıyor. çıkıyor . sıkı tembihledim bu kez . hem ablayı hem oğlanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…