oh oh afiyet olsun. bol bol enerji olsun harcansınben çikolata kaçamağı yaptım az önce. pişman değilim. 1 adet küçük çikolata.
cok cok tesekkir ederim cnm destegin icin cok sagolCanım merak etmiştim ne yaptın diye en azindan yoluna girmiş biraz durumun. Eski doktoruna gitmen çok daha iyi oldu. Inşallah biterde kurtulursun.
Ben geçen hafta gittim yerleri iylesmemiş tekrar çekim yapacağı için dayanamazsin sonradann çok canın yanar dedi 1 hafta daha bekleme kararı aldı.
Önümüzdeki hafta gidicem
Canım ya özledik seni inşallah hayatında herşey yoluna girer. Bizim için konuşması kolay ama unutma senden önemli başka hiç bişey yok canım arkadaşım
esinin dogum gunu sanirim canm kutlu olsun ins iyi bi aksam gecirirsinizKahvaltıdan sonra çilek yedim erikle okadar canım yemek istemedi akşama eşimi yemeğe çıkarcam geçmiş doğum günü için hediyesini de bugün aldım
Afiyet olsun canımakşam yemeğim
sağol cnmAfiyet olsun canım
Akşam iyiydi de yemek pek iyi değildi idare ederdi işte Yen'i bi yer demiyelim dedik ben Adana yedimcok cok tesekkir ederim cnm destegin icin cok sagol
esinin dogum gunu sanirim canm kutlu olsun ins iyi bi aksam gecirirsiniz
tebriklerrrrKızlar bugün kendi rekorumu kırdım.
11 km 700 kcal.
Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?merhaba kızlar :)
pazar gününden beri sodalı yeşilçayı yapıyorum ve çok iyi geldi sanki. içer içmez lavaboya da çıkıyorum.
şimdi 1 orta fincan sade türk kahvesi
Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!Kızlar bugün kendi rekorumu kırdım.
11 km 700 kcal.
Hoşgeldin canım.Selam kızlar bende katılabilir miyim araniza
2 ay önce spral taktırdım. o zamandan beri uzadı. yoksa öyle kısadır ki . 3-4 güne biter benim .@demirleke evet bende çok severim kuymaği zaten Trabzon deyince ilk akla gelen kuymak. :)
Bende de reli çok uzun sürer 10 gün.
küçüktü yediğim. dün taze loru çok yedim. yağlı olur normal lora göre. bal ve pekmez ile yedim. kilo alırım belki az biraz dedim . ama kilo vermişim aksine.oh oh afiyet olsun. bol bol enerji olsun harcansın
canım afiyet olsun . tavuk mu o .akşam yemeğim
ben de su içmeyenlerdenim.Eki Görüntüle 1991124
Selam kızlar anca gelebildim. Bugün bir sürü şey ters gitti uğraştım durdum neyse şükür halloldu bitti.
kahvaltım
Dünle aynı
1 bardak çay 1 dilim kaymaklı ev ekmeği ve lor
Öğlen yarım hindi fümeli sandviç ve minik kase tavuk çorbası ve minik kas aşure
Şimdi oğlumun tek kollukla yüzme çalışmalarını seyrederken karanfilli tarçınlı limonlu çay içiyorum.
Muhtemelen diğer kolluğuda 1-2 güne çıkarır balık gibi yüzer. Kızlardada aynı olmuştu.
Bu arada dün marketten yeni bir su kupası aldım tam 1.5 litrelik. Süper bişey. Suyu uzunca bir süre soğuk tutuyor. Günde 2 kupa su içecem böylece ne kadar içtiğimi bilirim. Artık bardak saymama gerek kalmadı.
hoş geldin .günaydın canlarım sizi çok özledimmm :)))))
tatile çıkmıştım batı karadeniz turuna turda yazamadım malesef
yeni başladım işe sanırım kiloları aldım da geldim bu hafta görücez bilerek tartılmadım hiç çünkü
izole diyettaşım nasılsın canımmmmm sabit kalmıssın bu hafta sanırım inşaallah bu hafta çoşalım :)
hoş geldin . katılırsın . tanıt kendini. kaç kilosunSelam kızlar bende katılabilir miyim araniza
hayır olsun inşallahMidem bulanıyor resmen uzandım belki geçer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?