Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoş geldin .
güzel mi geçti nasıldı. anlat. en çok nereleri beğendin. ne yedin ne içtin

sinop,kastamonu,safranbolu,amasra yı gezdim en çok sinop hamsilos u beğendim ya ben yeşillik hastasıyımdır doğaya bayılırımmm :) safranbolu da harika tabiki çok eğlendim yaa

kahvaltılarım tastamam yaptım valla öğlenleri birgün kaşarlı pide birgün balık salata birgün çorba dürüm
akşamları da çorba taze fasulye pilav salata olarak sebzeli şeyler yedim aralarda kaçamaklarım oldu ve haddinden fazla su içmişimdir taaaa tepelere yürüdük bayağı yürüyüş yaptımm yaaa akşamında ölü gibi oluyordumm

oo harika gezmişsin .
o zaman kilo almış olma ihtimalin az .
ben de 3 gün ayvalıktaydım.
dondurma lor tatlısı. ayvalık tostu. lokma tatlısı. vs sürekli yürümeli günlerimiz oldu. gezdik çünkü. 1 kilo artı ile geldim buraya.
o da gidiyor şimdi ufak uafak .eski beslenme düzenine dönünce.

kv . illa yemekleri yaptı diye yedirsin ister. tatlı da yapmış . kurabiyeler de. illa ye ye ye. yemezsen zaten surat asabilir . yemem yemiycem demek zor o insana.benim de işime geldi ki hayır demedim . yedim gitti.

arada olur böyle ya bence olmalııı :) insan mutlu ediyor kendini :) kas kas nereye kadar diyorumm ama şimdi abartmanın lüzumu yok marş marş devammmm :)

okuyucuu hoş geldin diyetdaşımmmne kadar güzel gezmişsin.

evet geçen hafta sabit kaldım. bu hafta verdim inşallah.

bence gayet düzgün beslenmişsin. porsiyonlar büyük değilse kilo bile vermişsindir.

geçmiş olsun canım. minnoşların başına bir kaza gelmesin de. biz kapılarda beklemeye razıyız

bitter çikolata metabolizmayı hızlandırıyor bile diyorlar.

ben de su içemeyenlerdenim. bikaç gündür iyice aksattım. bugün birlikte 2 litreyi geçelimmm.

ssanmıyorum kilo verdiğimi canım ya aşırı şiş duruyorum hayırlısı bakalım görücez teşekkür ederim bu arada :)

sanada tebrikler canım

yani en son 60 gözüküyordum dayanırım çünkü akşamdan kalma şişliğim var yaaa hiç yiyesim yok öğlen yemeğim 12.30 da zaten
acıkmadıysan hiç yeme diyetdaşım. önceki günden sıkı yiyince ertesi gün acıkmıyor insan.

ben hiç kahvaltı yapmıyorum biliyorsun. akşamları nasıl yiyorsam artık

acıkmadıysan hiç yeme diyetdaşım. önceki günden sıkı yiyince ertesi gün acıkmıyor insan.

ben hiç kahvaltı yapmıyorum biliyorsun. akşamları nasıl yiyorsam artık

hahha iyi duruyorsun canım ya sende ben bazı günler aşırı acıkıyorumm o da akşamdan dolayı sanırım ama akşam az yemek gerek :/

hahha iyi duruyorsun canım ya sende ben bazı günler aşırı acıkıyorumm o da akşamdan dolayı sanırım ama akşam az yemek gerek :/
benim sağlık sebepleri ve alışkanlık canım. bende düşük şeker var. sabah yemek yersem şekerim aniden düşüyor, aşırı acıkıyorum, elim ayağım titriyor. sabah yemezsem şeker dengem gayet iyi gidiyor. bir de zaten sabahları bulantım oluyor, birkaç saatten önce canım bir şey yemek istemiyor.

o sabah kalkar kalmaz yiyememek bende de vardı canım yani illa bi kaç saat gecicek ama şimdi işten dolayı sanırım alıştımm

rahatsızlığın varsa yemee aynenn canısı

bir arkadaş alakasız bişey söyledi. birden kafamda kendi hayatımı sorgulamaya başladım ve bana gene bir kalp çarpıntısı ve çöküntü hissi geldi. çok kötü oldum yaa. oysa güya sabah nasıl da motiveydim.

ağlama geldi. iş yerinde çaktırmadan ağlamak zorunda olmak ne zor.

Midem bulanıyor resmen uzandım belki geçer diye
gecmis olsun cnimcim hayirdir neyin var

Selam kızlar bende katılabilir miyim araniza
tabiki canm hosgeldin aramiza

agla kuzum.acikirsin ama degcek seylere agla degmicek seylere aglayip da bugunlerini yipratma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…