hoş geldin .
güzel mi geçti nasıldı. anlat. en çok nereleri beğendin. ne yedin ne içtin
oo harika gezmişsin .sinop,kastamonu,safranbolu,amasra yı gezdim en çok sinop hamsilos u beğendim ya ben yeşillik hastasıyımdır doğaya bayılırımmm :) safranbolu da harika tabiki çok eğlendim yaa
kahvaltılarım tastamam yaptım valla öğlenleri birgün kaşarlı pide birgün balık salata birgün çorba dürüm
akşamları da çorba taze fasulye pilav salata olarak sebzeli şeyler yedim aralarda kaçamaklarım oldu ve haddinden fazla su içmişimdir taaaa tepelere yürüdük bayağı yürüyüş yaptımm yaaa akşamında ölü gibi oluyordumm
kaç kiloydun canım sen . kahvaltısız dayanabiyiyor musunsabah kahvaltı yapmıyorum canlar hazımsızlığın verdiği şişliklik var su içiyorum sadece
oo harika gezmişsin .
o zaman kilo almış olma ihtimalin az .
ben de 3 gün ayvalıktaydım.
dondurma lor tatlısı. ayvalık tostu. lokma tatlısı. vs sürekli yürümeli günlerimiz oldu. gezdik çünkü. 1 kilo artı ile geldim buraya.
o da gidiyor şimdi ufak uafak .eski beslenme düzenine dönünce.
kv . illa yemekleri yaptı diye yedirsin ister. tatlı da yapmış . kurabiyeler de. illa ye ye ye. yemezsen zaten surat asabilir . yemem yemiycem demek zor o insana.benim de işime geldi ki hayır demedim . yedim gitti.
kaç kiloydun canım sen . kahvaltısız dayanabiyiyor musun
günaydın canlarım sizi çok özledimmm :)))))
tatile çıkmıştım batı karadeniz turuna turda yazamadım malesef
yeni başladım işe sanırım kiloları aldım da geldim bu hafta görücez bilerek tartılmadım hiç çünkü
izole diyettaşım nasılsın canımmmmm sabit kalmıssın bu hafta sanırım inşaallah bu hafta çoşalım :)
geçmiş olsun canım. minnoşların başına bir kaza gelmesin de. biz kapılarda beklemeye razıyızküçüktü yediğim. dün taze loru çok yedim. yağlı olur normal lora göre. bal ve pekmez ile yedim. kilo alırım belki az biraz dedim . ama kilo vermişim aksine.
neden kaynaklandı bilemedim. akşam eve gidince kapıda kaldım. bakıcı abla çocuklarla dışarı çıkarken kız birden merdivenlere koşmuş. abla da kapıyı çekmiş . anahtarı alamadan . uğraştık biraz .
aşağı indim biraz parkta gezindim çocuklarla. sonra abla çocukları bekledi. ben yukarı çıktım. eski bi kart ile uğraştım . açtım kapıyı. çelik kapı değil zaten . toki evleri ve ahşap kapı.
ben de su içmeyenlerdenim.
bugün su alacağım 5 lt kendime. içmeyi unutmayacağım inşallah.
dün 2 bardak içmişim.
okuyucuu hoş geldin diyetdaşımmm ne kadar güzel gezmişsin.
evet geçen hafta sabit kaldım. bu hafta verdim inşallah.
bence gayet düzgün beslenmişsin. porsiyonlar büyük değilse kilo bile vermişsindir.
acıkmadıysan hiç yeme diyetdaşım. önceki günden sıkı yiyince ertesi gün acıkmıyor insan.yani en son 60 gözüküyordumdayanırım çünkü akşamdan kalma şişliğim var yaaa hiç yiyesim yok öğlen yemeğim 12.30 da zaten
acıkmadıysan hiç yeme diyetdaşım. önceki günden sıkı yiyince ertesi gün acıkmıyor insan.
ben hiç kahvaltı yapmıyorum biliyorsun. akşamları nasıl yiyorsam artık
benim sağlık sebepleri ve alışkanlık canım. bende düşük şeker var. sabah yemek yersem şekerim aniden düşüyor, aşırı acıkıyorum, elim ayağım titriyor. sabah yemezsem şeker dengem gayet iyi gidiyor. bir de zaten sabahları bulantım oluyor, birkaç saatten önce canım bir şey yemek istemiyor.hahha iyi duruyorsun canım ya sende ben bazı günler aşırı acıkıyorumm o da akşamdan dolayı sanırım ama akşam az yemek gerek :/
benim sağlık sebepleri ve alışkanlık canım. bende düşük şeker var. sabah yemek yersem şekerim aniden düşüyor, aşırı acıkıyorum, elim ayağım titriyor. sabah yemezsem şeker dengem gayet iyi gidiyor. bir de zaten sabahları bulantım oluyor, birkaç saatten önce canım bir şey yemek istemiyor.
gecmis olsun cnimcim hayirdir neyin varMidem bulanıyor resmen uzandım belki geçer diye
tabiki canm hosgeldin aramizaSelam kızlar bende katılabilir miyim araniza
günaydın canlarım sizi çok özledimmm :)))))
tatile çıkmıştım batı karadeniz turuna turda yazamadım malesef
yeni başladım işe sanırım kiloları aldım da geldim bu hafta görücez bilerek tartılmadım hiç çünkü
Hosgeldin cnmmmm
izole diyettaşım nasılsın canımmmmm sabit kalmıssın bu hafta sanırım inşaallah bu hafta çoşalım :)
agla kuzum.acikirsin ama degcek seylere agla degmicek seylere aglayip da bugunlerini yipratma sakinbir arkadaş alakasız bişey söyledi. birden kafamda kendi hayatımı sorgulamaya başladım ve bana gene bir kalp çarpıntısı ve çöküntü hissi geldi. çok kötü oldum yaa. oysa güya sabah nasıl da motiveydim.
ağlama geldi. iş yerinde çaktırmadan ağlamak zorunda olmak ne zor.
gecmis olsun cnm bu aralar mide gribi die bisey yayginmis herkeste mide bulantisi yemek yiyeme hali oluorumus sanirsam
sağol canım. kendime ağlaya ağlaya bihal oldum son zamanlarda. yada son yıllarda mı demeliydimagla kuzum.acikirsin ama degcek seylere agla degmicek seylere aglayip da bugunlerini yipratma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?