Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoş buldum kızlar. 28 yaşındayım üç çocuk annesiyim en kucugum 14aylik hamilelik kilolarimi vermeye çalışıyorum. Boyum 163 85 kilo ile başlamıştım bu sabah 80.5 çıktım.yaklasik bı aydır diyet yapmıyorum kilo almadım çok şükür. Bugün tekrar başlıyorum ilk hedefim 68 .
Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?

Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!

Hoşgeldin canım.

hoş geldin . katılırsın . tanıt kendini. kaç kilosun

hayır olsun inşallah

gecmis olsun cnimcim hayirdir neyin var

tabiki canm hosgeldin aramiza

agla kuzum.acikirsin ama degcek seylere agla degmicek seylere aglayip da bugunlerini yipratma sakin

hoşgeldin

canım maşallah . 28 yaşında erkenden 3 çocuğa karışmışsın.
Sağlıkla büyüt.
verirsin kilolarını. ve zaten bak vermeye başlamışsın .
boyuna göre evet kilon fazla. sağlık açısından çok önemli . ve yaşın da öyle genç ki . kolay verirsin o yüzden

Teşekkürler canım her hamileligimde 25 kilo aldım hepsinde verdim bu seferde vereceğim ve otuzlu yaşlarımın tadini çıkaracağım inş.

Teşekkürler canım her hamileligimde 25 kilo aldım hepsinde verdim bu seferde vereceğim ve otuzlu yaşlarımın tadini çıkaracağım inş.
hamileliklerinde çok fazla kilo almışsın .
öbürküleri verdiğin gibi bunu da verirsin eminim .
biz de destek oluruz istersen

napıyon kız . depresyonun ne napıyor
birlikte takılıyoruz valla. ağlaya ağlaya çalışıyorum. amaçsız ve isteksiz yaşıyorum.

böyle kilo vermek, dişlerini tedavi ettirmek gibi uzun vadeli şeyler yaptığımda teselli buluyorum, aa uzun vadeli bir amacım var demek ki hayata tutunuyorum diye

slm kızlar akşam patates kizrtmasi ızmir köfte yaptım kofteyi tavada az yağlı pisirdim kizartmadim. ben sofraya oturana kadar patates bitmisti sadece tadina bakabildim köfte yedim dört tane bir dilim ekmek. sabah da klasik kahvaltimi yaptım
bugün öğlen yemeğe davetliyim yemekleri gidip kendim yaptım gidip yiyecem çok yemem zaten istahim yok

Yemeği kendin yapınca yemeğe davetli olmanın da bi anlamı olmuyor annemin bi arkadaşı var kadına gidince herşeyi anneme yaptırıyor bi anlamı kalmıyor oturmaya gitmenin :)

Canm umutsuz olma senn sorunun yalnızlık sanırım
Gel benm bebeklere bak cok sıkılıyorsan
Bende biraz dinlenim

Hobi edin kendine . iş cıkışı sinamaya git izin gününde topla arkadaslarını pikniğe git

öğlen yemeğim .

yoğurt 200 ml
1 tabak taze bezelye
yarın paket etiform

390 kalori.

sabah lor ve pekmez yemiştim.
sabah 100 kalori almışım.
toplam 490 kalori.

akşamüstü süt içeceğim 1 bardak . eve gitmeden .

Sabah
bir yumurtadan omlet ve iki minik küp beyaz peynir üç adet zeytin yedim.
Öğlen
bir yumurta ile salata ve bir kase mercimek çorbası içeceğim.

Cok acıktım şuan kızımı uyutuyorum karnımdan bayaga şiddetli sesler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…