Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?
Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!
Hoşgeldin canım.
hoş geldin . katılırsın . tanıt kendini. kaç kilosun
hayır olsun inşallah
gecmis olsun cnimcim hayirdir neyin var
tabiki canm hosgeldin aramiza
agla kuzum.acikirsin ama degcek seylere agla degmicek seylere aglayip da bugunlerini yipratma sakin
hoşgeldinHoş buldum kızlar. 28 yaşındayım üç çocuk annesiyim en kucugum 14aylik hamilelik kilolarimi vermeye çalışıyorum. Boyum 163 85 kilo ile başlamıştım bu sabah 80.5 çıktım.yaklasik bı aydır diyet yapmıyorum kilo almadım çok şükür. Bugün tekrar başlıyorum ilk hedefim 68 .
canım maşallah . 28 yaşında erkenden 3 çocuğa karışmışsın.Hoş buldum kızlar. 28 yaşındayım üç çocuk annesiyim en kucugum 14aylik hamilelik kilolarimi vermeye çalışıyorum. Boyum 163 85 kilo ile başlamıştım bu sabah 80.5 çıktım.yaklasik bı aydır diyet yapmıyorum kilo almadım çok şükür. Bugün tekrar başlıyorum ilk hedefim 68 .
napıyon kız . depresyonun ne napıyorhoşgeldin
geçmiş olsun .Dün akşamki yemekten oldu sanırım @aaadddaaa cım
Teşekkürler canım her hamileligimde 25 kilo aldım hepsinde verdim bu seferde vereceğim ve otuzlu yaşlarımın tadini çıkaracağım inş.canım maşallah . 28 yaşında erkenden 3 çocuğa karışmışsın.
Sağlıkla büyüt.
verirsin kilolarını. ve zaten bak vermeye başlamışsın .
boyuna göre evet kilon fazla. sağlık açısından çok önemli . ve yaşın da öyle genç ki . kolay verirsin o yüzden
hamileliklerinde çok fazla kilo almışsın .Teşekkürler canım her hamileligimde 25 kilo aldım hepsinde verdim bu seferde vereceğim ve otuzlu yaşlarımın tadini çıkaracağım inş.
birlikte takılıyoruz valla. ağlaya ağlaya çalışıyorum. amaçsız ve isteksiz yaşıyorum.napıyon kız . depresyonun ne napıyor
Adana yedim ama hiç beğenmedin çok açtım yedim öğlen de yememiştimgeçmiş olsun .
yağlı mı yedin ne yedin ki.
geçmiş olsun canım nasilsin şimdiDün akşamki yemekten oldu sanırım @aaadddaaa cım
Yemeği kendin yapınca yemeğe davetli olmanın da bi anlamı olmuyor annemin bi arkadaşı var kadına gidince herşeyi anneme yaptırıyor bi anlamı kalmıyor oturmaya gitmenin :)slm kızlar akşam patates kizrtmasi ızmir köfte yaptım kofteyi tavada az yağlı pisirdim kizartmadim. ben sofraya oturana kadar patates bitmistisadece tadina bakabildim köfte yedim dört tane bir dilim ekmek. sabah da klasik kahvaltimi yaptım
bugün öğlen yemeğe davetliyim yemekleri gidip kendim yaptımgidip yiyecem çok yemem zaten istahim yok
Daha iyiyim canım sağol senin sonuçlar da iyi çıkmış geçmiş olsungeçmiş olsun canım nasilsin şimdi
aynen canimYemeği kendin yapınca yemeğe davetli olmanın da bi anlamı olmuyor annemin bi arkadaşı var kadına gidince herşeyi anneme yaptırıyor bi anlamı kalmıyor oturmaya gitmenin :)
Geçmiş olsun canmDaha iyiyim canım sağol senin sonuçlar da iyi çıkmış geçmiş olsun
birlikte takılıyoruz valla. ağlaya ağlaya çalışıyorum. amaçsız ve isteksiz yaşıyorum.
böyle kilo vermek, dişlerini tedavi ettirmek gibi uzun vadeli şeyler yaptığımda teselli buluyorum, aa uzun vadeli bir amacım var demek ki hayata tutunuyorum diye
İnş canım bu süreçte insan seninle aynı hedefe kitlenmis insanlarla bir arada olmak istiyor oyuzden burdayım . Beraberce veririz inş kiloları.hamileliklerinde çok fazla kilo almışsın .
öbürküleri verdiğin gibi bunu da verirsin eminim .
biz de destek oluruz istersen
tamam canım . kahvaltıda ne yedin öğlen ne yedin . bize yazarsan daha motive olursunİnş canım bu süreçte insan seninle aynı hedefe kitlenmis insanlarla bir arada olmak istiyor oyuzden burdayım . Beraberce veririz inş kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?