Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla

aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.

sabah:
sade kahve ve çay 0 kalori

öğlen:
(canım bişey istemiyor. marketten aldıklarım)
bir büyük yeşil elma 155 kalori
200 gr yoğurt 90 kalori
peynirli wasa 140 kalori
maden suyu 0 kalori

toplam 385 kalori.

gene öğle yemeği için az olacak. ama canım da bişey istemiyor. elmayla yoğurdun yarısını yiyebildim henüz.

Olsun cnm istemiosan zorlama hic ama elmanin kalorisini fazla yazmissin sanki 100 dur o :)

İnş canım bu süreçte insan seninle aynı hedefe kitlenmis insanlarla bir arada olmak istiyor oyuzden burdayım . Beraberce veririz inş kiloları.
aradığın motivasyonu burda kesinlikle bulacaksın canım Z Zmhasli

bana bakar mısın, bana bu ruh haliyleyken diyet yaptırıp zayıflatabiliyorsa gerisini sen düşün

kıyamam . olsun o seslerin gelmesi hücrelerinin yağ yaktığının göstergesi. dayan . gitsin kilolar.

şekercim . kalorileri yanlış mı yazdın .
yeşil elma ekşi ise o kadar kalorisi yok .

200 ml yoğurt ben de aldım bugün marketten . öğlen yedim. arkasında100 gram 77 kalori yazıyordu. bizim yoğurt 200 gr. 144 kalori yapıyor .

sanıyorum aynı yoğurt .

Olsun cnm istemiosan zorlama hic ama elmanin kalorisini fazla yazmissin sanki 100 dur o :)
elmam büyüktü canım. 300 gr

fazlasıyla doydum. wasa'yı çekmeceye kaldırdım.

Bende cilekli yogirdumu yedim aksam da esimle disari gitcez sanirim belli degil ona gore yazarim ne yicegimi
afiyet olsunnn. zaten elma yoğurt olayını senin öğlen menünden ilham aldım.

sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla

aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.
kuzum . güzel şeylere odaklan. geçmişi unut . geleceğe bak .
ailene de he de geç

elmam büyüktü canım. 300 gramdı. 100 gramı 53 kaloriymiş diye öyle hesapladım.

yoğurt diyet yoğurttu. üstünde 100 gr 44 kalori diyor. (normalde diyet süt/yoğurt yemem, sağlıksız diye ama)

elmam büyüktü canım. 300 gramdı. 100 gramı 53 kaloriymiş diye öyle hesapladım.

yoğurt diyet yoğurttu. üstünde 100 gr 44 kalori diyor. (normalde diyet süt/yoğurt yemem, sağlıksız diye ama)

300 gr elma mı olurmuş . o ne ki . maşallah yahu .
hepsini yedin mi elmanın . karpuz gibi dilim dilim yeseydin . yarına da kalırdı.
heee diyet yoğurt . hiç görmedim ben marketlerde.
vardır . ama ben de diyet ürünlere yönelmiyorum . ama diyet ürünlere karşı değilim.
etiiform yerim ben en diyet olarak .

şu wasa nasıl bi şey onu merak ediyorum. sizden duydum ilk . onu da alıp deneyeceğim bi gün

canısıı takılmamaya çalış çok düşünme çok düşününce irdeliyor insan

kahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)

mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata

birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr

canısıı takılmamaya çalış çok düşünme çok düşününce irdeliyor insan
evet canım haklısın. ama engel olamadım kendime. şimdi biraz açıldım. ama tamamen sabahki neşeme de sahibim diyemem.

kahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)

mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata

birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
canım maşallah o kadar açlığa rapmen azıcık yemişsin. bence dondurmaya yer kalmış

evet canım hem iri hem de sulu olunca ağır çekmiş. ama şekeri çok azdı. yoksa yiyemezdim. tatlı şeyler yiyince içim kıyılıyor. bu yüzden meyve bile yemeyi sevmiyorum.

wasa ben de tavsiye ederim valla. ama sadesini. bu arasında peynirli krema olanları beğenmiyorum. hem eski peynir gibi kokuyorlar, hem de kremaları yağlı yağlı ağır geliyor. bugün de mecbur kaldım diye aldım. ama daha yemedim bile.

anladım canım .
merak ettim . deneyeceğim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…