sağol canım keşke gelsem oynasam onlarlaCanm umutsuz olma senn sorunun yalnızlık sanırım
Gel benm bebeklere bak cok sıkılıyorsan
Bende biraz dinlenim
Hobi edin kendine . iş cıkışı sinamaya git izin gününde topla arkadaslarını pikniğe git
Olsun cnm istemiosan zorlama hic ama elmanin kalorisini fazla yazmissin sanki 100 dur o :)sabah:
sade kahve ve çay 0 kalori
öğlen:
(canım bişey istemiyor. marketten aldıklarım)
bir büyük yeşil elma 155 kalori
200 gr yoğurt 90 kalori
peynirli wasa 140 kalori
maden suyu 0 kalori
toplam 385 kalori.
gene öğle yemeği için az olacak. ama canım da bişey istemiyor. elmayla yoğurdun yarısını yiyebildim henüz.
aradığın motivasyonu burda kesinlikle bulacaksın canımİnş canım bu süreçte insan seninle aynı hedefe kitlenmis insanlarla bir arada olmak istiyor oyuzden burdayım . Beraberce veririz inş kiloları.
kıyamam . olsun o seslerin gelmesi hücrelerinin yağ yaktığının göstergesi. dayan . gitsin kilolar.Sabah
bir yumurtadan omlet ve iki minik küp beyaz peynir üç adet zeytin yedim.
Öğlen
bir yumurta ile salata ve bir kase mercimek çorbası içeceğim.
Cok acıktım şuan kızımı uyutuyorum karnımdan bayaga şiddetli sesler geliyor
şekercim . kalorileri yanlış mı yazdın .sabah:
sade kahve ve çay 0 kalori
öğlen:
(canım bişey istemiyor. marketten aldıklarım)
bir büyük yeşil elma 155 kalori
200 gr yoğurt 90 kalori
peynirli wasa 140 kalori
maden suyu 0 kalori
toplam 385 kalori.
gene öğle yemeği için az olacak. ama canım da bişey istemiyor. elmayla yoğurdun yarısını yiyebildim henüz.
mamaları güpletme dışarda yemek tehlikeli olabilir .Bende cilekli yogirdumu yedim aksam da esimle disari gitcez sanirim belli degil ona gore yazarim ne yicegimi
elmam büyüktü canım. 300 grOlsun cnm istemiosan zorlama hic ama elmanin kalorisini fazla yazmissin sanki 100 dur o :)
afiyet olsunnn. zaten elma yoğurt olayını senin öğlen menünden ilham aldım.Bende cilekli yogirdumu yedim aksam da esimle disari gitcez sanirim belli degil ona gore yazarim ne yicegimi
kuzum . güzel şeylere odaklan. geçmişi unut . geleceğe bak .sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla
aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.
elmam büyüktü canım. 300 gramdı. 100 gramı 53 kaloriymiş diye öyle hesapladım.şekercim . kalorileri yanlış mı yazdın .
yeşil elma ekşi ise o kadar kalorisi yok .
200 ml yoğurt ben de aldım bugün marketten . öğlen yedim. arkasında100 gram 77 kalori yazıyordu. bizim yoğurt 200 gr. 144 kalori yapıyor .
sanıyorum aynı yoğurt .
300 gr elma mı olurmuş . o ne ki . maşallah yahu .elmam büyüktü canım. 300 gramdı. 100 gramı 53 kaloriymiş diye öyle hesapladım.
yoğurt diyet yoğurttu. üstünde 100 gr 44 kalori diyor. (normalde diyet süt/yoğurt yemem, sağlıksız diye ama)
bir arkadaş alakasız bişey söyledi. birden kafamda kendi hayatımı sorgulamaya başladım ve bana gene bir kalp çarpıntısı ve çöküntü hissi geldi. çok kötü oldum yaa. oysa güya sabah nasıl da motiveydim.
ağlama geldi. iş yerinde çaktırmadan ağlamak zorunda olmak ne zor.
Bende sabah kahvalti yapamayanlardanim tuk kahvesi iciorum bu aralar daha iyi gelio sanki oglen de cilekli yogurt getirdim yanimda
ay çok tatlı bunlarrrBunları aldım
Çok düşündüm alırken silikon diye ama aldım.bu akşam denemeyi planlıyorum
evet canım haklısın. ama engel olamadım kendime. şimdi biraz açıldım. ama tamamen sabahki neşeme de sahibim diyemem.canısıı takılmamaya çalış çok düşünme çok düşününce irdeliyor insan
canım maşallah o kadar açlığa rapmen azıcık yemişsin. bence dondurmaya yer kalmışkahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)
mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata
birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım hem iri hem de sulu olunca ağır çekmiş. ama şekeri çok azdı. yoksa yiyemezdim. tatlı şeyler yiyince içim kıyılıyor. bu yüzden meyve bile yemeyi sevmiyorum.300 gr elma mı olurmuş . o ne ki . maşallah yahu .
hepsini yedin mi elmanın . karpuz gibi dilim dilim yeseydin . yarına da kalırdı.
heee diyet yoğurt . hiç görmedim ben marketlerde.
vardır . ama ben de diyet ürünlere yönelmiyorum . ama diyet ürünlere karşı değilim.
etiiform yerim ben en diyet olarak .
şu wasa nasıl bi şey onu merak ediyorum. sizden duydum ilk . onu da alıp deneyeceğim bi gün
anladım canım .evet canım hem iri hem de sulu olunca ağır çekmiş. ama şekeri çok azdı. yoksa yiyemezdim. tatlı şeyler yiyince içim kıyılıyor. bu yüzden meyve bile yemeyi sevmiyorum.
wasa ben de tavsiye ederim valla. ama sadesini. bu arasında peynirli krema olanları beğenmiyorum. hem eski peynir gibi kokuyorlar, hem de kremaları yağlı yağlı ağır geliyor. bugün de mecbur kaldım diye aldım. ama daha yemedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?