bence de dondurmaya yer kalmış.kahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)
mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata
birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım haklısın. ama engel olamadım kendime. şimdi biraz açıldım. ama tamamen sabahki neşeme de sahibim diyemem.
canım maşallah o kadar açlığa rapmen azıcık yemişsin. bence dondurmaya yer kalmış
bence de dondurmaya yer kalmış.
hiç olmadı meyveli yoğurt yiyebilirsin .
bugün gollf marka dondurma tabelası gördüm.
yoğurttan dondurma vardı . şeftalili vs . değişik meyvelerden yapmışlar 4-5 çeşit vardı. tatlı isteyince alınabilir .
bence olur . akşama hafifcecik bi salata ya da yoğurt yersin olur biter . ya da sebze yemeği.magnum yerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?
Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!
Hoşgeldin canım.
sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla
aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.
2 ay önce spral taktırdım. o zamandan beri uzadı. yoksa öyle kısadır ki . 3-4 güne biter benim .
küçüktü yediğim. dün taze loru çok yedim. yağlı olur normal lora göre. bal ve pekmez ile yedim. kilo alırım belki az biraz dedim . ama kilo vermişim aksine.
neden kaynaklandı bilemedim. akşam eve gidince kapıda kaldım. bakıcı abla çocuklarla dışarı çıkarken kız birden merdivenlere koşmuş. abla da kapıyı çekmiş . anahtarı alamadan . uğraştık biraz .
aşağı indim biraz parkta gezindim çocuklarla. sonra abla çocukları bekledi. ben yukarı çıktım. eski bi kart ile uğraştım . açtım kapıyı. çelik kapı değil zaten . toki evleri ve ahşap kapı.
canım afiyet olsun . tavuk mu o .
benim akşam yemeğim . 2 kaşık nohut . bol acı biber turşusu.
arkasından 1 su bardağı şekersiz türk kahvesi.
biraz squat yaptım. 5 dk kadar
ben de su içmeyenlerdenim.
bugün su alacağım 5 lt kendime. içmeyi unutmayacağım inşallah.
dün 2 bardak içmişim.
Oy oy yaktı mideniselam kızlar bugün doktora gittim kontrol amaçlı :)
sabah 1 ufak su böreği yedim 2 lokma da poğaça yemez olaydım keşke. midem e dokundu yağı
yarım su bardağı kadar da frutti yeşil limon içtim
öğlen bir şey yemedim
iyiymiş cnm ameliyat yerlerim iyileşiyormuş. ancak yaz boyunca damar toparlayıcı hapımı içmeye devam etmem gerekmiş. eylülde tekrar gideceğimOy oy yaktı mideni
Ne DEDİ doktor
yok canm insallh kofte salata dusunuorummamaları güpletme dışarda yemek tehlikeli olabilir .
aynem cnm meyveyle yogurt birlesince tok tutma suresi artio veya meyveyle ceviz badem o da oyleelmam büyüktü canım. 300 gr
fazlasıyla doydum. wasa'yı çekmeceye kaldırdım.
afiyet olsunnn. zaten elma yoğurt olayını senin öğlen menünden ilham aldım.
ayyy cevizli bi dondurma cikmis bi tatli kasigi yemistim gecen nasi da guzeldikahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)
mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata
birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
bence olur . akşama hafifcecik bi salata ya da yoğurt yersin olur biter . ya da sebze yemeği.
yok canm insallh kofte salata dusunuorum
aynem cnm meyveyle yogurt birlesince tok tutma suresi artio veya meyveyle ceviz badem o da oyle
ayyy cevizli bi dondurma cikmis bi tatli kasigi yemistim gecen nasi da guzeldi
Cok guzel yaaa 25 yildir gitmedim Karadenize bayiliyorum gerci memleketimin her karisi cok guzel. canim memleketim benim. kavusmama tam 56 gun kaldi.sinop,kastamonu,safranbolu,amasra yı gezdim en çok sinop hamsilos u beğendim ya ben yeşillik hastasıyımdır doğaya bayılırımmm :) safranbolu da harika tabiki çok eğlendim yaa
kahvaltılarım tastamam yaptım valla öğlenleri birgün kaşarlı pide birgün balık salata birgün çorba dürüm
akşamları da çorba taze fasulye pilav salata olarak sebzeli şeyler yedim aralarda kaçamaklarım oldu ve haddinden fazla su içmişimdir taaaa tepelere yürüdük bayağı yürüyüş yaptımm yaaa akşamında ölü gibi oluyordumm
Afiyet olsun iyi yapmissin. benim ailemde oyle birbirinden guzel yemekleri yapiyolar sonrada yemeyince guceniyolar. tok karnina bile yedigim oluyor bazan kirilmasinlar diye.oo harika gezmişsin .
o zaman kilo almış olma ihtimalin az .
ben de 3 gün ayvalıktaydım.
dondurma lor tatlısı. ayvalık tostu. lokma tatlısı. vs sürekli yürümeli günlerimiz oldu. gezdik çünkü. 1 kilo artı ile geldim buraya.
o da gidiyor şimdi ufak uafak .eski beslenme düzenine dönünce.
kv . illa yemekleri yaptı diye yedirsin ister. tatlı da yapmış . kurabiyeler de. illa ye ye ye. yemezsen zaten surat asabilir . yemem yemiycem demek zor o insana.benim de işime geldi ki hayır demedim . yedim gitti.
offf kiyamam sana yaaa insallah kalbin ferahlar. benim cocuklugum ve gencligim cok kotu gecti seni cok iyi anliyorum. eger mumkunse gezmeni ve sinemaya gitmeni tavsiye ederim. bana iyi geliyordu.bir arkadaş alakasız bişey söyledi. birden kafamda kendi hayatımı sorgulamaya başladım ve bana gene bir kalp çarpıntısı ve çöküntü hissi geldi. çok kötü oldum yaa. oysa güya sabah nasıl da motiveydim.
ağlama geldi. iş yerinde çaktırmadan ağlamak zorunda olmak ne zor.
sadece kendine odaklan ve bir an once kilo vermeye bak. inan bana hayatin komple degisecek. mumkunse bos vaktini spor yaparak gecir.sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla
aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.
ben sallama olanlardan kullaniyorum o zaman 1 kupanin yarisini yesil cay yapip yarisini sodayla doldurayim.yarım litre yani 2.5 su bardağı su ile yeşilçayı akşamdan demliyorum 2 tatlı kaşığı toz yeşilçay ertesi sabah yarım limon suyunu sıkıp kabuğunu da içine atıyorum yarım saat sonra 1 şişe soda ekleyip öğün önceleri ve öğün araları içiyorum
canım tatile mi gidiyorsunuz .Gunaydin kizlar,
250 kalorilik kahvaltimi yaptim ofise geldim ucaga check in yaptim boarding pass lari yazdirdim boylece havaalaninda hic oyalanmadan direk ucaga gecicez. evde bilgisayar ve yazici olmadigi icin mecburen geldim aslinda hic gelmeyecektim. ama birazdan eve gidip tatil icin hazirlik yapicam. tabi bos durmadim hemen las vegastaki en iyi Turk restaurantinida buldum. kahvalti ve yemekleri orda yeriz artik. malum burda otellerde yemek vermiyolar. oyle bir uygulama yok. bazilarinda sadece kahvalti var ama oda berbat.
butun gun yuruyecegiz ama yinede muhtemelen en az 1 kilo alirim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?