Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)

mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata

birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
bence de dondurmaya yer kalmış.
hiç olmadı meyveli yoğurt yiyebilirsin .
bugün gollf marka dondurma tabelası gördüm.
yoğurttan dondurma vardı . şeftalili vs . değişik meyvelerden yapmışlar 4-5 çeşit vardı. tatlı isteyince alınabilir .

magnum yerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))

Canım bunun tarifini verirmisin. Çayı ayrıca yapıp mı karıştırıyorsun?

Maşallah benim rekorumuda kırmışsın bravo!

Hoşgeldin canım.

yarım litre yani 2.5 su bardağı su ile yeşilçayı akşamdan demliyorum 2 tatlı kaşığı toz yeşilçay ertesi sabah yarım limon suyunu sıkıp kabuğunu da içine atıyorum yarım saat sonra 1 şişe soda ekleyip öğün önceleri ve öğün araları içiyorum

teşekkür ederim cnm evet tavuk :)

Oy oy yaktı mideni
Ne DEDİ doktor

mamaları güpletme dışarda yemek tehlikeli olabilir .
yok canm insallh kofte salata dusunuorum

elmam büyüktü canım. 300 gr

fazlasıyla doydum. wasa'yı çekmeceye kaldırdım.

afiyet olsunnn. zaten elma yoğurt olayını senin öğlen menünden ilham aldım.
aynem cnm meyveyle yogurt birlesince tok tutma suresi artio veya meyveyle ceviz badem o da oyle

kahvaltı yapmadım öğlen yemeğine ışınlandım nasıl acıktım belli değildi :)

mantar çorbası
bulgur pilavı 2 kaşık
salata

birde canım aşırı dondurma istiyorrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy cevizli bi dondurma cikmis bi tatli kasigi yemistim gecen nasi da guzeldi

Gunaydin kizlar,
250 kalorilik kahvaltimi yaptim ofise geldim ucaga check in yaptim boarding pass lari yazdirdim boylece havaalaninda hic oyalanmadan direk ucaga gecicez. evde bilgisayar ve yazici olmadigi icin mecburen geldim aslinda hic gelmeyecektim. ama birazdan eve gidip tatil icin hazirlik yapicam. tabi bos durmadim hemen las vegastaki en iyi Turk restaurantinida buldum. kahvalti ve yemekleri orda yeriz artik. malum burda otellerde yemek vermiyolar. oyle bir uygulama yok. bazilarinda sadece kahvalti var ama oda berbat.
butun gun yuruyecegiz ama yinede muhtemelen en az 1 kilo alirim diye dusunuyorum.

Cok guzel yaaa 25 yildir gitmedim Karadenize bayiliyorum gerci memleketimin her karisi cok guzel. canim memleketim benim. kavusmama tam 56 gun kaldi.
Afiyet olsun iyi yapmissin. benim ailemde oyle birbirinden guzel yemekleri yapiyolar sonrada yemeyince guceniyolar. tok karnina bile yedigim oluyor bazan kirilmasinlar diye.
offf kiyamam sana yaaa insallah kalbin ferahlar. benim cocuklugum ve gencligim cok kotu gecti seni cok iyi anliyorum. eger mumkunse gezmeni ve sinemaya gitmeni tavsiye ederim. bana iyi geliyordu.
sağol canım keşke gelsem oynasam onlarla

aile, iş, aşk, arkadaşlık, sağlık hepsi sorunlu canım şu dönem. birinden birini bırakıp ötekinden güç alamıyorum.
sadece kendine odaklan ve bir an once kilo vermeye bak. inan bana hayatin komple degisecek. mumkunse bos vaktini spor yaparak gecir.
ben sallama olanlardan kullaniyorum o zaman 1 kupanin yarisini yesil cay yapip yarisini sodayla doldurayim.

canım tatile mi gidiyorsunuz .
ne zaman çıkıyorsunuz
iyi tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…