inşallah. teşekkürlerofff kiyamam sana yaaa insallah kalbin ferahlar. benim cocuklugum ve gencligim cok kotu gecti seni cok iyi anliyorum. eger mumkunse gezmeni ve sinemaya gitmeni tavsiye ederim. bana iyi geliyordu.
sadece kendine odaklan ve bir an once kilo vermeye bak. inan bana hayatin komple degisecek. mumkunse bos vaktini spor yaparak gecir.
ben de demleme yapıyorum yeşil çayı. dökme çay.Cok guzel yaaa 25 yildir gitmedim Karadenize bayiliyorum gerci memleketimin her karisi cok guzel. canim memleketim benim. kavusmama tam 56 gun kaldi.
Afiyet olsun iyi yapmissin. benim ailemde oyle birbirinden guzel yemekleri yapiyolar sonrada yemeyince guceniyolar. tok karnina bile yedigim oluyor bazan kirilmasinlar diye.
offf kiyamam sana yaaa insallah kalbin ferahlar. benim cocuklugum ve gencligim cok kotu gecti seni cok iyi anliyorum. eger mumkunse gezmeni ve sinemaya gitmeni tavsiye ederim. bana iyi geliyordu.
sadece kendine odaklan ve bir an once kilo vermeye bak. inan bana hayatin komple degisecek. mumkunse bos vaktini spor yaparak gecir.
ben sallama olanlardan kullaniyorum o zaman 1 kupanin yarisini yesil cay yapip yarisini sodayla doldurayim.
o zaman 2 tane at cnm yarım litre suya o şekilde yapCok guzel yaaa 25 yildir gitmedim Karadenize bayiliyorum gerci memleketimin her karisi cok guzel. canim memleketim benim. kavusmama tam 56 gun kaldi.
Afiyet olsun iyi yapmissin. benim ailemde oyle birbirinden guzel yemekleri yapiyolar sonrada yemeyince guceniyolar. tok karnina bile yedigim oluyor bazan kirilmasinlar diye.
offf kiyamam sana yaaa insallah kalbin ferahlar. benim cocuklugum ve gencligim cok kotu gecti seni cok iyi anliyorum. eger mumkunse gezmeni ve sinemaya gitmeni tavsiye ederim. bana iyi geliyordu.
ben sallama olanlardan kullaniyorum o zaman 1 kupanin yarisini yesil cay yapip yarisini sodayla doldurayim.
inşallah daha da gidecek canıminşallah. teşekkürler
kilolar da üzüntüden, depresyondan geldi zaten. 20 kilo aldım. şuan 7 kilosu gitti çok şükür sizlerin de desteğiyle.
umarım canım. keşkeUmarım birden değişir hepsi az sabret karanlıgın sonu aydınlık :)
inşallah daha da gidecek canım
yazarhanim35 motivasyonum hiç yoktu biliyo musun. sabah diyete başlasam akşam yılmış bir şekilde eve abur cuburla dönüyordum. hayatta istediğim hiçbirşey olmuyor, bari istediğimi yiyebileyim diyordum.
şuan sizlerle azimle diyet yapıyorum.
50'li kiloları görüp sevincimi burada paylaşmayı dört gözle bekliyorum.
iki gündür yarın tartı günü diye heyecanlanıyorum.
sizi seviyorum. ne kadar teşekkür etsem az.
çok teşekkür ederimbende öyleydim canım yapamıyorum veremiyorum iradem yoktu diyorum ama ekim 24 de buraya geldiğim zamandan beri eski ben ile arada çok fark var.
evet daima zor zamanlardan geçiyor herkes ama güçlü olmalıyız canım. biz burada bir aileyiz istediğin zaman derdini anlatabilirsin seve seve dinlerim ben şahsım adına seni
çok teşekkür ederim
Cok guzel yaaa 25 yildir gitmedim Karadenize bayiliyorum gerci memleketimin her karisi cok guzel. canim memleketim benim. kavusmama tam 56 gun kaldi.
Evet canım evlilik yıldönümümüz için evlendiğimiz yere gidiyoruz. Nostalji yapcaz 13 yıl sonra.canım tatile mi gidiyorsunuz .
ne zaman çıkıyorsunuz
iyi tatiller canım
Bende sallamalar bitince demleme alayım o zaman.ben de demleme yapıyorum yeşil çayı. dökme çay.
soda ile kullanmadım hiç ama güzel olur eminim .
diyetdaşım menülerini ve içtiğin çayları bi gözden geçirebilirsin. acaba şişkinlik yapacak birşeyler mi yiyip içiyorsun? akşam yemeğinden sonra da aynı şişkinlik oluyor mu?ya öğle yemeğinden sonra aşırı şişiyorum ve uyku bastırıyor 7ye kadar ağzıma kadar dolu oluyorum akşam olunca yine aşırı bir açıkma sonrasında pişmanlık ve uyku :ne çare bulucam buna ben ?
tesekkir ederim cnmmm:)ohhhhhhh afiyet olsunnn canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?