Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah. teşekkürler

kilolar da üzüntüden, depresyondan geldi zaten. 20 kilo aldım. şuan 7 kilosu gitti çok şükür sizlerin de desteğiyle.

ben de demleme yapıyorum yeşil çayı. dökme çay.
soda ile kullanmadım hiç ama güzel olur eminim .

o zaman 2 tane at cnm yarım litre suya o şekilde yap

Umarım birden değişir hepsi az sabret karanlıgın sonu aydınlık :)
umarım canım. keşke

az önce, o an vaktim dardı, tam yazamadım.

bir şey değişse çok şey değişecek ama herşey yerinde sayıyor. en başta da ben yerimde sayıyorum.

herşeyin değişmesi için önce ben değişimi başlatıcam. mucizeler, öylece beklemekle gelmiyor. kendi mucizelerini yaratmam gerek.

inşallah daha da gidecek canım
yazarhanim35 motivasyonum hiç yoktu biliyo musun. sabah diyete başlasam akşam yılmış bir şekilde eve abur cuburla dönüyordum. hayatta istediğim hiçbirşey olmuyor, bari istediğimi yiyebileyim diyordum.

şuan sizlerle azimle diyet yapıyorum.

50'li kiloları görüp sevincimi burada paylaşmayı dört gözle bekliyorum.

iki gündür yarın tartı günü diye heyecanlanıyorum.

sizi seviyorum. ne kadar teşekkür etsem az.

bende öyleydim canım yapamıyorum veremiyorum iradem yoktu diyorum ama ekim 24 de buraya geldiğim zamandan beri eski ben ile arada çok fark var.
evet daima zor zamanlardan geçiyor herkes ama güçlü olmalıyız canım. biz burada bir aileyiz istediğin zaman derdini anlatabilirsin seve seve dinlerim ben şahsım adına seni

çok teşekkür ederim

ne güzel canımmm hadi iyi gezmeler sanada şimdiden

ya öğle yemeğinden sonra aşırı şişiyorum ve uyku bastırıyor 7ye kadar ağzıma kadar dolu oluyorum akşam olunca yine aşırı bir açıkma sonrasında pişmanlık ve uyku : ne çare bulucam buna ben ?

canım tatile mi gidiyorsunuz .
ne zaman çıkıyorsunuz
iyi tatiller canım
Evet canım evlilik yıldönümümüz için evlendiğimiz yere gidiyoruz. Nostalji yapcaz 13 yıl sonra.

ben de demleme yapıyorum yeşil çayı. dökme çay.
soda ile kullanmadım hiç ama güzel olur eminim .
Bende sallamalar bitince demleme alayım o zaman.

diyetdaşım menülerini ve içtiğin çayları bi gözden geçirebilirsin. acaba şişkinlik yapacak birşeyler mi yiyip içiyorsun? akşam yemeğinden sonra da aynı şişkinlik oluyor mu?

Bizler ne zaman uzulsek yemege sarioruz bizi mitlu etceklerini zannedioruz aslinda daha da cok depresyona surukluolar iste o yuzden kizlarrr yemek degil yememk cosum.zayiflicaz kendimize guzel kiyafetler alcaz ve yaza merhaba dicez insallh

Akşam yemegimi de hallettim. bir adet derisiz tavuk but yedim . Bugün çok su icemedim bir bucuk litre anca olmustur bir kupa yesil çay bir kupada beyaz çay içtim. Spor yapamadım eliptik bisikletim var şuan bozuk eşim tamir ettiği an baslicam niyetim buaksam tamir ettirmek bakalım. Herkese hayırlı akşamlar kızlar

Akşam yemeğim yarım karnı yarık küçük bir dilim ekmek 1 kase cacık
Karnıyarığı topikteki kızların tarifiyle yaptım kızartmadan fırında çok hafif oldu
Günboyu 450 kalori almıştım akşam da 200 kalori olsa toplam 650 kalori almış oldum yatmadan da süt içerim sütlüden süt aldım kaynatınca ondan içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…