Afiyet olsun cnm bnde aksam yemeginden sonra bi kayisi yedim bide oasta yaomistim ondan bi isirik yedimAkşam yemeğim yarım karnı yarık küçük bir dilim ekmek 1 kase cacık
Karnıyarığı topikteki kızların tarifiyle yaptım kızartmadan fırında çok hafif oldu
Günboyu 450 kalori almıştım akşam da 200 kalori olsa toplam 650 kalori almış oldum yatmadan da süt içerim sütlüden süt aldım kaynatınca ondan içerim
Pastan neliydi nasıl birşeydi canımAfiyet olsun cnm bnde aksam yemeginden sonra bi kayisi yedim bide oasta yaomistim ondan bi isirik yedim
Evet tatıle cıkacagız hazrlk yapıyorum. Yarın bildirim yaparm ancabe your self nerelerdesin fazla yazmaz oldun sanki bana mı öyle geliyor yoksa
sağol tatlımafiyet olsunsersum
öğlen:
iki küçük but, tavuk 250 kalori
yanında bikaç dilim havuç ve biber ile pişirilmiş 30 kalori
bir küçük kase salata, yağsız 40 kalori
üstlerinde pul biber 30 kalori
toplam 350 kalori
öğlen yemeği kalorisi az olmuş biraz. akşam da haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. akşam da pek telafi edemeyeceğim yani. bikaç gün de böyle olsun bakalım.
hoşgeldin canım..oh ne güzel gezmişsingünaydın canlarım sizi çok özledimmm :)))))
tatile çıkmıştım batı karadeniz turuna turda yazamadım malesef
yeni başladım işe sanırım kiloları aldım da geldim bu hafta görücez bilerek tartılmadım hiç çünkü
izole diyettaşım nasılsın canımmmmm sabit kalmıssın bu hafta sanırım inşaallah bu hafta çoşalım :)
Aramıza hoşgeldin.. BaşarılarSabah
bir yumurtadan omlet ve iki minik küp beyaz peynir üç adet zeytin yedim.
Öğlen
bir yumurta ile salata ve bir kase mercimek çorbası içeceğim.
Cok acıktım şuan kızımı uyutuyorum karnımdan bayaga şiddetli sesler geliyor
Şimdiden iyi tatiller...Gunaydin kizlar,
250 kalorilik kahvaltimi yaptim ofise geldim ucaga check in yaptim boarding pass lari yazdirdim boylece havaalaninda hic oyalanmadan direk ucaga gecicez. evde bilgisayar ve yazici olmadigi icin mecburen geldim aslinda hic gelmeyecektim. ama birazdan eve gidip tatil icin hazirlik yapicam. tabi bos durmadim hemen las vegastaki en iyi Turk restaurantinida buldum. kahvalti ve yemekleri orda yeriz artik. malum burda otellerde yemek vermiyolar. oyle bir uygulama yok. bazilarinda sadece kahvalti var ama oda berbat.
butun gun yuruyecegiz ama yinede muhtemelen en az 1 kilo alirim diye dusunuyorum.
AynennnBizler ne zaman uzulsek yemege sarioruz bizi mitlu etceklerini zannedioruz aslinda daha da cok depresyona surukluolar iste o yuzden kizlarrr yemek degil yememk cosum.zayiflicaz kendimize guzel kiyafetler alcaz ve yaza merhaba dicez insallh
diyetdaşım menülerini ve içtiğin çayları bi gözden geçirebilirsin. acaba şişkinlik yapacak birşeyler mi yiyip içiyorsun? akşam yemeğinden sonra da aynı şişkinlik oluyor mu?
sağol tatlım
hoşgeldin canım..oh ne güzel gezmişsin
Aramıza hoşgeldin.. Başarılar
Şimdiden iyi tatiller...
Aynennn
canim odemdir o bir gunde atikir m etmegünaydın kızlarrr hayırlı cumalar dualarda buluşma ümidiyle :)
dediğim gibii tatil yaramış kilo almışımbir çaba verdiğim kilolar geri yerinde
Rumuz: Onclmelek
2 Hafta Önceki Kilom: 60.5 kg (geçen hafta unutmuştum tartılmayı)
Bu Haftaki Kilom: 60.9 kg
Aradaki Fark: + 400 gr
Canim odemdir o bir gunde atilir m etme sen
Demekki 2 -3 haftadır berbat haldeyimmama toplayacağım inşaallah :)
cikolataliydi cnm pastaci kremasi yaptim cikolatali yarim paket labneyle karistirdim onu daPastan neliydi nasıl birşeydi canım
bence çok da abartacak bu şey değil canım altı üstü 400 grgünaydın kızlarrr hayırlı cumalar dualarda buluşma ümidiyle :)
canim odemdir o bir gunde atikir m etme
cikolataliydi cnm pastaci kremasi yaptim cikolatali yarim paket labneyle karistirdim onu da
bence çok da abartacak bu şey değil canım altı üstü 400 gr
kötü o zaman. midende bi rahatsızlık olmasın daoluyor canısı evde hareket ediyorum öyle yatıyorumm
o z aman şimdiden kutlu olsun canım .Evet canım evlilik yıldönümümüz için evlendiğimiz yere gidiyoruz. Nostalji yapcaz 13 yıl sonra.
Bende sallamalar bitince demleme alayım o zaman.
diyetdaşım ben de şuan 61 kiloyum.günaydın kızlarrr hayırlı cumalar dualarda buluşma ümidiyle :)
afiyet olsun şekerim .saat 5.30 gbi sade türk kahvesi
yemekten önce 1 bardak sodalı yeşilçay
akşam yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?