ama bir yandan da bana gene alttan alttan bir kalp çarpıntısı, bir bıkkınlık, bi depresiflik geliyor gene. kötüleşmek istemiyorummm.
canım abur cubur istemiyor. sağlıklı beslenmekten şikayetim yok. ama hep aynı şeyleri yemekten bıktım. değişik alternatifler bulmam lazım
kabak cekirdegi iyidir yaaa ben oyle bliorumYa kabak çekirdeği zayıflatıyor diye duymuştum ben şu an şok oldumYemem o zaman
Köri soslu tavuk tarifine baktim ama sosu için un yağ falan lazım o yüzden sadece baharatından dökerim üstüne sos falan yapmam :)
haftada 1 avuctan fazlası zararmış kilo bakımından internetten baktım dakabak cekirdegi iyidir yaaa ben oyle bliorum
çok güzel görünüyor. afiyet olsun.Aksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
sayarak zayıflama deyince kalori sayarak mı oluyor canım?Bnde ikindide kahve ve 3 tane yulafli biskuvi yedim diuetisyeni biraktim kizlar suan iyiyim smdi ayca kaya sayarak zayiflamayla devam ediorum
Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuzdün kızımı göz doktoruna götürdüm gözü biri 1.5 diğeri 1.75 di şimdi biri 2.5 diğeri 3 derece astigmat bir yılda bu kadar ilerledi çok üzüldüm doktor çabuk ilerlemiş dedi altı ayda bir kontrole gidecez.
Canım geçmiş olsun dedene off kötü olmuş dikiş patlaması. Çok dikkat etmesi lazım malesef.Annemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(
Topikce yine uyum içindeyizay yeme yemeeee
ne oldu böyle topikçe abur cubura sardık?
Afiyet olsun canımAksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
Evlenmekde nikah tazelemekte Las Vegasta cok kolay. o yuzden oraya gitmistik 13 sene once. caddelerde minik evlendirme yerleri var hepsi cok sirin cok suslu ve guzeller. butcene gore yer seciyorsun. en guzelleri en pahali olanlar. bizim gittigimiz yer son derece mutevazi idi. gelinlik damatlik hersey var. orda secip 5 dk da giyiniyorsun. makyaji onlar yaparsa ucret aliyolar ben kendim yaptim. sonra nikah kiyiyorlar 5 dk resim cekiyolar. ardinda belgeyi yazicidan cikarip veriyo;ar eline. toplam 25-30 dk surdu. cok eglenceliydi.Türkiye cennet vatan işte
Çok şükür ki böyle güzel memlekete sahibiz .
olsun yine de eğlenmişsin . gelinlik giymişsin . nikah tazelemişsin
orada daha mı kolay bunları yapmak .
biz burada bunları tekrarlamıyoruz mesela.
çocukları götürmedin sanıyorum. babaanne mi baktı çocukları.
hele sen diyet yapıyorum deme zaten kimselere. taşlarlar seni vallah .
simdiden afiyet olsun. ye tabiiki.eve gitme vakti yaklaşıyor.
dün hastaneyi aradım. smear sonuçlarım çıkmış . gelin alın dedi hemşire
mamoğrafi çektirmiştim. onun da sonuçunu almadım . 1 ay oldu sanırım .
bir de küçük oğlanın anasınfında anne çocuk etkinliği var .
çay orada yapacaklar ve her anne evde tatlı ya da tuzlu mama yaparak götürcek. orada yiycez.
affetmiycem mamaları.
kahvaltı yapmadan giderim.
öğlen yemeğim olur bunlar .
abartırsam akşam yemeği de yemem . bi kahve içerim.
çok zayıfken böyle dengeliyordum ben kilo almamak için .
saat 1 de gelirim işe inşallah yarın
afiyet olsun cok nefis gorunuyor.Aksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
yok canm ayca kaya besinleri kendileeine gore sinirlandirio mesela gun icinde 4 tahil yeme hakkin var hangi besinler kac tahil edio onlari soyluo yada 3 sut hakkin var ne ler kac sut edio boylece istedgini yiyosun ama sayarak hakkin bitince yiuemiosun:)sayarak zayıflama deyince kalori sayarak mı oluyor canım?
Cok iyi yapmissin gunde en az 1.5 litre su icmeye bak bir de aksam yemeginden sonra yuruyus yap cok rahat verirsinkızlar 24 yaşındayım 63 kiloyum 7 8 kilo fazlam var . ekmeği tuzu şekeri kestim
günde 3 litre su içmeye çalışıyorum canım en sonda 6 6.30 gibi yemek yiyorumCok iyi yapmissin gunde en az 1.5 litre su icmeye bak bir de aksam yemeginden sonra yuruyus yap cok rahat verirsin
Cok iyi boyle devamgünde 3 litre su içmeye çalışıyorum canım en sonda 6 6.30 gibi yemek yiyorum
benim hevesim kursağımda kaldı gene. annemle yaptığım her plan gibi. başka şeylerle uğraşmaktan yoruldu kadıncağız. birlikte yapacağımız şeylere enerjisi kalmadı. tahmin ediyodum böyle olacağını ama neyse.çok güzel görünüyor. afiyet olsun.
benim akşam yemeğim yeşillik, ıspanak, peynir, domates, tam buğday unundan çörek falan olacak galiba. çünkü annemle sevdiklerimiz için sağlıklı börek ve kek yapacağız. akşam yemeğinden vazgeçip elimin altındakilerden atıştırırım.
aaayazarhanim35 dün akşam canımın çektiği menüne benzemiş. valla yazarken farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?