Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
çok güzel görünüyor. afiyet olsun.

benim akşam yemeğim yeşillik, ıspanak, peynir, domates, tam buğday unundan çörek falan olacak galiba. çünkü annemle sevdiklerimiz için sağlıklı börek ve kek yapacağız . akşam yemeğinden vazgeçip elimin altındakilerden atıştırırım.

aaa yazarhanim35 dün akşam canımın çektiği menüne benzemiş. valla yazarken farkettim

Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuz
Bende oğlana aldım randevu 1 hafta sonra gidicez bakalim.

Canım geçmiş olsun dedene off kötü olmuş dikiş patlaması. Çok dikkat etmesi lazım malesef.

ay yeme yemeeee

ne oldu böyle topikçe abur cubura sardık?
Topikce yine uyum içindeyiz abur cubur dahi olsa :)))

Eki Görüntüle 1993305
Afiyet olsun canım

Evlenmekde nikah tazelemekte Las Vegasta cok kolay. o yuzden oraya gitmistik 13 sene once. caddelerde minik evlendirme yerleri var hepsi cok sirin cok suslu ve guzeller. butcene gore yer seciyorsun. en guzelleri en pahali olanlar. bizim gittigimiz yer son derece mutevazi idi. gelinlik damatlik hersey var. orda secip 5 dk da giyiniyorsun. makyaji onlar yaparsa ucret aliyolar ben kendim yaptim. sonra nikah kiyiyorlar 5 dk resim cekiyolar. ardinda belgeyi yazicidan cikarip veriyo;ar eline. toplam 25-30 dk surdu. cok eglenceliydi.
Cocuklari goturmedim zaten las vegas cocuk goturulecek bir yer degil.kumar oynama merkezi. sokaklarda fuhus, uyusturucu, alkol hersey var. gey insanlar cok ve cirilciplak insanlar var. fuhus kanunen serbest. uyusturucu serbest. cok igrenc. biz bile bakmamaya calistik hep. ahlaksizlik diz boyu. zaten sin city deniliyor yani gunahlar sehri. aslinda bizim gibi kumar oynamayan, alkol kullanmayan kisiler icin cok gereksiz bir yer. ama orda evlendik diye gittik birde otellerin icleri sehir gibi cok guzel gezmek icin.otellerin iclerini gezdik resimler cektik. titanic gemisinin srgisine gittik cok guzeldi cok etkilendim.yani cok istenirse gidilebilir diger cirkinlikleri gormezden gelerek gezilebilir. tabii cocuklarla gidilmez.

simdiden afiyet olsun. ye tabiiki.
Eki Görüntüle 1993305
afiyet olsun cok nefis gorunuyor.

sayarak zayıflama deyince kalori sayarak mı oluyor canım?
yok canm ayca kaya besinleri kendileeine gore sinirlandirio mesela gun icinde 4 tahil yeme hakkin var hangi besinler kac tahil edio onlari soyluo yada 3 sut hakkin var ne ler kac sut edio boylece istedgini yiyosun ama sayarak hakkin bitince yiuemiosun:)

benim hevesim kursağımda kaldı gene. annemle yaptığım her plan gibi. başka şeylerle uğraşmaktan yoruldu kadıncağız. birlikte yapacağımız şeylere enerjisi kalmadı. tahmin ediyodum böyle olacağını ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…