Sen gibi yapıyorum özel bir şey yapmıyorum canım spor olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum bazen de leslie yapıyorumay inşallah veririm daha ya . sen ne yapıyorsun kilo vermek için canım özel olarak yaptıgın bişe var mı
çok teşekkür ederim canım sakin ihmal etme bak biz o kadar üstünde duruyoruz yine de 1 dereceden fazla ilerlemişCanım çok ama çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursunuz
Bende oğlana aldım randevu 1 hafta sonra gidicez bakalim.
sana da hayirli kandiklee cnm allah kabul etsin insallahhepinize günaydın hayırlı kandiller kızlar bugün Allah kabul etsin insallah orucluyum sahurda sonra hep böyle şiş oluyorum ama bugunluk idare edeceğiz sahurda bir tane gözleme ve bir kase yogurt yedim iki dilim de peynir ve taze nane
bnde tutamadim cnm okul var surekli ders anmatioru die tutamadim cok uzuldum gecen yillarda o kadar cok oruc tutardim ki anlatamam bu yil yogun oldgu icin az tuttumhayırlı sabahlar canlar ;
eveetttttttt akşam yemeğimm ;
çorba
kepek ekmeği
patates haşlamasını maydonoz ve peynirle karıltırdım bolca pulbiber döktüm yedim
ve çay vakti çay içtimm çerezlerden 4 er adet yedim abartmadan çünkü dayanamadım hastalığın verdiği şeyle dürttü beniama pişman olmadım çok şişmedim sabah aç kalktım yanii şiş kalkmadım bu sefer
oruç tutacaktım gece kalkamadım güvenemedim kendimeçok üzgünüm şuan çok istiyordum tutmak hayırlısıı artık
sana da hayirli kandiklee cnm allah kabul etsin insallah
bnde tutamadim cnm okul var surekli ders anmatioru die tutamadim cok uzuldum gecen yillarda o kadar cok oruc tutardim ki anlatamam bu yil yogun oldgu icin az tuttum
mesmeser allah kabul etsin
A aaadddaaa sağol canım. hayırlı kandillerimiz olsun.
okuyucuu diyetdaşım bomba gibi gidiyosun. bu hafta şampiyonluğa oynuyoruz iki kardeş rakip
dün akşam biraz alıştığımın üstünde yemiş bulundum. iki-üç dilim ekmek, üstüne saf haşhaş ezmesi sürüp yedim. acı sos döktüm. azıcık mayonez döktüm. yaramazlık yaptım anlayacağınız
afiyet olsun canım. ev yapımı sağlıklıdır ne güzel.sabah kahvaltım;
yarım ev poğaçası yedim kızlar
1 çay
oh ellerine sağlık tavuğun tarifini alabilirim şeker..Gunaydin kizlar,
Klasik kahvaltimi yaptim 1 dilim incecik kaymakli ekmek 2-3 dilim kasar peyniri. Lorum bitmis lor yapmam lazim kasar peyniri cok yagli cunku.
oglen icin dun aksamdan kalan firinda yesil zeytinli akdeniz tavugu (Mediterranean braised chicken thighs with olives) bu tarifi New York Times yilin tarifi diye vermis, nefis oldu.
firinda yesil fasulye (slow roasted green beans) bunuda yine nette buldum tarifine bayildim. esim cok begendi 5 yildizli restaurant yemekleri gibi olmus dedi.
benim bir huyum vardir illa dunya mutfagindan yeni terifler denerim o yuzden bazan inanilmaz tarifler tatlar kesfedebiliyorum. tarif isteyen olursa turkceye cevirebilirim
Aksam icin henuz karar vermedim evde bisey kalmamis once markete gitmem lazim.
sen verirsin onu kısa sürede..ee tatilde de olsun canım okaaa...Allah Allah semizotu arsız bi bitkidir neden yetişmedi acaba..bazen annemin çiçek saksılarında bile çıkıyorHos bulduk canim. Diyet iyi gitti diye dusunuyordum ama yinede 1 kilo almisim. dun tartildim 52 kiloyum.tatilde ne yaparsam yapayim illa kilo aliyorum.
Afiyet olsun. yogurtlu semizotuna bende bayiliyorum. ozellikle suzme yogurtlu olana. buraya tohum getirip yetistirmeye calistim ama yetismedi.
Cok gecmis olsun. hersey ustuste gelmis Allah yardimcin olsun.
Gecmis olsun canim goz cok hassas bir konu doktorunu iyice arastirin acele karar vermeyin.
Sagol canim tesekkur ederiz. Ilk evlendigimizde ne yaptiysak hepsini tekrar yaptik. yeniden gelinlik giydim yeniden nikah tazeledik. sonra venetian da gondolla gezdik. cumartesi gunu grand canyan'a gittik. dunyanin 7 harikalarindan biriymis. cok guzeldi ama etrafinda oturup manzara karsisinda cay falan icilecek bir yer yoktu. resim cektik sadece SIKICIYDI.yemekler berbatti. oyle tekrar tekrar gidilecek bir yer degil.gittim gordum iste. kapadokya 10 basar. defa;arca gitsem doymam ve kesinlikle daha romatik. biz Turkler alismisiz illa boyle seyler olsun istiyoruz gavurlarin umurunda degil. zaten ben ne zaman bir gavur beldesi gezsem Turkiyeme tekrar asik oluyorum. vatanimizin her karisi cennet kesinlikle.
masallah bende boyle diyet yapmak istiyorum. bugun markete gidip diyetim icin biseyler alcam. evde domates bile yok.
.
inşallah sonuçların iyi çıkar..benim de yaptırmam lazım amaeve gitme vakti yaklaşıyor.
dün hastaneyi aradım. smear sonuçlarım çıkmış . gelin alın dedi hemşire
mamoğrafi çektirmiştim. onun da sonuçunu almadım . 1 ay oldu sanırım .
bir de küçük oğlanın anasınfında anne çocuk etkinliği var .
çay orada yapacaklar ve her anne evde tatlı ya da tuzlu mama yaparak götürcek. orada yiycez.
affetmiycem mamaları.
kahvaltı yapmadan giderim.
öğlen yemeğim olur bunlar .
abartırsam akşam yemeği de yemem . bi kahve içerim.
çok zayıfken böyle dengeliyordum ben kilo almamak için .
saat 1 de gelirim işe inşallah yarın
afiyet olsun ..tavuğa toz kişniş de çok yakışıyor..Aksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
Allah kabul etsin canım..Hayırlı kandiller..hepinize günaydın hayırlı kandiller kızlar bugün Allah kabul etsin insallah orucluyum sahurda sonra hep böyle şiş oluyorum ama bugunluk idare edeceğiz sahurda bir tane gözleme ve bir kase yogurt yedim iki dilim de peynir ve taze nane
bazı bitki çayları kan şekerini ve tansiyonu çok etkiliyor..araştır da iç bence..dengeni bozmaben bikaç gündür sabahları açlık hissediyorum. kan şekeri dengem bozuldu sanırım. akşamları glisemik indeksi yüksek mi besleniyorum acaba. ya da bahar geldiğinden. bilemiyorum
aaa çok fazla bitki çayı içmeye başladım, ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?