Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay inşallah veririm daha ya . sen ne yapıyorsun kilo vermek için canım özel olarak yaptıgın bişe var mı
Sen gibi yapıyorum özel bir şey yapmıyorum canım spor olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum bazen de leslie yapıyorum

Kızlar maşallah ne döktürmüşsünüz oku oku bitmedi biz de bugün dışarı çıktık baya bi gezdik güzeldi sonrasında da yemek yedik ben köfte yedim porsiyon da azdı sabah 280 kalori almıştım öğlen sadece 1 elma ve yarım muz yedim o da çocuklardan kalmıştı akşam da köfte ve 1 bardak ayran makarnalı pilavlı patates kızartmalı menülerden almadım çok bi kalori aldığımı düşünmüyorum bi de erken yedik 17.00 falandı

hayırlı sabahlar canlar ;

eveetttttttt akşam yemeğimm ;

çorba
kepek ekmeği
patates haşlamasını maydonoz ve peynirle karıltırdım bolca pulbiber döktüm yedim

ve çay vakti çay içtimm çerezlerden 4 er adet yedim abartmadan çünkü dayanamadım hastalığın verdiği şeyle dürttü beni ama pişman olmadım çok şişmedim sabah aç kalktım yanii şiş kalkmadım bu sefer

oruç tutacaktım gece kalkamadım güvenemedim kendime çok üzgünüm şuan çok istiyordum tutmak hayırlısıı artık

sana da hayirli kandiklee cnm allah kabul etsin insallah

bnde tutamadim cnm okul var surekli ders anmatioru die tutamadim cok uzuldum gecen yillarda o kadar cok oruc tutardim ki anlatamam bu yil yogun oldgu icin az tuttum

mesmeser allah kabul etsin

A aaadddaaa sağol canım. hayırlı kandillerimiz olsun.

okuyucuu diyetdaşım bomba gibi gidiyosun. bu hafta şampiyonluğa oynuyoruz iki kardeş rakip

dün akşam biraz alıştığımın üstünde yemiş bulundum. iki-üç dilim ekmek, üstüne saf haşhaş ezmesi sürüp yedim. acı sos döktüm. azıcık mayonez döktüm. yaramazlık yaptım anlayacağınız

sana da hayirli kandiklee cnm allah kabul etsin insallah

bnde tutamadim cnm okul var surekli ders anmatioru die tutamadim cok uzuldum gecen yillarda o kadar cok oruc tutardim ki anlatamam bu yil yogun oldgu icin az tuttum

RABBİM NASİP EDER İNŞAALLAH BİR DAHKİNE DE TUTARIZ :)

hihi olsun bakalımm güzel gidiyoruz yılmayalım :)

ben bikaç gündür sabahları açlık hissediyorum. kan şekeri dengem bozuldu sanırım. akşamları glisemik indeksi yüksek mi besleniyorum acaba. ya da bahar geldiğinden. bilemiyorum

aaa çok fazla bitki çayı içmeye başladım, ondan mı acaba

oh ellerine sağlık tavuğun tarifini alabilirim şeker..protein manyağı bir aile olarak

sen verirsin onu kısa sürede..ee tatilde de olsun canım okaaa...Allah Allah semizotu arsız bi bitkidir neden yetişmedi acaba..bazen annemin çiçek saksılarında bile çıkıyor
ne güzel nikah tazelemişsiniz..bizim hayalimiz de inşallah 25.yılımızda ailecek kendi bahçemizde kutlamak..ben de o zamana kadar zayıflarsamkırık beyaz bir elbise giyerim artık..5 yıl sonra inşallah.bu yıl 20.yıl
.Vegas dediğin gibi çocuklara göre değil tabii ama sonuçta eğlenecek birşeyler bulmuşsunuz..ne de olsa anıları yad etmek için gittiniz diğer iğrençlikler görmezden gelinebilirben de kapadokyaya bayıldım 1.5 ay önce gitmiştik ya..harika oldu bizim için de..
inşallah sonuçların iyi çıkar..benim de yaptırmam lazım ama

Aksam yemegim kori baharatli tavuk sote 3 ceri domates bol cacik
Eki Görüntüle 1993305
afiyet olsun ..tavuğa toz kişniş de çok yakışıyor..

Allah kabul etsin canım..Hayırlı kandiller..
bazı bitki çayları kan şekerini ve tansiyonu çok etkiliyor..araştır da iç bence..dengeni bozma

günaydın güzeller...Hayırlı kandiller olsun Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

sabah sabah dün geceden kalan soda şişesini çöpe atarken kırdım her yer cammdaha kahvaltı etmeden süpürge açmak zorunda kaldım..hala da kahvaltımı yapmadım ne yesem bilemiyorum

neyse ben gidip çay demleyip bişeyler bulayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…