Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm arkadaşlar
bugün dışardaydım gelemedim
sabah= nesfit
öğlen= 1 yumurtadan lorlu omlet +çoban salata soğansız+ 1 dilim tahıllı ekmek +türk kahvesi
akşam= yemedim 4-5 çağla sadece
kızımla okul sonrası deniz kenarına gittik 1 avuç çekirdek + kayısı nektarı içtim

Allah kabul etsin iftarımı yaptım. Yanındada çay içtim.

Çok hareketli bir gün olmasına rağmen çok kolay oldu. Allah'ın mucizesi başka bir açıklaması yok. Normal zamanda bu kadar koşturmaya yemek yemesem bayılırım ama oruçluyken akşama 1 saat kalana kadar acıkmıyorum bile. Rabbime şükürler olsun.

günaydın

rumuz: izole
başlama tarihi: 15 mart 2017
başlangıç: 67 kg
spor: yarım saat yürüyüş
diyet: sağlıklı beslenme
geçen cuma: 61 kg
bu cuma: 60 kg
fark: -1000 gr
% 1,639

60 oldummmmm

destek veren herkese teşekkürler. allah razı olsun.

@demirleke oldu, başardım

ficans ilk bildirim benden. müsait olmazsan listeyi ben yaparım canım.

okuyucuu sendeki durumlar nasıl diyetdaşım? fazla çıkarsa takmak yok. bu hafta sende ödem var haftaya da bende ödem olacak

gözün aydın bak o kadar söyledin oldu darisi 5 lere

biliyordummm biliyordummmmm çok sevindimmmmmm diyettaşım hariksaın :))

ben aynı kalmışım diyettaşımmm şimdi yapıyorumm bildirim :)

rabbim kabul etsin canım :)

Bnde de ayni yorgunluk canm normalde bicir bicir gezerim ama bu aralar hep uyumak istiorum nedense
allah kabul.etsin cnm orucluyken cidden insanim herseye dayanma gucu daha cok oluo bize de ramazan yaklasti cok sukur

masallh canm cok sevndim cok iyi oldu bu sana moral oldu

Gunaudin kizlar kilo bikdirimi gelmis haftaya tartiya cikamam ama sehir disinda olcam sonraki haftalarda bnde arrik kalan kiloyu sizle paylasip vermek istiorum haftaya bildirim yaoarim diyetisyene gitmiorum tartinin da pili yok suanda kendimle ilgili hicbir fikrim yok sabah
Turk kahvesi ictim oglende ins maydonozlu domatesli cift yumirtadan omlet

az az yemişsin. bu hafta bakalım kaç gr ya da kg verdin
nerede oturuyorsun. deniz kenarı deyince...
evetttt. bekliyordum senden eksi 1 kg. olmuş vallahi. tebrik ederim canım . maşallah sana.
bi resim at da görelim yaniii.

ellerine sağlık . menü harika.
taze fasülyeyi biberli nasıl yapıyorsun . ben öyle hiç yapmadım . biber ve taze fasülye birlikte güzel oluyor mu. tarif alabilir miyim

merak ettim seni aslında . herkesi merak ediyorum .

ben akşam eve gidince enginar suyunu içtim. çorba gibiydi . pul biber koydum .
çocuklara eşime makarna böreği yaptım . abla yarım paket makarna pişirmiş . yememişler . onu sucuklu kaşarlı peynirli yumurta süt ile pişirdim.

sabah 1 su bardağı sade türk kahvesi içtim.
kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım.
akşam beyaz çamaşırları makinaya atmıştım. hava güzel. balkona astım sabah .
çocuklara kabaklı dereotlu mercimek çorbası pişirdim. öğlen için
kahvaltıya tereyağlı yumurta yaptım (çocuklara )
kendime kahve yapabildim. ayaküstü içmek zorunda kaldım.
sabah gelince 1 salatalık yedim . çay içiyorum şimdi.

öğlene 600 ml yoğurt
içine koymak için 1 kaşık kuru üzüm. 1 tatlı kaşığı tarçın, yulaf, müsli, 2 ceviz getirdim yanımda.

ara öğün ise 1 salatalık var yine yanımda. öğlen yemeğinden sonra onu yemeyi düşünüyorum

makarna böreği böyle oluyor . tavada pişiyor. içine sucuk koydum ben . peynir , kaşar , süt ve yumurta ile yapılıyor.
istenirse maydonoz , peynir ve süt yümürta ile de yapılır.
çocuklar yiyeceği için . onlara sade makarna yedirmektense böyle proteinli olarak yedirmek işime geliyor.
içine 6 yumurta koyuyorum. 1 bardak süt .
bol bol proteinli .

canım, boyu iyiyse, kan değerleri iyiyse hiç takma kilosunu. maşallah ikisine de

mutfakta harikalar yaratmışsın bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…