gözün aydın bak o kadar söyledin oldu darisi 5 leregünaydın
rumuz: izole
başlama tarihi: 15 mart 2017
başlangıç: 67 kg
spor: yarım saat yürüyüş
diyet: sağlıklı beslenme
geçen cuma: 61 kg
bu cuma: 60 kg
fark: -1000 gr
% 1,639
60 oldummmmm
destek veren herkese teşekkürler. allah razı olsun.
@demirleke oldu, başardım
ficans ilk bildirim benden. müsait olmazsan listeyi ben yaparım canım.
okuyucuu sendeki durumlar nasıl diyetdaşım? fazla çıkarsa takmak yok. bu hafta sende ödem var haftaya da bende ödem olacak
günaydın
% 1,639
60 oldummmmm
okuyucuu sendeki durumlar nasıl diyetdaşım? fazla çıkarsa takmak yok. bu hafta sende ödem var haftaya da bende ödem olacak
Allah kabul etsin iftarımı yaptım. Yanındada çay içtim.
Eki Görüntüle 1994619
Çok hareketli bir gün olmasına rağmen çok kolay oldu. Allah'ın mucizesi başka bir açıklaması yok. Normal zamanda bu kadar koşturmaya yemek yemesem bayılırım ama oruçluyken akşama 1 saat kalana kadar acıkmıyorum bile. Rabbime şükürler olsun.
Bnde de ayni yorgunluk canm normalde bicir bicir gezerim ama bu aralar hep uyumak istiorum nedenseSelam kızlar nasılsınız
Bu aralar hiç keyfim yok hep yorgunum mevsimden galiba diye geçiştiriyorum
Yediklerime de hiç dikkat edemiyorum geçer inşallah
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah lakin benim hiç umudum yok
allah kabul.etsin cnm orucluyken cidden insanim herseye dayanma gucu daha cok oluo bize de ramazan yaklasti cok sukurAllah kabul etsin iftarımı yaptım. Yanındada çay içtim.
Eki Görüntüle 1994619
Çok hareketli bir gün olmasına rağmen çok kolay oldu. Allah'ın mucizesi başka bir açıklaması yok. Normal zamanda bu kadar koşturmaya yemek yemesem bayılırım ama oruçluyken akşama 1 saat kalana kadar acıkmıyorum bile. Rabbime şükürler olsun.
masallh canm cok sevndim cok iyi oldu bu sana moral oldugünaydın
% 1,639
60 oldummmmm
az az yemişsin. bu hafta bakalım kaç gr ya da kg verdinslm arkadaşlar
bugün dışardaydım gelemedim
sabah= nesfit
öğlen= 1 yumurtadan lorlu omlet +çoban salata soğansız+ 1 dilim tahıllı ekmek +türk kahvesi
akşam= yemedim 4-5 çağla sadece
kızımla okul sonrası deniz kenarına gittik 1 avuç çekirdek + kayısı nektarı içtim
evetttt. bekliyordum senden eksi 1 kg. olmuş vallahi. tebrik ederim canım . maşallah sana.günaydın
% 1,639
60 oldummmmm
ellerine sağlık . menü harika.Çorba ve yoğurtlamanın yanına Gaziantep usulü kuru patlıcan ve kabak dolma yaptım. Yemekler hazır iftarı bekliyorum ama daha çok var. İftarda yemeğin yanına çay içmek istiyorum normalde sonrasında içerim ama bekliyemiycem
merak ettim seni aslında . herkesi merak ediyorum .Gunaudin kizlar kilo bikdirimi gelmis haftaya tartiya cikamam ama sehir disinda olcam sonraki haftalarda bnde arrik kalan kiloyu sizle paylasip vermek istiorum haftaya bildirim yaoarim diyetisyene gitmiorum tartinin da pili yok suanda kendimle ilgili hicbir fikrim yok sabah
Turk kahvesi ictim oglende ins maydonozlu domatesli cift yumirtadan omlet
en azından almamışsın canım . olsun o da iyi bi şeyrumuz:Onclmelek
geçen haftaki kilo: 60.9kg
bu haftaki kilo: 60.9kg
fark: 0 :)
en azından daha fazla almamışım şuan aşırı şiş durumdayım kahvaltı yapasım yok bugun bakalım
canım, boyu iyiyse, kan değerleri iyiyse hiç takma kilosunu. maşallah ikisine debüyük oğlum 11 yaşına doğru gidiyor . ama hala 31 kilo .
çok zayıf . ona bi türlü kilo aldıramıyorum .
6 yaşındaki oğlum 25 kilo . o gayet iyi . normal . 11 yaşındaki oğlumun pantolonlarının beli 6 yaşındaki oğluma oluyor .
amin amin inşallaahhhgözün aydın bak o kadar söyledin oldu darisi 5 lere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?