daha ne olsun canım.Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom:55.9
Bu haftaki kilom: 55.7
Aradaki fark: 200 gr
Yüzde: 0.357
200 gr cık vermişim çok az ama regl dönemindeyim olamasam da ondan da olabilir diye düşünüyorum
evet cnaım sonunda 60'ı gördüm. bir de bu hafta ilk defa yan simitlerimin küçüldüğünü gördüm. o da moralimi yükseltti. şimdi hedef 50'lermasallh canm cok sevndim cok iyi oldu bu sana moral oldu
boy iyi . en yok .canım, boyu iyiyse, kan değerleri iyiyse hiç takma kilosunu. maşallah ikisine de
mutfakta harikalar yaratmışsın bir de
bende de aynı durum var canım sabah eşim gittikten sonra uzanayim dedim uyumusum kızım kalkmış kahvaltısını yapmış giyinmiş anne zaman geldiyse gideyim dedi cocuk hazirlanmasa geç kalacaktı sonra tekrar yattım.Bnde de ayni yorgunluk canm normalde bicir bicir gezerim ama bu aralar hep uyumak istiorum nedense
canım benim . sen de 3-4 kilo daha versen büyük rahatlık içine girersinevet cnaım sonunda 60'ı gördüm. bir de bu hafta ilk defa yan simitlerimin küçüldüğünü gördüm. o da moralimi yükseltti. şimdi hedef 50'ler
oy maşallah . gerçekten çocuk artık sorumluluk almış . maşallah . kendini halletmiş . sana da gidiyorum demişbende de aynı durum var canım sabah eşim gittikten sonra uzanayim dedim uyumusum kızım kalkmış kahvaltısını yapmış giyinmiş anne zaman geldiyse gideyim dedi cocuk hazirlanmasa geç kalacaktı sonra tekrar yattım.
biliyordummm biliyordummmmm çok sevindimmmmmm diyettaşım hariksaın :))
ben aynı kalmışım diyettaşımmm şimdi yapıyorumm bildirim :)
canım tatilde aldıkların gitti, onların yerine ödem var şuan. haftaya en az 1 kg vermiş olarak bildirim yapacağına eminim diyettaşımrumuz:Onclmelek
geçen haftaki kilo: 60.9kg
bu haftaki kilo: 60.9kg
fark: 0 :)
en azından daha fazla almamışım şuan aşırı şiş durumdayım kahvaltı yapasım yok bugun bakalım
Kızlar şu an için artık kilo vermek istemiyorum kendiliğinden giderse gider bi ara foto atarım size kilo verecek yerim kalmadı :) kendimi iyi hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum eski bedenime döndüm daha ne olsun demiii:)
Z zeze_35 @demirleke darısı başımadaha ne olsun canım.
ben de aynı kilodayım .
yeter . ben de artık giderse kendi gider modundayım.
arkadaş şekerli türk kahve getirdi onu içiyorum şimdi.
canım sen yeme düzenini oturttun kilonda gayet iyi spora devam et almazsin daha çünkü bilinçli besleniyor ve iradelisinKızlar şu an için artık kilo vermek istemiyorum kendiliğinden giderse gider bi ara foto atarım size kilo verecek yerim kalmadı :) kendimi iyi hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum eski bedenime döndüm daha ne olsun demiii:)
insallah canımamin amin inşallaahhh
bu hafta ilk defa yanlarımın küçüldüğünü farkettim. o da büyük motivasyon oldu. haftaya 50'li kilolarrr
evet ya odasını da toplamış kirli elbiselerini de banyo ya atmış hem çok sevindim hem de duygulandım.oy maşallah . gerçekten çocuk artık sorumluluk almış . maşallah . kendini halletmiş . sana da gidiyorum demiş
ayyy canım inşallah tez zamanda. keşke zamanında kpss çalışıp memur olsaymışım. rabbim hayırlısı neyse onu versin tabi.
Tebrikler canım çok sevindim adınagünaydın
rumuz: izole
başlama tarihi: 15 mart 2017
başlangıç: 67 kg
spor: yarım saat yürüyüş
diyet: sağlıklı beslenme
geçen cuma: 61 kg
bu cuma: 60 kg
fark: -1000 gr
% 1,639
60 oldummmmm
destek veren herkese teşekkürler. allah razı olsun.
@demirleke oldu, başardım
ficans ilk bildirim benden. müsait olmazsan listeyi ben yaparım canım.
@Onclmelek sendeki durumlar nasıl diyetdaşım? fazla çıkarsa takmak yok. bu hafta sende ödem varhaftaya da bende ödem olacak
Benim oğlum 8 yaşına girecek 17 kilobüyük oğlum 11 yaşına doğru gidiyor . ama hala 31 kilo .
çok zayıf . ona bi türlü kilo aldıramıyorum .
6 yaşındaki oğlum 25 kilo . o gayet iyi . normal . 11 yaşındaki oğlumun pantolonlarının beli 6 yaşındaki oğluma oluyor .
Oh tebrikler canımKızlar şu an için artık kilo vermek istemiyorum kendiliğinden giderse gider bi ara foto atarım size kilo verecek yerim kalmadı :) kendimi iyi hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum eski bedenime döndüm daha ne olsun demiii:)
günaydın nerelerdesin ya hiç ugramiyorsunGünaydın kızlar..
Çorba ve yoğurtlamanın yanına Gaziantep usulü kuru patlıcan ve kabak dolma yaptım. Yemekler hazır iftarı bekliyorum ama daha çok var. İftarda yemeğin yanına çay içmek istiyorum normalde sonrasında içerim ama bekliyemiycem
günaydın
rumuz: izole
başlama tarihi: 15 mart 2017
başlangıç: 67 kg
spor: yarım saat yürüyüş
diyet: sağlıklı beslenme
geçen cuma: 61 kg
bu cuma: 60 kg
fark: -1000 gr
% 1,639
60 oldummmmm
destek veren herkese teşekkürler. allah razı olsun.
@demirleke oldu, başardım
ficans ilk bildirim benden. müsait olmazsan listeyi ben yaparım canım.
@Onclmelek sendeki durumlar nasıl diyetdaşım? fazla çıkarsa takmak yok. bu hafta sende ödem varhaftaya da bende ödem olacak
rumuz:Onclmelek
geçen haftaki kilo: 60.9kg
bu haftaki kilo: 60.9kg
fark: 0 :)
en azından daha fazla almamışım şuan aşırı şiş durumdayım kahvaltı yapasım yok bugun bakalım
Bnde de ayni yorgunluk canm normalde bicir bicir gezerim ama bu aralar hep uyumak istiorum nedense
allah kabul.etsin cnm orucluyken cidden insanim herseye dayanma gucu daha cok oluo bize de ramazan yaklasti cok sukur
masallh canm cok sevndim cok iyi oldu bu sana moral oldu
makarna böreği böyle oluyor . tavada pişiyor. içine sucuk koydum ben . peynir , kaşar , süt ve yumurta ile yapılıyor.
istenirse maydonoz , peynir ve süt yümürta ile de yapılır.
çocuklar yiyeceği için . onlara sade makarna yedirmektense böyle proteinli olarak yedirmek işime geliyor.
içine 6 yumurta koyuyorum. 1 bardak süt .
bol bol proteinli .
Kızlar şu an için artık kilo vermek istemiyorum kendiliğinden giderse gider bi ara foto atarım size kilo verecek yerim kalmadı :) kendimi iyi hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum eski bedenime döndüm daha ne olsun demiii:)
bende de aynı durum var canım sabah eşim gittikten sonra uzanayim dedim uyumusum kızım kalkmış kahvaltısını yapmış giyinmiş anne zaman geldiyse gideyim dedi cocuk hazirlanmasa geç kalacaktı sonra tekrar yattım.
maşallahboy iyi . en yok .
hastalığı vs . yok .
yemesi de fena değil . ama hareketli . metabolizması da hızlı mı ne anlamadım.
herşeyden yer az ya da çok ama yer . kilo yok ama işte
evet evettt. 55 olduğumda da eski kıyafetlerin içine sığmaya başlarımcanım benim . sen de 3-4 kilo daha versen büyük rahatlık içine girersin
Günaydın kızlar
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş
Baş tarihi : 14 kasım 2016
Baş kilo : 84
Geçen hafta : 67.7
Bu hafta : 66.5
Fark : - 1.200
% : 1.772
Çok şükür yaaa çok mutluyum kızlarev de de aynen böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?