Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom:55.9
Bu haftaki kilom: 55.7
Aradaki fark: 200 gr
Yüzde: 0.357

200 gr cık vermişim çok az ama regl dönemindeyim olamasam da ondan da olabilir diye düşünüyorum
daha ne olsun canım.
ben de aynı kilodayım .
yeter . ben de artık giderse kendi gider modundayım.
arkadaş şekerli türk kahve getirdi onu içiyorum şimdi.

canım, boyu iyiyse, kan değerleri iyiyse hiç takma kilosunu. maşallah ikisine de

mutfakta harikalar yaratmışsın bir de
boy iyi . en yok .
hastalığı vs . yok .
yemesi de fena değil . ama hareketli . metabolizması da hızlı mı ne anlamadım.
herşeyden yer az ya da çok ama yer . kilo yok ama işte

Bnde de ayni yorgunluk canm normalde bicir bicir gezerim ama bu aralar hep uyumak istiorum nedense
bende de aynı durum var canım sabah eşim gittikten sonra uzanayim dedim uyumusum kızım kalkmış kahvaltısını yapmış giyinmiş anne zaman geldiyse gideyim dedi cocuk hazirlanmasa geç kalacaktı sonra tekrar yattım.

oy maşallah . gerçekten çocuk artık sorumluluk almış . maşallah . kendini halletmiş . sana da gidiyorum demiş

biliyordummm biliyordummmmm çok sevindimmmmmm diyettaşım hariksaın :))

ben aynı kalmışım diyettaşımmm şimdi yapıyorumm bildirim :)

rumuz:Onclmelek
geçen haftaki kilo: 60.9kg
bu haftaki kilo: 60.9kg
fark: 0 :)

en azından daha fazla almamışım şuan aşırı şiş durumdayım kahvaltı yapasım yok bugun bakalım
canım tatilde aldıkların gitti, onların yerine ödem var şuan. haftaya en az 1 kg vermiş olarak bildirim yapacağına eminim diyettaşım

daha ne olsun canım.
ben de aynı kilodayım .
yeter . ben de artık giderse kendi gider modundayım.
arkadaş şekerli türk kahve getirdi onu içiyorum şimdi.
Z zeze_35 @demirleke darısı başıma

canım sen yeme düzenini oturttun kilonda gayet iyi spora devam et almazsin daha çünkü bilinçli besleniyor ve iradelisin

amin amin inşallaahhh

bu hafta ilk defa yanlarımın küçüldüğünü farkettim. o da büyük motivasyon oldu. haftaya 50'li kilolarrr
insallah canım

oy maşallah . gerçekten çocuk artık sorumluluk almış . maşallah . kendini halletmiş . sana da gidiyorum demiş
evet ya odasını da toplamış kirli elbiselerini de banyo ya atmış hem çok sevindim hem de duygulandım.
A aaadddaaa sen de aramıza katiliyorsun demek

Tebrikler canım çok sevindim adına

Benim oğlum 8 yaşına girecek 17 kilo ne yapsak kilo almıyor değerleri de iyi çıkıyor sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok

Oh tebrikler canım darisi bize inşallah

Allah kabul etsin canım

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin ben de sendeki iradeden istiyorum

Yapamayacak olursam yazarım canım sağolasın:)

rumuz:Onclmelek
geçen haftaki kilo: 60.9kg
bu haftaki kilo: 60.9kg
fark: 0 :)

en azından daha fazla almamışım şuan aşırı şiş durumdayım kahvaltı yapasım yok bugun bakalım

Haftaya vereceğine eminim canım:)

Ben de canım biri arkamdan iteliyor sanki zorla yapıyorum herşeyi

Ellerine sağlık canım ben de senin gibi düşünüyorum bol protein az karbonhidrat

Hatta dün sütlaç yaptım şekeri biraz kaçtı herkese normal gelebilir , oğlum anne güzel olmuş ama şeker oranı sana yakışmadı diyor

Foto bekliyoruz canım bence de kilon çok iyi korumaya geçebilirsin

Hepimizde var demek ki önümüzde ramazan ona kadar toparlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…