süt az geldiyse üzerine tarcın serp. şekerli hissi uyandıran bi baharat . keklere ben de az şeker koyarım. tarçınlı yaparım. çocuklar şekerli yiyemiyor o nedenle dışarıda.Allah kabul etsin canım
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin ben de sendeki iradeden istiyorum
Yapamayacak olursam yazarım canım sağolasın:)
Haftaya vereceğine eminim canım:)
Ben de canım biri arkamdan iteliyor sanki zorla yapıyorum herşeyi
Ellerine sağlık canım ben de senin gibi düşünüyorum bol protein az karbonhidrat
Hatta dün sütlaç yaptım şekeri biraz kaçtı herkese normal gelebilir , oğlum anne güzel olmuş ama şeker oranı sana yakışmadı diyor
Foto bekliyoruz canım bence de kilon çok iyi korumaya geçebilirsin
Hepimizde var demek ki önümüzde ramazan ona kadar toparlarız inşallah
Günaydın kızlar
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş
Baş tarihi : 14 kasım 2016
Baş kilo : 84
Geçen hafta : 67.7
Bu hafta : 66.5
Fark : - 1.200
% : 1.772
Çok şükür yaaa çok mutluyum kızlarev de de aynen böyleyim
Teşekkür ederim canımSüpersin canım tebrik ederim:)
oy oy . senin oğlan da çok zayıfmış bak. sağlıklı olsun da zayıf olsun artık .Tebrikler canım çok sevindim adına
Benim oğlum 8 yaşına girecek 17 kilone yapsak kilo almıyor değerleri de iyi çıkıyor sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok
Oh tebrikler canımdarisi bize inşallah
Ay çok teşekkür ederim
maşallah . tebrik ederim. harika vermişsin
Evet çok zayıf bir görsen çubuk krakerim diye seviyoruz: ))oy oy . senin oğlan da çok zayıfmış bak. sağlıklı olsun da zayıf olsun artık .
Ellerine emeğine sağlık canım gerçekten çok begendim ben tam bahar elbisesidiktiğim elbisemi bugün işe gelirken giydim kızlar . beğenecek misiniz bakalım .?
teşekkür ederim.Ellerine emeğine sağlık canım gerçekten çok begendim ben tam bahar elbisesi
Güle güle giy canim
işler işler.... bu hafta çok yoğun geçiyor.. akşam da pek nete takılamıyorum yorgunluktan.günaydın nerelerdesin ya hiç ugramiyorsun
Günaydın kızlar
çok tatli bir elbise olmuş ya çok da yapışmış gule güle kullan
allah kabul etsin canımÇorba ve yoğurtlamanın yanına Gaziantep usulü kuru patlıcan ve kabak dolma yaptım. Yemekler hazır iftarı bekliyorum ama daha çok var. İftarda yemeğin yanına çay içmek istiyorum normalde sonrasında içerim ama bekliyemiycem
Kızlar şu an için artık kilo vermek istemiyorum kendiliğinden giderse gider bi ara foto atarım size kilo verecek yerim kalmadı :) kendimi iyi hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum eski bedenime döndüm daha ne olsun demiii:)
evet cnaım sonunda 60'ı gördüm. bir de bu hafta ilk defa yan simitlerimin küçüldüğünü gördüm. o da moralimi yükseltti. şimdi hedef 50'ler
harika süperGünaydın kızlar
çok hoş olmuş süper kadınsın sen herşeye yetişiyosun kıs
teşekkür ederim . yetişmeye çalışıyorum . yetebildiğim kadar işte.çok hoş olmuş süper kadınsın sen herşeye yetişiyosun kıs
tebrikler arkadaşım çok iyi gidiyorsun maşallah bence artık sen de bizimle bir fotoğrafını paylasirsin ve izole
çok tatli bir elbise olmuş ya çok da yapışmış gule güle kullan
Canım tebrikler ne kalmış şunun şurasında 69 ve 60 lı rakamları hadi tam gaz devamm:)filiztoprak
geçen hafta= 71.3
bu hafta=70.7
fark=600 gr
haftalık yüzde=% 0 841
hedef= 63
regl olmama rağmen vermişim çok sevindim bu hafta hep dışardaydım ama hiç dışarda yemedim evimde yedim çıktım dikkat edince oluyor artık yemek bile aklıma gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?