aslında yok . ceketi giydim çıkardım . arkadaş öyle de çekti.@demirleke elbisen çok güzel olmuş eline sağlık sana da çok yakışmış ya boyun kısmında az bi potluk mu var
tebriklerrrrrGünaydın kızlar
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş
Baş tarihi : 14 kasım 2016
Baş kilo : 84
Geçen hafta : 67.7
Bu hafta : 66.5
Fark : - 1.200
% : 1.772
Çok şükür yaaa çok mutluyum kızlarev de de aynen böyleyim
34 canım yaşım. ama geç değilmiş. öyle öğrendim, motive oldum @demirleke sayesinde. en erken gelecek seneye girebilirim. ciddi ciddi araştıracağım.Yaşın kaç ki? Belki de çok geç değildir KPSS'ye hazırlanıp memur olmak için..
Teşekkür ederim canımtebrikler arkadaşım çok iyi gidiyorsun maşallah bence artık sen de bizimle bir fotoğrafını paylasirsin ve izole
çok tatli bir elbise olmuş ya çok da yapışmış gule güle kullan
Teşekkürler canımallah kabul etsin canım
darısı başımıza
harika süper
Teşekkür ederim tatlımtebriklerrrrr
Beden. Olarak çok farketmişTeşekkür ederim canımbasenleri halletmeden paylaşma cesaretini kendimde bulamiyorum:))
Keşke ilk vermeden önce foto cekseydim aradaki farkı daha iyi görürdünüz.
Belim çok inceldi ama basenleride biraz daha eritirsem süper olacak.
Fizik olarak daha düzgün yapıya sahip olacagim.
50 beden pantolon giyiyordum suan 42-44 bedene düştü buna da şükür
Teşekkürler canım
Evet ya genetik halalarimda zayıf bel ipince heryer ama basenler var bende çekmişim.Beden. Olarak çok farketmiş
Eski fotolarını önce,sonra yapabilirsin.
Basen biraz genetik olabiliyor.genişlik,darlık gibi
Çok iyi gidiyorsun yalnız.maşallah
olsun canım valla merak ediyorum seni sonuçta daha da vereceksin en azından daha sonraları farkı görürüzTeşekkür ederim canımbasenleri halletmeden paylaşma cesaretini kendimde bulamiyorum:))
Keşke ilk vermeden önce foto cekseydim aradaki farkı daha iyi görürdünüz.
Belim çok inceldi ama basenleride biraz daha eritirsem süper olacak.
Fizik olarak daha düzgün yapıya sahip olacagim.
50 beden pantolon giyiyordum suan 42-44 bedene düştü buna da şükür
Teşekkürler canım
eline sağlık canım çok tatli olmuşÖrdüğüm çantam
bende öyleyim keşke basenlerim belimle aynı oranda zayiflasa o zaman süper olurduEvet ya genetik halalarimda zayıf bel ipince heryer ama basenler var bende çekmişim.
Kız halaya çekermis sözünün canlı örneğiyim: ))
Ahh ahh keşke :))bende öyleyim keşke basenlerim belimle aynı oranda zayiflasa o zaman süper olurdu
Geçen gün bir tayt aldım yürüyüş yaparken giymek için onunla çekinip atarım fotoğraf canım o zaman daha belli olur benim basenli vücut :)))olsun canım valla merak ediyorum seni sonuçta daha da vereceksin en azından daha sonraları farkı görürüz
eline sağlık canım çok tatli olmuş
ben tip olarak aslında basensizim.Evet ya genetik halalarimda zayıf bel ipince heryer ama basenler var bende çekmişim.
Kız halaya çekermis sözünün canlı örneğiyim: ))
Canım evet yokmuş cidden güzel görünüyorsun kim der 40 lı yaşlarda diye :) tü tü maşallah bu seni bu empirme desenler çok moda iyi günlerde giyy
Canım evet yokmuş cidden güzel görünüyorsun kim der 40 lı yaşlarda diye :) tü tü maşallah bu seni bu empirme desenler çok moda iyi günlerde giyy
hayırlısı olsun hakkında. sen elinden geleni yap . Gerisini Allah a bırak .34 canım yaşım. ama geç değilmiş. öyle öğrendim, motive oldum @demirleke sayesinde. en erken gelecek seneye girebilirim. ciddi ciddi araştıracağım.
canım teşekkür ederim.Canım evet yokmuş cidden güzel görünüyorsun kim der 40 lı yaşlarda diye :) tü tü maşallah bu seni bu empirme desenler çok moda iyi günlerde giyy
Ben de 34 yaşında sınava girdim..37 yaşında memur oldum... Bilgine...34 canım yaşım. ama geç değilmiş. öyle öğrendim, motive oldum @demirleke sayesinde. en erken gelecek seneye girebilirim. ciddi ciddi araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?