Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çantam da örüldü bitti. birazdan onun da resmini atarım. biraz işim var . arada yapmaya çalışıyorum . fırsat buldukça

Canım tebrikler ne kalmış şunun şurasında 69 ve 60 lı rakamları hadi tam gaz devamm:)
inşallah ulaşırım canım o rakamlara teşekkürederim

Ördüğüm çantam
çok güzel olmuş otantik görünüyo eline sağlık canım ip kendiliğinden desenlimi

gerçekten istiyorsan ciddiyetle ele al bu konuyu derim sana...başaramayacağın bişey olduğunu düşünmüyorum. yeter ki gerçekten iste..Ki bende daha 8,5 aylık memurum..Özel Sektörde 8 yıl çalışmış biri olarak ikisinin de şartlarını bilen biri olarak söylüyorum, keşke çok daha erken devlet kurumuna girmiş olsaydım...
keşkelerle birşey olmuyor artık maalesef ama devlet kurumundaki rahatlık bambaşka..İyiki o 1 senemi vermişim..kesinlikle değdi yani..

hafta sonu geldi . kaçamaksız çıkarız inşallah bu haftasonundan . benim gibi aburcuburcular için söylüyorum . uzak durun .

evet . tabi çok çalışmak gerekiyor .
ben de 7 ayını bi fiil verdim . gecemi gündüzüme katarak . 2 küçük çocukla üstelik. 7 yaş ve 1,5 yaşlarındaydı oğlanlar. ama hırs geldi . işte Allah nasip etmiş ki azim geldi

Aynen canım... Allah isteyen ve gerçekten emek veren herkese nasip etsin.. büyük şehirlerde şartlar nedir bilemem ama küçük şehirlerde özelde senelerce sürünmüş bir insanım.. memur maaşı çok yüksek olmasa da (Allah bereket versin) hafta sonu tatili ve saat 17.30 dan sonrasının boş olması resmen 2. bir hayat gibi geliyor insana.. inşallah izole arkadaşımızda hakeder ve hep birlikte mutluluğunu paylaşma şansı buluruz..

12 mayıs tarihli listemiz

Kilo verenler

1.miz özlemm1990 1200 gr % 1.772

2.miz izole 1000 gr % 1.639

3.müz filiztoprak 600 gr % 0.841

4.müz zeze 200 gr % 0.357

Aynı kalanlar

Mesmeser

Önclmelek

Ficans
canım daha bildirim yapmayanlar var ama

Kızlar listemizi yaptım eksik ve yanlış yoktur umarım telefondan yaptım kızılaydayım işlerim vardı bi yere oturdum hem dinleneyim hem yapayım dedim akşam eve gidince de kayınvalideye gidicez belki eşim geliyor işte öyle

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyen bizler de haftaya veririz inşallah

Listede olmayanlar ekleyebilir kendilerini öpüyorum hepinizi

ayaysel @demirleke Teşekkürler sayenizde ümit ve ilham doldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…