- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
tamam canım . bekliyoruz . fırsat bulunca çekinirsinGeçen gün bir tayt aldım yürüyüş yaparken giymek için onunla çekinip atarım fotoğraf canım o zaman daha belli olur benim basenli vücut :)))
çantam da örüldü bitti. birazdan onun da resmini atarım. biraz işim var . arada yapmaya çalışıyorum . fırsat buldukça
inşallah ulaşırım canım o rakamlara teşekkürederimCanım tebrikler ne kalmış şunun şurasında 69 ve 60 lı rakamları hadi tam gaz devamm:)
çok güzel olmuş otantik görünüyo eline sağlık canım ip kendiliğinden desenlimiÖrdüğüm çantam
hayır canım ip düz . desenleri kendim koydum .inşallah ulaşırım canım o rakamlara teşekkürederim
çok güzel olmuş otantik görünüyo eline sağlık canım ip kendiliğinden desenlimi
afiyet olsun canım .türk kahvemi içiyorum şekersiz
bende çok seviyorum bunu bende tost ve ayran yedimmalesef öğlen yemeğimin üstüne yarım paket çiziviiç yedim . 232 kalori sadece yarim paketi
Ben de 34 yaşında sınava girdim..37 yaşında memur oldum... Bilgine...
Gerçekten istersen olmayacak şey değil ve hayatta hiç birşey için geç değildir... unutma..
süt az geldiyse üzerine tarcın serp. şekerli hissi uyandıran bi baharat . keklere ben de az şeker koyarım. tarçınlı yaparım. çocuklar şekerli yiyemiyor o nedenle dışarıda.
afiyet olsun.bende çok seviyorum bunu bende tost ve ayran yedim
evet . tabi çok çalışmak gerekiyor .gerçekten istiyorsan ciddiyetle ele al bu konuyu derim sana...başaramayacağın bişey olduğunu düşünmüyorum. yeter ki gerçekten iste..Ki bende daha 8,5 aylık memurum..Özel Sektörde 8 yıl çalışmış biri olarak ikisinin de şartlarını bilen biri olarak söylüyorum, keşke çok daha erken devlet kurumuna girmiş olsaydım...
keşkelerle birşey olmuyor artık maalesef ama devlet kurumundaki rahatlık bambaşka..İyiki o 1 senemi vermişim..kesinlikle değdi yani..
Aynen canım... Allah isteyen ve gerçekten emek veren herkese nasip etsin.. büyük şehirlerde şartlar nedir bilemem ama küçük şehirlerde özelde senelerce sürünmüş bir insanım.. memur maaşı çok yüksek olmasa da (Allah bereket versin) hafta sonu tatili ve saat 17.30 dan sonrasının boş olması resmen 2. bir hayat gibi geliyor insana.. inşallahevet . tabi çok çalışmak gerekiyor .
ben de 7 ayını bi fiil verdim . gecemi gündüzüme katarak . 2 küçük çocukla üstelik. 7 yaş ve 1,5 yaşlarındaydı oğlanlar. ama hırs geldi . işte Allah nasip etmiş ki azim geldi
canım daha bildirim yapmayanlar var ama12 mayıs tarihli listemiz
Kilo verenler
1.miz özlemm1990 1200 gr % 1.772
2.miz izole 1000 gr % 1.639
3.müz filiztoprak 600 gr % 0.841
4.müz zeze 200 gr % 0.357
Aynı kalanlar
Mesmeser
Önclmelek
Ficans
Aynen canım... Allah isteyen ve gerçekten emek veren herkese nasip etsin.. büyük şehirlerde şartlar nedir bilemem ama küçük şehirlerde özelde senelerce sürünmüş bir insanım.. memur maaşı çok yüksek olmasa da (Allah bereket versin) hafta sonu tatili ve saat 17.30 dan sonrasının boş olması resmen 2. bir hayat gibi geliyor insana.. inşallahizole arkadaşımızda hakeder ve hep birlikte mutluluğunu paylaşma şansı buluruz..
gerçekten istiyorsan ciddiyetle ele al bu konuyu derim sana...başaramayacağın bişey olduğunu düşünmüyorum. yeter ki gerçekten iste..Ki bende daha 8,5 aylık memurum..Özel Sektörde 8 yıl çalışmış biri olarak ikisinin de şartlarını bilen biri olarak söylüyorum, keşke çok daha erken devlet kurumuna girmiş olsaydım...
keşkelerle birşey olmuyor artık maalesef ama devlet kurumundaki rahatlık bambaşka..İyiki o 1 senemi vermişim..kesinlikle değdi yani..
evet . tabi çok çalışmak gerekiyor .
ben de 7 ayını bi fiil verdim . gecemi gündüzüme katarak . 2 küçük çocukla üstelik. 7 yaş ve 1,5 yaşlarındaydı oğlanlar. ama hırs geldi . işte Allah nasip etmiş ki azim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?