Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar 5 günlük tatilin faturası ağır oldu.

Rumuz:Seylanın günlüğü

Başlama tarihi: 15 ekim

Başlangıç kilom: 60.400

Geçen hafta: 51

Bu hafta : 52.400

Fark: 1.400

Yüzde: 2.745

5 günlük tatilde bu kadar kilo alınır mı?

Çok fazla yiyip içmediğimi düşünüyordum ama anlaşılan hep dışarda yediğim için doğru hesaplayamadım. Tatlı bişey yiyip içmedim, dondurma bile yemedim ama neyse artık olan olmuş önümüze bakalım.

ben de çok şaşırdım. o kadar güzeldi ki kalori değerlerin. acaba dışarda yiyince tuzu falan fazla kaçırmış olabilir misin?

12 mayıs tarihli listemiz

Kilo verenler

1.miz özlemm1990 1200 gr % 1.772

2.miz izole 1000 gr % 1.639

3.müz filiztoprak 600 gr % 0.841

4.müz zeze 200 gr % 0.357

Aynı kalanlar

Mesmeser

Önclmelek

Ficans

sersum
selam canım ellerine sağlık liste için gelemedim nöbetteyim...kilom aynı zaten..ekledim kendimi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..nöbetteyim ve moralimiz çok bozuk..lakin dün şehit olan askerlerden biri benim kardeşimin eşinin kuzeni..Allahım ateş çok yakınımıza düştü bu sefer..hep üzülürüm ağlarım tanımasam da onlara ama insanın tanıdığı bildiği olunca daha da bir acı oluyor..Allah ailesine 1.5 ay önce evlendiği eşine sabırlar versin çok zor..
Allah bir daha göstermesin ..yaralılara şifalar versin..dünden beri aptal gibiyiz...

allah rahmet etsin. kelimeler kifayetsiz.

Allah sabır versin.. hep içimiz yanıyor bu haberleri duydukça ama elimizden bişey gelmiyor.. üzülmekle kalıyoruz hep maalesef...

Allah rahmet eylesin. eşine ailesine sabır versin . çok üzücü . Allah evlatlarla sınamasın inşallah

alınıyormuş demek .
bi de yemekler çok kötüydü dedin. eee . nasıl aldın o kiloları seyla. ..

Allah rahmet eylesin Rabbim eşine ve ailesinr sabir versin çok zor

bravo canim masallh bin kere artik takma yavas yavas takil

bahar yorgunlugu canm baska bisey gelmio aklima evet ins bnde katilcam araniza yeniden

ozlemcim tebrik edeeim azmin zaferi insallah haftaya yine boyle guzel guzel verirsin

Ellerine saglik canm cok guzel.olmus. ben ara ara atmisyim.kendi resmimi aslinda bi ara yine atarim musait olunca
ah canm ben bilirim.o aciyi bu yaz bomba patladi bulundgumiz sehirde esimin en yakin arkadasi yillardir ustumuzde oturan komsumuz canimizi kaybettik boyle bi aci huzun yok allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin

Teşekkür ederim canım inşallah yaa her hafta gram gram sonunda kırdım :))

Aksam yemeginde firin posegine tavuklari koydum baharatini attim miss gibi kizardilar orda yanina da salata yaptim yedik esimle
Afiyet olsun tatlım

A aaadddaaa sağolasın canım inşallah sen de hedefine ulaşırsın çok güzel bir duygu geçen gün avm de kot baktım her zaman aldığım markadan elime 27 beden aldım adam hanımefendi o size bol olur bir küçüğünü vereyim dedi gerçekten de 26 oldu :) hem de skinny gayet dar bir modeldi 26 beden iyidir demi çok büyük değil

Allah rahmet eylesin okuyunca tuylerim diken diken oldu.

Kızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım hala çetin geçecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…