Oglen 4 tane eti gong baharatli yedim bitki cayi ictim
Aksam
Yogurtlu kabak ve havuz rendesi
Firinda tavuk ve mercimek corbasi
aaaaa ama çok güzel olmuş çok başarılı tam tatillik bi çantahayır canım ip düz . desenleri kendim koydum .
eline sağlık canımKızlar listemizi yaptım eksik ve yanlış yoktur umarım telefondan yaptım kızılaydayım işlerim vardı bi yere oturdum hem dinleneyim hem yapayım dedim akşam eve gidince de kayınvalideye gidicez belki eşim geliyor işte öyle
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyen bizler de haftaya veririz inşallah
Listede olmayanlar ekleyebilir kendilerini öpüyorum hepinizi
allah sabır versin aailelerine çok zor canım insan sarsılıyormerhaba arkadaşlar..nöbetteyim ve moralimiz çok bozuk..lakin dün şehit olan askerlerden biri benim kardeşimin eşinin kuzeni..Allahım ateş çok yakınımıza düştü bu sefer..hep üzülürüm ağlarım tanımasam da onlara ama insanın tanıdığı bildiği olunca daha da bir acı oluyor..Allah ailesine 1.5 ay önce evlendiği eşine sabırlar versin çok zor..
Allah bir daha göstermesin ..yaralılara şifalar versin..dünden beri aptal gibiyiz...
geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım halaçetin geçecek herhalde
Ilgin icin tesekkurler :) oglen cok aceleye geldi aksam telafi edicem simdi:) cok acikiraam bir iki kasik su yogurtlu seyden yerim:)Truman Show öğlen menün çok zayıf canım. yanlış bilmiyorsam ders çalışıyorsun bir de, güçsüz düşeceksin.
Fiyatlari lipton ve dogadandan cok farkli degil ama dogus un da guzel bitki caylari var.son kalan yeşil çayımı içiyorum. bitki çaylarım hep lipton ve doğadan'dı. ama bu kadar bol tüketmeye başlayınca gider kalemi olmaya başladı.
bildiğiniz uygun fiyatlı ve sağlıklı bitki çayı tavsiyelerizi rica ediyorum hanımlar.
A101'deki limonlu yeşil çayı beğendim @sabahvesen den görmüştüm.
bim'deki 5 bitkili lipton'u da beğeniyorum.
başka tavsiyeleriniz var mı?
tesekkir edeeim cnmTeşekkür ederim canım inşallah yaa her hafta gram gram sonunda kırdım :))
Afiyet olsun tatlım
gayet iyi cnm ins darisi basimizaA aaadddaaa sağolasın canım inşallah sen de hedefine ulaşırsın çok güzel bir duygu geçen gün avm de kot baktım her zaman aldığım markadan elime 27 beden aldım adam hanımefendi o size bol olur bir küçüğünü vereyim dedi gerçekten de 26 oldu :) hem de skinny gayet dar bir modeldi 26 beden iyidir demi çok büyük değil
bende bi turlu erken yemekten vazgecemiorum.cnmafiyet olsun canım. ben de böyle erkenden akşam yemeği yiyebilsem keşke:) neyse ki yaz geliyor da günler uzuyor.
cok gecmis olsun cnmKızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım halaçetin geçecek herhalde
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım halaçetin geçecek herhalde
Teşekkür ederim canısi saolaaaaa ama çok güzel olmuş çok başarılı tam tatillik bi çanta
eline sağlık canım
allah sabır versin aailelerine çok zor canım insan sarsılıyor
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
tesekkir edeeim cnm
gayet iyi cnm ins darisi basimiza
bende bi turlu erken yemekten vazgecemiorum.cnm
cok gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ah geçmiş olsun canımKızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım halaçetin geçecek herhalde
Allah rahmet eylesin ailesine ve eşine sabır versin ne gençler düştü toprağa içimiz yanıyor ama duadan başka bişey gelmiyor eldenmerhaba arkadaşlar..nöbetteyim ve moralimiz çok bozuk..lakin dün şehit olan askerlerden biri benim kardeşimin eşinin kuzeni..Allahım ateş çok yakınımıza düştü bu sefer..hep üzülürüm ağlarım tanımasam da onlara ama insanın tanıdığı bildiği olunca daha da bir acı oluyor..Allah ailesine 1.5 ay önce evlendiği eşine sabırlar versin çok zor..
Allah bir daha göstermesin ..yaralılara şifalar versin..dünden beri aptal gibiyiz...
afiyet olsun canım. cacık en sağlıklı şey.akşam yemegim
bir küçük kase ciğer kavurmasi
üç kasik domatesli pilav
üç kase cacık.
cacigi biraz abarttim ama dayanamıyorum çok yedim
merhaba arkadaşlar..nöbetteyim ve moralimiz çok bozuk..lakin dün şehit olan askerlerden biri benim kardeşimin eşinin kuzeni..Allahım ateş çok yakınımıza düştü bu sefer..hep üzülürüm ağlarım tanımasam da onlara ama insanın tanıdığı bildiği olunca daha da bir acı oluyor..Allah ailesine 1.5 ay önce evlendiği eşine sabırlar versin çok zor..
çok geçmiş olsun.Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
ara karnımın kesildiğini hissettim. İlaçlar falan yola devam.
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.
canm benim sen iyi ol da bildirim yapilir skinti yok cok gecmis olsunKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?