Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayır canım ip düz . desenleri kendim koydum .
aaaaa ama çok güzel olmuş çok başarılı tam tatillik bi çanta

eline sağlık canım

allah sabır versin aailelerine çok zor canım insan sarsılıyor

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Truman Show öğlen menün çok zayıf canım. yanlış bilmiyorsam ders çalışıyorsun bir de, güçsüz düşeceksin.
Ilgin icin tesekkurler :) oglen cok aceleye geldi aksam telafi edicem simdi:) cok acikiraam bir iki kasik su yogurtlu seyden yerim:)

son kalan yeşil çayımı içiyorum. bitki çaylarım hep lipton ve doğadan'dı. ama bu kadar bol tüketmeye başlayınca gider kalemi olmaya başladı.

bildiğiniz uygun fiyatlı ve sağlıklı bitki çayı tavsiyelerizi rica ediyorum hanımlar.

A101'deki limonlu yeşil çayı beğendim @sabahvesen den görmüştüm.
bim'deki 5 bitkili lipton'u da beğeniyorum.

başka tavsiyeleriniz var mı?

Fiyatlari lipton ve dogadandan cok farkli degil ama dogus un da guzel bitki caylari var.

Onun disinda daha uygun fiyatli ofcay in bitki caylari var ama denemedim hic.

Teşekkür ederim canım inşallah yaa her hafta gram gram sonunda kırdım :))

Afiyet olsun tatlım
tesekkir edeeim cnm

gayet iyi cnm ins darisi basimiza

afiyet olsun canım. ben de böyle erkenden akşam yemeği yiyebilsem keşke:) neyse ki yaz geliyor da günler uzuyor.
bende bi turlu erken yemekten vazgecemiorum.cnm

cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ah geçmiş olsun canım

Allah rahmet eylesin ailesine ve eşine sabır versin ne gençler düştü toprağa içimiz yanıyor ama duadan başka bişey gelmiyor elden

akşam yemegim
bir küçük kase ciğer kavurmasi
üç kasik domatesli pilav
üç kase cacık.
cacigi biraz abarttim ama dayanamıyorum çok yedim
afiyet olsun canım. cacık en sağlıklı şey.

ben iki büyük dilim tam buğday unundan bol ıspanaklı peynirli börekle günü ve haftayı noktaladım. öğlen hafif yiyip kalori haklarımı böreğe sakladım

haftasonu bol yürüyüş ve hareket getirsin

Canım Allah rahmet eylesin çok acı Allahım eşine ailesine sabırlar versin

Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
ara karnımın kesildiğini hissettim. İlaçlar falan yola devam.
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

canm benim sen iyi ol da bildirim yapilir skinti yok cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…