Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım aman sen iyi ol da haftaya yaparsın bildirimini

allah rahmet etsin. kelimeler kifayetsiz.

Allah sabır versin.. hep içimiz yanıyor bu haberleri duydukça ama elimizden bişey gelmiyor.. üzülmekle kalıyoruz hep maalesef...

Allah rahmet eylesin. eşine ailesine sabır versin . çok üzücü . Allah evlatlarla sınamasın inşallah

sersum Şehidimize rahmet ailesine sabır diliyorum çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın

Allah rahmet eylesin Rabbim eşine ve ailesinr sabir versin çok zor

Allah rahmet eylesin okuyunca tuylerim diken diken oldu.

allah sabır versin aailelerine çok zor canım insan sarsılıyor

Allah rahmet eylesin ailesine ve eşine sabır versin ne gençler düştü toprağa içimiz yanıyor ama duadan başka bişey gelmiyor elden

Canım Allah rahmet eylesin çok acı Allahım eşine ailesine sabırlar versin
sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

geçmiş olsun kızlar..

Taze fasulyeyi 1 yk zeytinyağında çok kısık ateşte ağzı kapalı 2 saat pişirdim iyice yumuşayıp suyunu çekti. Yaklaşık 10 adet tatlı çarliston biberi çekirdeklerini temizleyip 4 e böldüm ve 1 yk zeytinyağında çok kısık ateşte ağzı kapalı suyunu iyice çekip kızaracak kadar pişirdim. Fasulyelerin üzerine ekledim. Tuzladım, Üzerine yoğurt döktüm. 1 adet domatesi ve 5-6 adet sarımsağı ince doğrayıp tavanın dibinde kalan yağla pişirdim. En üstede bu sosu ekledim bu kadar. Fasulye yoğurtlamasını bibersiz sevmiyorum pek. Böyle çok lezzetli oluyor.
boy iyi . en yok .
hastalığı vs . yok .
yemesi de fena değil . ama hareketli . metabolizması da hızlı mı ne anlamadım.
herşeyden yer az ya da çok ama yer . kilo yok ama işte
Aynı benim çocuklar. Boşver sağlıklı oldukları sürece önemli değil.

ben de çok şaşırdım. o kadar güzeldi ki kalori değerlerin. acaba dışarda yiyince tuzu falan fazla kaçırmış olabilir misin?
Hiç sorma. Aslında ebat olarakta az az yedim ama sadece 1 akşam Türk restaurantına gittik orda diyeti komple bozdum. 1 Lahmacun, 1 pide yedim. Diğer zamanlarda çok yemedim ama Demekki hep yüksek kalorili şeyler yemişim. Havaalanında falanda herşey çok sağlıksız mecbur yedim. Abur cubur hiç yemedim ama sık sık kahve çay içtim. Bide regl olmak üzereyim iştahımda çok açık. :-(
alınıyormuş demek .
bi de yemekler çok kötüydü dedin. eee . nasıl aldın o kiloları seyla. ..
Cumartesi günü günübirlik Turla gittiğimiz yerdeki (Grand Canyon) yemekler kötüydü. Onun haricinde hep iyi yerlerde yedik fena değildi. Özellikle Türk restaurantı baya iyiydi.

Sabah sebzeli omlet yedim sonrada bahçede fasulye ve biber toplayıp kötü otları temizledim. Eşim gübreledi tüm bahçeyi.
Sonra alışverişe gittim. Kardeşim ayakkabı falan istemişti benden onları aldım. Türkiye'deki evim için nevresim takımları aldım aslında Türkiye'dekileri daha çok beğeniyorum ama burda bildiğim bir yer var 5 parçalı marka takım $20.00 o kadar kaliteli bir seti Türkiye'de o fiyata bulamam malesef. O yüzden burdan götürcem.
Sonra eve geldim öğlen yemeğim kuru patlıcan dolması ve yoğurtlama. Sonra Gece 22:30 a kadar fasulye ayıkladım. Resmen fasulyeler rüyama girecek. Yarın biraz haşlayıp dondurucuya koycam.yaz gelip yağmurlar başlayınca bahçemizdeki herşey ölüyor male

Günaydın canım afiyet olsun.
Allah rahmet eylesin

Gecmis olsun canim .c vitaminine yuklen .limon kiviyi ye canım
Tarif değişikmiş.biz taze fasulyeyi. Soğanla kavururuz.en son sarımsak ekler az daha kavururuz. Yoğurtsuz yeriz .Lazım ben
Bir de normal zeytinyağlı bol domatesli yaparız.senin tarif güzel ,ama yapsam da yediremem ev halkına sanırım.sen bu tarifi nereden buldun
kaç kilo fasülyeydiki .kolay gelsin

Kendime öğlen için bol domatesli 2 yumurtalı omlet yapacağım.1 kg kadar domates ile. 2 domates 1 kg geliyor ,tarla dom.
Kızı yıkadım uyuttum.çamaşırları astım .
Evi topladım .az Squat yaptım.
Hava güzel büyük oğlan kurstan 2 de döner.dışarı çıkarız.parka gideriz diye düşünüyorum.hareket lazım her daim.

Bu sabah 54.8 geldim .neden bilmiyorum.
Çünkü dün çok bir diyete bağlı değildim.çiziviç yedim yarım paket
Akşam eve gelince 2 büyük kase mercimekli kabaklı dereotu çorbadan içtim.bol pul biberli
Kahve içtim şekersiz .bol çay ıle akşamı kapattım.

Bir gü
Bir günde 1 kilo farketmesi enteresan tartının pilini değiştir güvenmiyorum diyordun

Kızlar bu arada bisey sormak istiyorum. Aspir yağını duyan, kullanan var mı acaba?

Kızlar bu arada bisey sormak istiyorum. Aspir yağını duyan, kullanan var mı acaba?
hiç duymadım .ne amaçla kullanmayı düşündün
Bir gü
Bir günde 1 kilo farketmesi enteresan tartının pilini değiştir güvenmiyorum diyordun
evet pil bitik gibi.üzerine ilk çıktığında Ekran 88888 oluyor.tekrar in çık yapmak gerekiyor.ne zamandır öyle.değiştireyım en kısa zamanda

Git Can'ım gez .doğa resimleri at bize de

2. Yumurta
1 büyük domates
Bol lorlu yumurtam
Yemek planımı değiştirdim
1 domates eksiltip lor ekledim
Bol pul biber.annem yaptı gerçekten çok acı.ama artık bana acı gelmiyor.

Eklentiler

• image.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 32
allah rahmet eylesim canim

ayy ne guzel bizim yerimize de gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…