- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Geçmiş olsun canım aman sen iyi ol da haftaya yaparsın bildiriminiKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
ara karnımın kesildiğini hissettim. İlaçlar falan yola devam.
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.
allah rahmet etsin. kelimeler kifayetsiz.
Allah sabır versin.. hep içimiz yanıyor bu haberleri duydukça ama elimizden bişey gelmiyor.. üzülmekle kalıyoruz hep maalesef...
Allah rahmet eylesin. eşine ailesine sabır versin . çok üzücü . Allah evlatlarla sınamasın inşallah
sersum Şehidimize rahmet ailesine sabır diliyorum çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Allah rahmet eylesin Rabbim eşine ve ailesinr sabir versin çok zor
Ellerine saglik canm cok guzel.olmus. ben ara ara atmisyim.kendi resmimi aslinda bi ara yine atarim musait olunca
ah canm ben bilirim.o aciyi bu yaz bomba patladi bulundgumiz sehirde esimin en yakin arkadasi yillardir ustumuzde oturan komsumuz canimizi kaybettik boyle bi aci huzun yok allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
Allah rahmet eylesin okuyunca tuylerim diken diken oldu.
allah sabır versin aailelerine çok zor canım insan sarsılıyor
Allah rahmet eylesin ailesine ve eşine sabır versin ne gençler düştü toprağa içimiz yanıyor ama duadan başka bişey gelmiyor elden
sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizdenCanım Allah rahmet eylesin çok acı Allahım eşine ailesine sabırlar versin
Kızlar dün akşam mantar Yemiştim birde regl olmamın verdiği şeyle herhalde usutmusum midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor Üşüyorum bir yandan ateşim var sabah kahvaltı yapmadım eve geldim 2 de 3 gibi peynir zeytin ekmek çay tarzı yedim daha ağzıma birsey vurmadim midem kötü hala regl da olamadım halaçetin geçecek herhalde
Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.
az az yemişsin. bu hafta bakalım kaç gr ya da kg verdin
nerede oturuyorsun. deniz kenarı deyince...
evetttt. bekliyordum senden eksi 1 kg. olmuş vallahi. tebrik ederim canım . maşallah sana.
bi resim at da görelim yaniii.
ellerine sağlık . menü harika.
taze fasülyeyi biberli nasıl yapıyorsun . ben öyle hiç yapmadım . biber ve taze fasülye birlikte güzel oluyor mu. tarif alabilir miyim
Aynı benim çocuklar. Boşver sağlıklı oldukları sürece önemli değil.boy iyi . en yok .
hastalığı vs . yok .
yemesi de fena değil . ama hareketli . metabolizması da hızlı mı ne anlamadım.
herşeyden yer az ya da çok ama yer . kilo yok ama işte
Hiç sorma. Aslında ebat olarakta az az yedim ama sadece 1 akşam Türk restaurantına gittik orda diyeti komple bozdum. 1 Lahmacun, 1 pide yedim. Diğer zamanlarda çok yemedim ama Demekki hep yüksek kalorili şeyler yemişim. Havaalanında falanda herşey çok sağlıksız mecbur yedim. Abur cubur hiç yemedim ama sık sık kahve çay içtim. Bide regl olmak üzereyim iştahımda çok açık. :-(ben de çok şaşırdım. o kadar güzeldi ki kalori değerlerin. acaba dışarda yiyince tuzu falan fazla kaçırmış olabilir misin?
Cumartesi günü günübirlik Turla gittiğimiz yerdeki (Grand Canyon) yemekler kötüydü. Onun haricinde hep iyi yerlerde yedik fena değildi. Özellikle Türk restaurantı baya iyiydi.alınıyormuş demek .
bi de yemekler çok kötüydü dedin. eee . nasıl aldın o kiloları seyla. ..
Günaydın canım afiyet olsun.günaydın kızlar hepinize mutlu hafta sonları sabah klasik bir kahvalti yaptık normalde haftasonu kkahvaltimiz biraz özentisi olurdu ama eşimin bir akrabası kalp krizi geçirmiş vefat etmiş oraya gidip geliyor.bu hafta sonu sakin geçer evde
Gecmis olsun canim .c vitaminine yuklen .limon kiviyi ye canımKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
Tarif değişikmiş.biz taze fasulyeyi. Soğanla kavururuz.en son sarımsak ekler az daha kavururuz. Yoğurtsuz yeriz .Lazım benTaze fasulyeyi 1 yk zeytinyağında çok kısık ateşte ağzı kapalı 2 saat pişirdim iyice yumuşayıp suyunu çekti. Yaklaşık 10 adet tatlı çarliston biberi çekirdeklerini temizleyip 4 e böldüm ve 1 yk zeytinyağında çok kısık ateşte ağzı kapalı suyunu iyice çekip kızaracak kadar pişirdim. Fasulyelerin üzerine ekledim. Tuzladım, Üzerine yoğurt döktüm. 1 adet domatesi ve 5-6 adet sarımsağı ince doğrayıp tavanın dibinde kalan yağla pişirdim. En üstede bu sosu ekledim bu kadar. Fasulye yoğurtlamasını bibersiz sevmiyorum pek. Böyle çok lezzetli oluyor.
Aynı benim çocuklar. Boşver sağlıklı oldukları sürece önemli değil.
Hiç sorma. Aslında ebat olarakta az az yedim ama sadece 1 akşam Türk restaurantına gittik orda diyeti komple bozdum. 1 Lahmacun, 1 pide yedim. Diğer zamanlarda çok yemedim ama Demekki hep yüksek kalorili şeyler yemişim. Havaalanında falanda herşey çok sağlıksız mecbur yedim. Abur cubur hiç yemedim ama sık sık kahve çay içtim. Bide regl olmak üzereyim iştahımda çok açık. :-(
Cumartesi günü günübirlik Turla gittiğimiz yerdeki (Grand Canyon) yemekler kötüydü. Onun haricinde hep iyi yerlerde yedik fena değildi. Özellikle Türk restaurantı baya iyiydi.
kaç kilo fasülyeydiki .kolay gelsinSabah sebzeli omlet yedim sonrada bahçede fasulye ve biber toplayıp kötü otları temizledim. Eşim gübreledi tüm bahçeyi.
Sonra alışverişe gittim. Kardeşim ayakkabı falan istemişti benden onları aldım. Türkiye'deki evim için nevresim takımları aldım aslında Türkiye'dekileri daha çok beğeniyorum ama burda bildiğim bir yer var 5 parçalı marka takım $20.00 o kadar kaliteli bir seti Türkiye'de o fiyata bulamam malesef. O yüzden burdan götürcem.
Sonra eve geldim öğlen yemeğim kuru patlıcan dolması ve yoğurtlama. Sonra Gece 22:30 a kadar fasulye ayıkladım. Resmen fasulyeler rüyama girecek. Yarın biraz haşlayıp dondurucuya koycam.yaz gelip yağmurlar başlayınca bahçemizdeki herşey ölüyor male
Bir günde 1 kilo farketmesi enteresan tartının pilini değiştir güvenmiyorum diyordunBu sabah 54.8 geldim .neden bilmiyorum.
Çünkü dün çok bir diyete bağlı değildim.çiziviç yedim yarım paket
Akşam eve gelince 2 büyük kase mercimekli kabaklı dereotu çorbadan içtim.bol pul biberli
Kahve içtim şekersiz .bol çay ıle akşamı kapattım.
hiç duymadım .ne amaçla kullanmayı düşündünKızlar bu arada bisey sormak istiyorum. Aspir yağını duyan, kullanan var mı acaba?
evet pil bitik gibi.üzerine ilk çıktığında Ekran 88888 oluyor.tekrar in çık yapmak gerekiyor.ne zamandır öyle.değiştireyım en kısa zamandaBir gü
Bir günde 1 kilo farketmesi enteresan tartının pilini değiştir güvenmiyorum diyordun
Git Can'ım gez .doğa resimleri at bize deBen de sabah simitli bir kahvaltı yaptım bayadır yememiştim menemen yapmıştım ama yiyemedim simit peynir az bal yedim şimdii yoldayız 1.5 sattlik yolumuz var bi yer duymuş eşim doğayla iç içe bi yer oraya gidiyoruz dağa falan çıkabiliriz bakalım
Kızlar bu arada bisey sormak istiyorum. Aspir yağını duyan, kullanan var mı acaba?
allah rahmet eylesim canimgünaydın kızlar hepinize mutlu hafta sonları sabah klasik bir kahvalti yaptık normalde haftasonu kkahvaltimiz biraz özentisi olurdu ama eşimin bir akrabası kalp krizi geçirmiş vefat etmiş oraya gidip geliyor.bu hafta sonu sakin geçer evde
ayy ne guzel bizim yerimize de gezBen de sabah simitli bir kahvaltı yaptım bayadır yememiştim menemen yapmıştım ama yiyemedim simit peynir az bal yedim şimdii yoldayız 1.5 sattlik yolumuz var bi yer duymuş eşim doğayla iç içe bi yer oraya gidiyoruz dağa falan çıkabiliriz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?