Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bnde sabah esimle kahvalti yaptm demirlekeden kiskandim 2 yumurtali cokelekli omlet yaptm onun boyle seyleri var omlet cesitleri:) bir dikim ekmek yedim esim simit almisti bi isrik yedim nedense canim istemedi snra biraz evi suprup sildim esimle azcik disari ciktik eve geldik
1 tane cilegi yogurda dogradim 3 tane de erik yedim aksama da nasipse balik var salatayla

geçmiş olsun canım hasta hasta baya bi yorulmuşun

ne çok iş yapmışsın canım maşallah bende 2 kilo bezelye temizledim (arakada )diyorlar dondurucuya attım

allah rahmet eylesin canım sanada afiyet olsun

Selam kızlar sabah namazdan sonra uyuyakalmışım. Normalde uyumam. Bayağı geç kaldım.
Kahvaltım 1 dilim kaymaklı ekmek, 2 yk yumurtasız menemen, 2 yk lor.
Sonra 75 dk spor
Öğlen 3 yk yoğurtlama 1 kuru dolma çeyrek kase mısır gevreği.
Akşam için planım yok henüz.

Tarifi internetten buldum canım. Yoğurtlu biberli fasulye yoğurtlama yaz çıkıyor hemen.

Akşama çocuklar mantı istedi . Kıyma çıkardım.akşam yapacağım nasipse

Ooo Harika şimdiden afiyet olsun.

Afiyet olsun canım.. :)

@demirleke 7-8 kilo vardı bugün hepsini azıcık haşladım bir kısmını domatesli geriye kalanı sade olarak poşetledim dondurucuya koydum. Birazınıda bu akşam yine yoğurtlama yaptım. Herkes çok sevdi hergün yapıyorum hem sağlıklı hem hafif. ;-)
ayaysel sağol canım
Akşam yemeğim
Yoğurtlama, 3 yk pilav
Arada leblebi ve kuru üzüm yedim.

günaydın kızlar...dün nöbet çıkışı gelemedim..evdekilerle iş güç..bu aralar nöbetlerim sıkışık idare edin..yarın ve çarşamba da nöbetçiyim...tabii yeme düzenimi de bozuyor bu ama sabredicem..
dün sabah

çeyrek simit
1 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir zeytin

akşam

evde kendimin yaptığı adana köfte
2 tam buğday lavaşı
karışık yeşillik
ayran

arada da kavun yedim

kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun bu arada...

teşekkürler canım senin de anneler günün kutlu olsun

günaydınnn

anneler gününüz kutlu olsun
sağol canım benim

Allah rahmet eylesin canım

@sersum
@Seylanin Gunlugu
@demirleke
@zeze_35
@ozlemm1990
@ficans
@filiztoprak

canlarim hepimizin anneler günü kutlu olsun iyiki varsınız.

Canım senin de anneler günün kutlu olsun

umarım unuttuğum anne yoktur unutmussam da affola sabah kahvaltim corekotlu acılı sos yaptım ekemk yaptıktan sonra sacin üstünde peynir pisirdim bir parça ekmek le kahvalti yaptım son bir lokma da tahinpekmez yedim
oh oh masallh aci soslar falan becerikli anne afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…