geçmiş olsun canım hasta hasta baya bi yorulmuşunKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün sinuzlerim tamamen tıkandı ve ciddi nefes almakta zorlanıyorum. Ve regli de oldum onunda üstünde bir
ara karnımın kesildiğini hissettim. İlaçlar falan yola devam.
O halimle bu sabah kalktım kalkar kalmaz anneler günü kutlaması için kızımın okuluna pasta yaptim. Evi topladım. Sonra okula geçtim kutlamalar falan derken akşam eve geldim ve bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın.
ne çok iş yapmışsın canım maşallahSabah sebzeli omlet yedim sonrada bahçede fasulye ve biber toplayıp kötü otları temizledim. Eşim gübreledi tüm bahçeyi.
Sonra alışverişe gittim. Kardeşim ayakkabı falan istemişti benden onları aldım. Türkiye'deki evim için nevresim takımları aldım aslında Türkiye'dekileri daha çok beğeniyorum ama burda bildiğim bir yer var 5 parçalı marka takım $20.00 o kadar kaliteli bir seti Türkiye'de o fiyata bulamam malesef. O yüzden burdan götürcem.
Sonra eve geldim öğlen yemeğim kuru patlıcan dolması ve yoğurtlama. Sonra Gece 22:30 a kadar fasulye ayıkladım. Resmen fasulyeler rüyama girecek. Yarın biraz haşlayıp dondurucuya koycam.yaz gelip yağmurlar başlayınca bahçemizdeki herşey ölüyor male
allah rahmet eylesin canım sanada afiyet olsungünaydın kızlar hepinize mutlu hafta sonları sabah klasik bir kahvalti yaptık normalde haftasonu kkahvaltimiz biraz özentisi olurdu ama eşimin bir akrabası kalp krizi geçirmiş vefat etmiş oraya gidip geliyor.bu hafta sonu sakin geçer evde
Tarifi internetten buldum canım. Yoğurtlu biberli fasulye yoğurtlama yaz çıkıyor hemen.Gecmis olsun canim .c vitaminine yuklen .limon kiviyi ye canım
Tarif değişikmiş.biz taze fasulyeyi. Soğanla kavururuz.en son sarımsak ekler az daha kavururuz. Yoğurtsuz yeriz .Lazım ben
Bir de normal zeytinyağlı bol domatesli yaparız.senin tarif güzel ,ama yapsam da yediremem ev halkına sanırım.sen bu tarifi nereden buldun
kaç kilo fasülyeydiki .kolay gelsin
Akşama çocuklar mantı istedi . Kıyma çıkardım.akşam yapacağım nasipse
Afiyet olsun canım.. :)Selam kızlar sabah namazdan sonra uyuyakalmışım. Normalde uyumam. Bayağı geç kaldım.
Kahvaltım 1 dilim kaymaklı ekmek, 2 yk yumurtasız menemen, 2 yk lor.
Sonra 75 dk spor
Öğlen 3 yk yoğurtlama 1 kuru dolma çeyrek kase mısır gevreği.
Akşam için planım yok henüz.
teşekkürler canım senin de anneler günün kutlu olsungünaydın kızlar...dün nöbet çıkışı gelemedim..evdekilerle iş güç..bu aralar nöbetlerim sıkışık idare edin..yarın ve çarşamba da nöbetçiyim...tabii yeme düzenimi de bozuyor bu ama sabredicem..
dün sabah
çeyrek simit
1 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir zeytin
akşam
evde kendimin yaptığı adana köfte
2 tam buğday lavaşı
karışık yeşillik
ayran
arada da kavun yedim
kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun bu arada...
sağol canım benimgünaydınnn
anneler gününüz kutlu olsun
günaydın kızlar hepinize mutlu hafta sonları sabah klasik bir kahvalti yaptık normalde haftasonu kkahvaltimiz biraz özentisi olurdu ama eşimin bir akrabası kalp krizi geçirmiş vefat etmiş oraya gidip geliyor.bu hafta sonu sakin geçer evde
@sersum
@Seylanin Gunlugu
@demirleke
@zeze_35
@ozlemm1990
@ficans
@filiztoprak
canlarim hepimizin anneler günü kutlu olsun iyiki varsınız.
oh oh masallh aci soslar falan becerikli anne afiyet olsun:)umarım unuttuğum anne yoktur unutmussam da affolasabah kahvaltim corekotlu acılı sos yaptım ekemk yaptıktan sonra sacin üstünde peynir pisirdim bir parça ekmek le kahvalti yaptım son bir lokma da tahinpekmez yedim
Herkese gunaydinnnmm bnde tum annelerin anneler gununu kutluorum arkadaslarr
Evettt bnde sabah yine 2 yumurtali cokelekli omley yedim bu kez yanina ekmek yemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?