Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu sabah dışarı kahvaltıya gittik.ne varsa yedim.

Profilime resim ekledim. Sadece arkadaşlarım görebiliyor.

ben sabahdan beri saçma sapan besleniyorum hanımlar. hiç bildirim yapmayacağım bile. biraz tatsızım, sanki bişey yesem moralim düzelecekmiş gibi geliyor. ama yemekle hiç de düzelmeyeceğini bildiğim için yemiyorum. ama evde saçma sapan şeyler de yiyorum sabahtan beri. gün bitene kadar bakalım daha neler olacak.

Canm yemekler bizi duzeltmez ta tersine psikoljimi uzun badede bozablirler o yuzden strest aninda mitfaktan uzak durmaliyiz:)

Çok teşekkürler kızlar çok şükür toparladım artık.
Dün ve bugün sadece sabah akşam kahvaltı yaptım. Bugünlerde yemek yiyesim yok. Çeyrek ekmekle domates ve peynir yiyorum. Ama bugün yumurtayı fazla kaçırdım 2 öğle de 2 de az önce yedim.

ficans tesekkir edeeim canm sana da afiyet olsun

Sağol canım

Ben bunu çok yaptım hala da yapıyorum sonuç pişmanlık başka bişey değil mutfağa kilit vurmak istiyorum

Geçmiş olsun canım yumurta iyidir afiyet şifa olsun

Anne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun.....
bugün aksama kadar iyi geçti fakat akşam kiymali fellah ışte yaptım elime sağlık çok da güzel olmuştu ama ben orta boy yemek tabağı yedim bir kase de salata şimdi pişmanım ama tutamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…