Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydınnn

anneler gününüz kutlu olsun

@sersum
@Seylanin Gunlugu
@demirleke
@zeze_35
@ozlemm1990
@ficans
@filiztoprak

canlarim hepimizin anneler günü kutlu olsun iyiki varsınız.

Herkese gunaydinnnmm bnde tum annelerin anneler gununu kutluorum arkadaslarr

Dün annemdeydik çok kaçırdım kızlar

Bu sabah sucuklu yumurta közlenmiş patlıcan ve biber domates peynir zeytin yarım dilim incecik ekmek az reçel ve ceviz
eritirsin sen canımm

Anne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
Allah sabır versin mekanını cennet etsin canımamiinn
ohh canım afiyet afiyet olsun eline sağlık ..bugün ikimiz de bulguru kaçırmışız anlaşılan..

selam canlar...
sabah kızımla eşim kahvaltı hazırladılar bana anneler günü şerefine..

patatesli omlet
peynir zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

akşam için zeytinyağlı bulgurlu sarma ve kuru patlıcan dolması yaptım ve gene kaçırdım..
sonrasında karışık meyve(kayısı,erik,yeni dünya)

tabii şiştim3.5 km yürüdüm
şimdi de sade maden suyum
yarına nöbetçiyim geç de olsa gelmeyeçalışırım ..öpüldünüz..

Anne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
genc yasta anneni kaybetmissin
Allah sabir versin
mekani cennet olsun insallah

yine p.tesi ve tekrar işe geldik.

dün dışarıda kahvaltı yaptık. hazır kahvaltı ne de güzel oluyormuş . ne zamandır gitmemiştim.
saat 11.30 da kahvaltıdan kalktık.
10 da gitmiştik.

oradan eve geldik.
bi kahve içtik.
kızı uyuttum.
uyanınca piknik yapmaya gittik
orada sadece bi kaç ısırık tavuk yedim. kahvaltıdan sonra acıkmamışım.

eve geçince mayaladığım hamurdan bazlamalar yaptım 3 tane.
hemen sıcakken yediler . ben de yarım yedim.
akşam saat 8 olmuştu.
sabahtan akşama yememişim . acıkmamışım. kahvaltı günün en önemli öğünü dedikleri bu demekti sanıyorum. 8 buçuk saat geçmiş kahvaltının üstünden , acıkmadım. açlık hissetmedim.

sabah tartıldım . 55.0 geldim tartıda.
pil değiştirdim Z zeze_35 cim bu kez .

Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..

Tşkler canım.. çok saolasın.

canm benim nasin sagolsun anne yoklugu cidden koyar insana cok iyi anliorum ben onlardan uzakta yasiorum ona ragmen cok zorlaniorum ustelik cok da guclu bi karakterim vardir.ins rabbim cennette kavusmayi nasib etsin

Gunaudin canlarim.bugun ins orucluyum sahurla 2 dilim.ekmek peynir ve 3 tane zeytin yedim.2 tane de kuru kayisi
Allah kabul etsin canım
bende bu sabah çok güzel bir kahvalti yaptım zeytinyaginda salça kavurdum taze isirgan otu ve taze naneyle limonlu ekmeğin arasına koydum yogurtla beraber yedim ben de böyle kahvaltiyi çok seviyorum

Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..
acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamis

Senin durum da evet zor..Allah kolaylık versin.İnşallah düzelirsiniz canım ne diyeyim.. ne olursa olsun anne baba yeri doldurulamayan varlıklar. herkesin yeri ayrı olsa bile, kardeş çok olur, çocuk çok olur ama anne baba birer tane..Yok başka alternatifi.. arayı düzeltme şansın varsa eğer biraz zorla bence arkadaşım. Giden zaman geri gelmiyor maalesef.. Ama sen işin içini daha iyi bilirsin tabiki...

hepimizin bir hikayesi var.

Allah altından kalkamayacağımız yük vermesin

canm benim nasin sagolsun anne yoklugu cidden koyar insana cok iyi anliorum ben onlardan uzakta yasiorum ona ragmen cok zorlaniorum ustelik cok da guclu bi karakterim vardir.ins rabbim cennette kavusmayi nasib etsin
Amin canım. saolasın.. bende çok güçlü karakterde olduğumu düşünüyorum.. hayatta birçok şeyi kendi başına halletmiş bir insanım.. Senelerdir kimseye muhtaç olmadan yaşamayı başarmış biriyimdir ama gel gör ki bu yoklukta çaresiz kalıyorum.. elden birşey gelmiyor ve çok can yakıyor. Alışılır mı zamanla bilmiyorum. İnşallah alışılıyordur yokluğuna..Yoksa böyle çok çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…