günaydınnn
anneler gününüz kutlu olsun
@sersum
@Seylanin Gunlugu
@demirleke
@zeze_35
@ozlemm1990
@ficans
@filiztoprak
canlarim hepimizin anneler günü kutlu olsun iyiki varsınız.
Herkese gunaydinnnmm bnde tum annelerin anneler gununu kutluorum arkadaslarr
eritirsin sen canımmDün annemdeydik çok kaçırdım kızlar
Bu sabah sucuklu yumurta közlenmiş patlıcan ve biber domates peynir zeytin yarım dilim incecik ekmek az reçel ve ceviz
Allah sabır versin mekanını cennet etsin canımAnne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
ohh canım afiyet afiyet olsun eline sağlık ..bugün ikimiz de bulguru kaçırmışız anlaşılan..Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun.....
bugün aksama kadar iyi geçti fakat akşam kiymali fellah ışte yaptımelime sağlık çok da güzel olmuştu ama ben orta boy yemek tabağı yedim bir kase de salata şimdi pişmanım ama tutamadım kendimi
canımmm allah sabır versin. şuan yanında olup sarılasım geldi.Anne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
genc yasta anneni kaybetmissinAnne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
teşekkür ederim canım...Allah razı olsun.canımmm allah sabır versin. şuan yanında olup sarılasım geldi.
Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..genc yasta anneni kaybetmissin
Allah sabir versin
mekani cennet olsun insallah
yine p.tesi ve tekrar işe geldik.
dün dışarıda kahvaltı yaptık. hazır kahvaltı ne de güzel oluyormuş . ne zamandır gitmemiştim.
saat 11.30 da kahvaltıdan kalktık.
10 da gitmiştik.
oradan eve geldik.
bi kahve içtik.
kızı uyuttum.
uyanınca piknik yapmaya gittik
orada sadece bi kaç ısırık tavuk yedim. kahvaltıdan sonra acıkmamışım.
eve geçince mayaladığım hamurdan bazlamalar yaptım 3 tane.
hemen sıcakken yediler . ben de yarım yedim.
akşam saat 8 olmuştu.
sabahtan akşama yememişim . acıkmamışım. kahvaltı günün en önemli öğünü dedikleri bu demekti sanıyorum. 8 buçuk saat geçmiş kahvaltının üstünden , acıkmadım. açlık hissetmedim.
sabah tartıldım . 55.0 geldim tartıda.
pil değiştirdim Z zeze_35 cim bu kez .
Tşkler canım.. çok saolasın.Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun.....
bugün aksama kadar iyi geçti fakat akşam kiymali fellah ışte yaptımelime sağlık çok da güzel olmuştu ama ben orta boy yemek tabağı yedim bir kase de salata şimdi pişmanım ama tutamadım kendimi
tskler canım..
eritirsin sen canımm
Allah sabır versin mekanını cennet etsin canımamiinn
ohh canım afiyet afiyet olsun eline sağlık ..bugün ikimiz de bulguru kaçırmışız anlaşılan..
canm benim nasin sagolsun anne yoklugu cidden koyar insana cok iyi anliorum ben onlardan uzakta yasiorum ona ragmen cok zorlaniorum ustelik cok da guclu bi karakterim vardir.ins rabbim cennette kavusmayi nasib etsinAnne olanların anneler günü kutlu olsun.. annesi hayatta olmayanlara da Allah sabır versin.. annemsiz ilk anneler gününü geçirdim.. çok zordu. Allah analarinizi başınızdan eksik etmesin..
Allah kabul etsin canımGunaudin canlarim.bugun ins orucluyum sahurla 2 dilim.ekmek peynir ve 3 tane zeytin yedim.2 tane de kuru kayisi
acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamisTşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..
Senin durum da evet zor..Allah kolaylık versin.İnşallah düzelirsiniz canım ne diyeyim.. ne olursa olsun anne baba yeri doldurulamayan varlıklar. herkesin yeri ayrı olsa bile, kardeş çok olur, çocuk çok olur ama anne baba birer tane..Yok başka alternatifi.. arayı düzeltme şansın varsa eğer biraz zorla bence arkadaşım. Giden zaman geri gelmiyor maalesef.. Ama sen işin içini daha iyi bilirsin tabiki...acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamis
Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..
hepimizin bir hikayesi var.acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamis
Amin canım. saolasın.. bende çok güçlü karakterde olduğumu düşünüyorum.. hayatta birçok şeyi kendi başına halletmiş bir insanım.. Senelerdir kimseye muhtaç olmadan yaşamayı başarmış biriyimdir ama gel gör ki bu yoklukta çaresiz kalıyorum.. elden birşey gelmiyor ve çok can yakıyor. Alışılır mı zamanla bilmiyorum. İnşallah alışılıyordur yokluğuna..Yoksa böyle çok çok zor..canm benim nasin sagolsun anne yoklugu cidden koyar insana cok iyi anliorum ben onlardan uzakta yasiorum ona ragmen cok zorlaniorum ustelik cok da guclu bi karakterim vardir.ins rabbim cennette kavusmayi nasib etsin
Amiinnnnnnhepimizin bir hikayesi var.
Allah altından kalkamayacağımız yük vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?