afiyet olsun cnm senin isin de cok zor anne konusinda rabbim ins hayirlisiyla barismayi nasib etsimAllah kabul etsin canım
bende bu sabah çok güzel bir kahvalti yaptım zeytinyaginda salça kavurdum taze isirgan otu ve taze naneyle limonlu ekmeğin arasına koydum yogurtla beraber yedim ben de böyle kahvaltiyi çok seviyorum
Allah sabır versin canım benim .Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..
Amin canım inşallah.. teşekkür ederim..Allah sabır versin canım benim .
ne kadar zordur . Allah kalanlara ömür versin . Allah yattığı yerde dinlendirsin anneciğini
çok şaşırdım. siz bayağı birbirinize bağlı , aile bağları güçlü ailelersiniz diye düşündüm. akraba ziyaretlerin de çok . siz neden görüşmüyorsunuz . çok özel değilse anlatabilirsin . sana iyi geleceğini düşünüyorsan .acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamis
Allah kabul etsin adaaa cım.Gunaudin canlarim.bugun ins orucluyum sahurla 2 dilim.ekmek peynir ve 3 tane zeytin yedim.2 tane de kuru kayisi
güçlü karakterde olduğun, bunca şeyle birden aynı anda başa çıkabilmenden belli. hem ders çalışıyorsun, hem zayıflıyorsun, hem acınla başa çıkıyorsun, kim bilir daha neler.Amin canım. saolasın.. bende çok güçlü karakterde olduğumu düşünüyorum.. hayatta birçok şeyi kendi başına halletmiş bir insanım.. Senelerdir kimseye muhtaç olmadan yaşamayı başarmış biriyimdir ama gel gör ki bu yoklukta çaresiz kalıyorum.. elden birşey gelmiyor ve çok can yakıyor. Alışılır mı zamanla bilmiyorum. İnşallah alışılıyordur yokluğuna..Yoksa böyle çok çok zor..
ve evimden km lerce uzakta yalnız yaşıyorum. sevgilimden ve ailemden uzaktayım. ve ne zaman döneceğim memlekete bilemiyorum.. tayinimi memlekete aldırsam en azından aklım babamda kalmayacak ama şuan o da zor.. var biraz daha vakit.. Adaylık sürecindeyim halaaa.. burda herşeyimi paylaşabildiğim bir ablam var kurumdan.. saolsun.. Birde sizler varsınız..o ablamda emekli olacak yaza gidecek..artık sonrası Allah kerim..güçlü karakterde olduğun, bunca şeyle birden aynı anda başa çıkabilmenden belli. hem ders çalışıyorsun, hem zayıflıyorsun, hem acınla başa çıkıyorsun, kim bilir daha neler.
amin canımafiyet olsun cnm senin isin de cok zor anne konusinda rabbim ins hayirlisiyla barismayi nasib etsim
oyleyiz zaten canım sorun annemden kaynaklandığı için kimse evine gitmez oda kimseye gitmez öyle değişik bir durum.çok şaşırdım. siz bayağı birbirinize bağlı , aile bağları güçlü ailelersiniz diye düşündüm. akraba ziyaretlerin de çok . siz neden görüşmüyorsunuz . çok özel değilse anlatabilirsin . sana iyi geleceğini düşünüyorsan .
helal olsun sana kızve evimden km lerce uzakta yalnız yaşıyorum. sevgilimden ve ailemden uzaktayım. ve ne zaman döneceğim memlekete bilemiyorum.. tayinimi memlekete aldırsam en azından aklım babamda kalmayacak ama şuan o da zor.. var biraz daha vakit.. Adaylık sürecindeyim halaaa.. burda herşeyimi paylaşabildiğim bir ablam var kurumdan.. saolsun.. Birde sizler varsınız..o ablamda emekli olacak yaza gidecek..artık sonrası Allah kerim..
Hayat zor herkes için... herkesin derdi var kendine göre.. kimi geçim derdinde.. kimi benim gibi kayıpların acısını yaşıyor.. herkesin farklı durumu var. herkes bişeylerle boğuşuyor maalesef.. hayatın gerçekleri bunlar. önemli bunlarla yaşamayı öğrenebilmek. yoksa hayat çekilmez.. zaman geçmez. Kafayı sıyırma noktasına geliriz Allah korusun. Bizden daha kötü durumda olan insanlar var dünyada.. Bu halimize de çok şükür diyelim..dimi..
merhaba arkadaşlar..nöbetteyim ve moralimiz çok bozuk..lakin dün şehit olan askerlerden biri benim kardeşimin eşinin kuzeni..Allahım ateş çok yakınımıza düştü bu sefer..hep üzülürüm ağlarım tanımasam da onlara ama insanın tanıdığı bildiği olunca daha da bir acı oluyor..Allah ailesine 1.5 ay önce evlendiği eşine sabırlar versin çok zor..
Allah bir daha göstermesin ..yaralılara şifalar versin..dünden beri aptal gibiyiz...
diyetdaşım iyi olmana çok sevindim. bende de bi iştah artışı oldu, aynı sebepten olabilir. haftasonundan +1 kg olarak çıktım çünkümerhaba canlar:)
iyileştim ve sahalara dönücem inşaallah şuan regl oldum 3.günüm ama felaket şişim anlatamam hamile gibi hissediyorum kendimi :)
haftasonu aşırı karışık gitti.
sabah kahvaltı yapmadım.midem rahat etti
öğlen yemeğim;
çorba
1 kaşık pilav
cacık
izole diyettaşım neler yapıyorsun tatile mi çıkıyorsun:)@sersum canım teşekkür ederim :)
diyetdaşım iyi olmana çok sevindim. bende de bi iştah artışı oldu, aynı sebepten olabilir. haftasonundan +1 kg olarak çıktım çünkü
cuma+cumartesi+pazar tatil olunca 3 gün tatil dedim ama tek günlük falan tatil yaparsam yapıcam. deniz olan bi yere inşallah
daha su içmediğimi farkettim
4 bardak çay ve 1 bardak nescaafe içtim.
şimdi su içmeye başlıyorum. hiç de susamıyorum iyi mi. unutuyorum. seyla nın dediği yüklemeyi yapamıyorum . çünkü telefonum tuşlu.
ay ben seni haftasonu geziyor eğleniyor sanırken sen banlı mıydın canım? neden kiii?merhaba kızlar banlanmıştım gerçi yokluğum hissedilmemiş ancak buraya bildirim yapmaya gireceğim artık nasılsa varlığım ile yokluğum fark edilmese de ben motive oluyorum burada.
sabah 9.30 gibi
1 adet kepekli simit
1 adet üçgen peynir
ayran
şimdi
1 sade türk kahvesi
banlıydım canım azıcık sesim çıkınca direk ban yiyorumay ben seni haftasonu geziyor eğleniyor sanırken sen banlı mıydın canım? neden kiii?
haftasonu kimse yazmadığı için, yazmayanlar dikkat çekmiyor canım. ama biri pazartesi yazmazsa sıkıntı var anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?