Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin canım
bende bu sabah çok güzel bir kahvalti yaptım zeytinyaginda salça kavurdum taze isirgan otu ve taze naneyle limonlu ekmeğin arasına koydum yogurtla beraber yedim ben de böyle kahvaltiyi çok seviyorum
afiyet olsun cnm senin isin de cok zor anne konusinda rabbim ins hayirlisiyla barismayi nasib etsim

Tşkler canım. çok zor geliyor herşey..Geçen hafta doğum günüm, bu pazar da anneler günü.... önümüzde de bayramlar var.. nasıl geçecek bilmiyorum..
Allah sabır versin canım benim .
ne kadar zordur . Allah kalanlara ömür versin . Allah yattığı yerde dinlendirsin anneciğini

çok şaşırdım. siz bayağı birbirinize bağlı , aile bağları güçlü ailelersiniz diye düşündüm. akraba ziyaretlerin de çok . siz neden görüşmüyorsunuz . çok özel değilse anlatabilirsin . sana iyi geleceğini düşünüyorsan .

güçlü karakterde olduğun, bunca şeyle birden aynı anda başa çıkabilmenden belli. hem ders çalışıyorsun, hem zayıflıyorsun, hem acınla başa çıkıyorsun, kim bilir daha neler.

güçlü karakterde olduğun, bunca şeyle birden aynı anda başa çıkabilmenden belli. hem ders çalışıyorsun, hem zayıflıyorsun, hem acınla başa çıkıyorsun, kim bilir daha neler.
ve evimden km lerce uzakta yalnız yaşıyorum. sevgilimden ve ailemden uzaktayım. ve ne zaman döneceğim memlekete bilemiyorum.. tayinimi memlekete aldırsam en azından aklım babamda kalmayacak ama şuan o da zor.. var biraz daha vakit.. Adaylık sürecindeyim halaaa.. burda herşeyimi paylaşabildiğim bir ablam var kurumdan.. saolsun.. Birde sizler varsınız..o ablamda emekli olacak yaza gidecek..artık sonrası Allah kerim..
Hayat zor herkes için... herkesin derdi var kendine göre.. kimi geçim derdinde.. kimi benim gibi kayıpların acısını yaşıyor.. herkesin farklı durumu var. herkes bişeylerle boğuşuyor maalesef.. hayatın gerçekleri bunlar. önemli bunlarla yaşamayı öğrenebilmek. yoksa hayat çekilmez.. zaman geçmez. Kafayı sıyırma noktasına geliriz Allah korusun. Bizden daha kötü durumda olan insanlar var dünyada.. Bu halimize de çok şükür diyelim..dimi..

afiyet olsun cnm senin isin de cok zor anne konusinda rabbim ins hayirlisiyla barismayi nasib etsim
amin canım

oyleyiz zaten canım sorun annemden kaynaklandığı için kimse evine gitmez oda kimseye gitmez öyle değişik bir durum.
inan anlatmaktan yoruldum anlatmak eskiden iyi geliyordu ama artık yoruluyorum

helal olsun sana kız

(aynen böyle diyesim geldi. argo kaçmadığını umuyorum)

merhaba canlar:)

iyileştim ve sahalara dönücem inşaallah şuan regl oldum 3.günüm ama felaket şişim anlatamam hamile gibi hissediyorum kendimi :)

haftasonu aşırı karışık gitti.

sabah kahvaltı yapmadım.midem rahat etti

öğlen yemeğim;

çorba
1 kaşık pilav
cacık

izole diyettaşım neler yapıyorsun tatile mi çıkıyorsun:)@sersum canım teşekkür ederim :)

başınız saolsun canım ya yeni gördüm

diyetdaşım iyi olmana çok sevindim. bende de bi iştah artışı oldu, aynı sebepten olabilir. haftasonundan +1 kg olarak çıktım çünkü

cuma+cumartesi+pazar tatil olunca 3 gün tatil dedim ama tek günlük falan tatil yaparsam yapıcam. deniz olan bi yere inşallah

daha su içmediğimi farkettim
4 bardak çay ve 1 bardak nescaafe içtim.
şimdi su içmeye başlıyorum. hiç de susamıyorum iyi mi. unutuyorum. seyla nın dediği yüklemeyi yapamıyorum . çünkü telefonum tuşlu.

ay canımm inşaallah çık adına sevindim kafan dağılır hem regl döneminide atlatırsın inşaallah :) olsun ikimizde ramazan güzel bir şekilde dikkat edeceğiz inanıyorum ben artık kıyafetlerde rahat fit duranları kıskanır oldum ben hep kasıntı halindeyim ay göbeğim çıktı ay popom çok büyük vs.... gidiyor hiç kıyafette rahat hissedemiyorum

ay ben seni haftasonu geziyor eğleniyor sanırken sen banlı mıydın canım? neden kiii?

haftasonu kimse yazmadığı için, yazmayanlar dikkat çekmiyor canım. ama biri pazartesi yazmazsa sıkıntı var anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…