- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Burda sac satilmiyor ama Turkiyede orta boy bir sac alip bavula koymayi dusunuyorum bu yaz.eline sağlık kiz bu zamanda bu yaşta böyle becerikli kiz az bulunur
benim büyük sacim var bir de orta boy var büyüğü yufka ekmek için orta boyu da günlük kullanıyorum ateşte is yapmak çok hoşuma gidiyor bazı yemekler çok yakışıyor onun için ortası delil bir sacim var yemek veya kazanla pisecek şeyleri orada pisiriyorum
Günaydıınnnnnn...Selam kizlar
Sabah kahvaltim
1 bardak balli cay 1 dilim cok yanmis kaymakli ekmek ve 2 yk lor. 250 kalori.
bundan sonra mumkun mertebe ara ogun yemeden her ogun 250 kalori toplamda 750 kalori yemeyi dusunuyorum. bakalim ise yarayacakmi?
Gunaydin canim ben alistim zaten ben gelene kadar herkes gidiyor 1-2 kisi kaliyor. hatta aksamdan sonra kimse kalmiyor ben kendi kendime konusuyorum burda.Günaydıınnnnnn...
sana tabiii..
Bugün buralar pek bi sessiz... sakinn...
Yazık sana yaaa...Gunaydin canim ben alistim zaten ben gelene kadar herkes gidiyor 1-2 kisi kaliyor. hatta aksamdan sonra kimse kalmiyor ben kendi kendime konusuyorum burda.
Süpersinn.....iftar icin kalorisi dusuk yemek ve tatli listesi yapiyorum.
bizimle de paylaş canım . merak ettim .iftar icin kalorisi dusuk yemek ve tatli listesi yapiyorum.
kuzum ramazanda uzun süren açlık olacağı için pidenin ya da peynirli omletin bi şeysi olmaz diye düşünüyorum.az once omletin kalori degerine baktim cok dusuk kizlar. Ramazan boyunca sahurda zeytinyagli sebzeli peynirsiz omlet yemeye karar verdim. en fazlasi 200 kalori (peynirli) peynirsiz dahada dusuk. hem tok tutar hem besleyici. boylece iftarda daha zengin seyler yiyebilirim. ramazanda pideyi cok seviyorum cunku evde gunluk yapip yiyorum. sadece pide 150 kalori falan.
çok iyi canım afiyet olsunara öğün
sağol canımçok iyi canım afiyet olsun
bizimle de paylaş canım . merak ettim .
Ben malesef Ramazanda kilo alanlardanim.kuzum ramazanda uzun süren açlık olacağı için pidenin ya da peynirli omletin bi şeysi olmaz diye düşünüyorum.
ben 1 kase çorba içerim ya da taze fasülye. sebze kavurma gibi şeyler olur . ama iki çeşit yemeği yiyemeyiz aynı anda. biri olmalı .. arkasından karpuz . peynir pide. pide kısmını çok yiyemem. açlık nedeniyle mide büzüşüyor sanıyorum . bi süre yerim ve doyarım hemen .
sonra çay kahve vs içerim.
sahurda kahvaltılık . 2 haşlanmış yumurta. ya da 2 yumurtadan omlet . peynir , karpuz . karpuz yoksa şeftali olur . zeytin reçel vs . pide yine 1 dilim . ben bu şekilde beslenerek ramazanda 4 kilo veriyorum ama hani bilinçli yaptığım bi şey değil . yeme düzenimiz bu eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?