Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Burda sac satilmiyor ama Turkiyede orta boy bir sac alip bavula koymayi dusunuyorum bu yaz.

Selam kizlar
Sabah kahvaltim
1 bardak balli cay 1 dilim cok yanmis kaymakli ekmek ve 2 yk lor. 250 kalori.
bundan sonra mumkun mertebe ara ogun yemeden her ogun 250 kalori toplamda 750 kalori yemeyi dusunuyorum. bakalim ise yarayacakmi?
Günaydıınnnnnn...
sana tabiii..
Bugün buralar pek bi sessiz... sakinn...

az once omletin kalori degerine baktim cok dusuk kizlar. Ramazan boyunca sahurda zeytinyagli sebzeli peynirsiz omlet yemeye karar verdim. en fazlasi 200 kalori (peynirli) peynirsiz dahada dusuk. hem tok tutar hem besleyici. boylece iftarda daha zengin seyler yiyebilirim. ramazanda pideyi cok seviyorum cunku evde gunluk yapip yiyorum. sadece pide 150 kalori falan.

Gunaydin canim ben alistim zaten ben gelene kadar herkes gidiyor 1-2 kisi kaliyor. hatta aksamdan sonra kimse kalmiyor ben kendi kendime konusuyorum burda.
Yazık sana yaaa...
valla ne yalan söyleyeyim.. eve gidince bende çok takılmıyorum nette. arada bakıyorum öyle sadece.. gündüz sürekli pc, tel malum.. yemek hazırlarken, çay, tv derken saat geçiyor hemen..

Seyla hoş geldin arkadaşım.
bugünü az kalori ile kapatmaya niyetlenmişsin . hayırlısı olsun . yaz bize yarın sabah okuruz inşallah

gerçi yarın 19 Mayıs . resmi tatil . yokum . ama evden okurum diye düşünüyorum

kuzum ramazanda uzun süren açlık olacağı için pidenin ya da peynirli omletin bi şeysi olmaz diye düşünüyorum.

ben 1 kase çorba içerim ya da taze fasülye. sebze kavurma gibi şeyler olur . ama iki çeşit yemeği yiyemeyiz aynı anda. biri olmalı .. arkasından karpuz . peynir pide. pide kısmını çok yiyemem. açlık nedeniyle mide büzüşüyor sanıyorum . bi süre yerim ve doyarım hemen .
sonra çay kahve vs içerim.
sahurda kahvaltılık . 2 haşlanmış yumurta. ya da 2 yumurtadan omlet . peynir , karpuz . karpuz yoksa şeftali olur . zeytin reçel vs . pide yine 1 dilim . ben bu şekilde beslenerek ramazanda 4 kilo veriyorum ama hani bilinçli yaptığım bi şey değil . yeme düzenimiz bu eşimle.

öğlen yemeği için yemekhaneye indim.
500 kalori kadar yedim . belki 600
kahvaltı yapmamıştım. 1 paket çubuk kraker yemiştim.
toplamda 700 kalori aldığımı düşünürsek akşama semiz otu yoğurtlaması yiycek kadar hakkım var

bizimle de paylaş canım . merak ettim .

Hazir olunca paylasirim canim. zaten gunluk olarakta paylasicam.

Ben malesef Ramazanda kilo alanlardanim.
o yuzden listeyle falan ugrasiyorum. yoksa dert etmezdim.
sahurda meyve yemeyi cok sevmiyorum omletin yaninda su ve cay icerim.
iftarda corbayla baslar ana yemek olarak salata veya yogurtlu herhangi bir sebze ile beraber listemdeki yemeklerden yerim. ardindanda listemdeki tatlilardan biriyle tamamlarim. arada kacamak yaptigimda olur mutlaka cunku orucluyken insanin cani olmadik seyler isteyebiliyor cok asiri kasmam kendimi.

az tavuk dönerli bol yeşillikli bol soğanlı tam buğday lavaşından :)

yarım kase kadar marul-soğan koydum 3-4 de çeri domates bakmayın böyle kocaman durduğna resmen lavaşa salata sarıp yedim

1 bardak da tuzsuz ayran :) tuz atmayı unutmuşum

Zeytinyagli yaprak sarma 1 porsiyon 125 kalori
bu haftasonu bol bol yapip pisirip minik posetlere koyup buzluga atmayi dusunuyorum. uzerine yogurtla iftar yemeklerinin bas taci vazgecilmezi.

Bende aksam yemeginde zeytinyağlı sebze yemeği yedim...sanirim 120 kcal felan oluyor.. acikmazsam ilerleyen saatlerde böyle iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…