- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Hic duymadim. burda satilan herseyin ustunde kalorisi yaziyor zaten. ayrica mi okusun istiyorsun?Kızlar kaşık hesaplı ve barkod okuyuculu kalori hesaplama programı bilen var mı ?
Salata yiyebilirsib canım yanında yoğurt ileMalesef oglen omletim bozulmus yiyemedim esimle disarda yedik. 341 kalori.
Aksama sadece 159 kalori butcem kaldi ufukta misir gevregi gorunuyor aksam icin.
Burada da yazıyor canım da bir kavanoz bir şeyi kalorisine göre hwsaplamak uzun iş :)Hic duymadim. burda satilan herseyin ustunde kalorisi yaziyor zaten. ayrica mi okusun istiyorsun?
Diyetkolik sitesinden hesapliyorum ben.. kaşık, bardak, gram her çeşit var..Kızlar kaşık hesaplı ve barkod okuyuculu kalori hesaplama programı bilen var mı ?
ama o üründe kaç kaşık var bilmiyorum işte.Diyetkolik sitesinden hesapliyorum ben.. kaşık, bardak, gram her çeşit var..
baktım yoktu o aradğım şeyin kalorisi diyetkolikte ama güzel bir uygulama buldum :)Diyetkolik sitesinden hesapliyorum ben.. kaşık, bardak, gram her çeşit var..
canım pide ne kadar yenmeli ben avuç içi kadar diye biliyoorumaz once omletin kalori degerine baktim cok dusuk kizlar. Ramazan boyunca sahurda zeytinyagli sebzeli peynirsiz omlet yemeye karar verdim. en fazlasi 200 kalori (peynirli) peynirsiz dahada dusuk. hem tok tutar hem besleyici. boylece iftarda daha zengin seyler yiyebilirim. ramazanda pideyi cok seviyorum cunku evde gunluk yapip yiyorum. sadece pide 150 kalori falan.
bizde isteriz canımiftar icin kalorisi dusuk yemek ve tatli listesi yapiyorum.
teswkkir ederim cnmsusuzluk çok zor canım Allah yardımcınız olsun ..
iyi tatiller canım..
aynen mumkun degil kendini tutmak hersey oyle lezzetlj ki haklisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?