24 ekimde başladım canım :) ama ben 65 e falan düşünce eskisi gibi kasmamaya başladım ilk 3 ay çok kastım. birde bende hashimato tiroiti var
canım öğlen dışarda yada evden getirerek, belli bir şeyi ölçüsüyle yiyoruz. akşam aç ve yorgun eve geliyoruz. her şey sınırsız elimizin altında. ondan ölçüsü kaçabiliyo.
tabağımı tepsimi hazırlayıp yiyorum. yemeğimi bitirince mutfak faslını kapatıyorum ben. yoksa sofradaki başka bişeye eli gidiyo insanın. ben mutfağa girip çıkmıyorum bile. çayımı alıp kaçıyorum.
günaydın diyetdaşım. bende de bir göbek var. ama henüz başlamadı. hem ödem hem bağırsak olarak şiştim. yeşil çay vb bitki çaylarıyla ödem atmaya çalışıyorum. şuanda da form çay içiyorum.hayırlı sabahlar o kadar uykum varki 3 de uyudum hiç çalışasım yokkarnım yine yine şiş yarın tartı günü yine aynıyım veya kilo almış gibiyim
eline sağlık kiz bu zamanda bu yaşta böyle becerikli kiz az bulunurpişti böreğim :)
benim büyük sacim var bir de orta boy var büyüğü yufka ekmek için orta boyu da günlük kullanıyorum ateşte is yapmak çok hoşuma gidiyor bazı yemekler çok yakışıyor onun için ortası delil bir sacim var yemek veya kazanla pisecek şeyleri orada pisiriyorumAynen yaaa. Yufka gibisi varmı? Yazları Türkiye'den getiriyorum ama hemen bitiyor. Yapmayı öğrenmem lazım. Büyük sacım yok malesef sacsız yapılmaz sanırım.
günaydın diyetdaşım. bende de bir göbek var. ama henüz başlamadı. hem ödem hem bağırsak olarak şiştim. yeşil çay vb bitki çaylarıyla ödem atmaya çalışıyorum. şuanda da form çay içiyorum.
biz galiba bu hafta aynı kalsak bize yeter. belki sen vermişsindir bile
hala kahvalti yapmadım canım bişey istemiyor aslında ne yesem şaştım oglene hala in misafiri var çağırdı oraya gidecem onun için hafif biseyler yemem lazim
ay ay mesmeser . nefis.Eki Görüntüle 1997038
yufka ekmek yaptım kendime bugün
süpearsin.Günaydın kızlar..
sabah sürünerek uyandım resmen.. ama şuan iyiyim. evde tam tahıllı 2 ince dilim ekmek arasına yağsız tost yaptım. peynirle onu yedim iş yerinde şimdi.. evden çıkmadanda 1 tatlı kaşığı aspir yağı içip üstüne 400 ml kadar su içmiştim. şuan müthiş tok hissediyorum. Toplam aldığım kalori şaun itibari ile 270 kcal...
maşallah becerikli kız .elde açtım 16 bezeden :) yoruldum ama değdi inşallah :)
evet ya . bi zamanlar bu kilolardaydın. ama bu kilon bile baya zayıflamış halindi demi.bunu da buraya bırakayım :)
enfesssss. evdekiler sevdi mi. ben olsam yerlerde yuvarlanırdım böyle hazır yemeklere. halan sizinle kalıyor demi canım. o da yemek yapıyordu arada öyle hatırlıyorum .pişti böreğim :)
afiyet olsun şekerakşam yemeğim
oy oy . bol peynir , yeşillik , yumurta al canım . kızartma varsa uzak dur. hamur işinden uzak dur.Gunaydin kizlar cideen masallh topikce cok becerikliyiz aferin bize :) bugun bodruma gdiorum.gorumcemle tatil yapcaz bikac gun tabi otel acikbufe ama elimden geldgince dikkat etmeyi dusunuyorum insallah cok giremeyebilirim
Teşekkürler...süpearsin.
daha az kalori ile günü kapatman dileğiyle.
tebrik ederim. yeterli bi kalori bence. içinde sağlıklı şeyler vardır eminim o yediğin mamaların da. yeterli mineral vitamin almışsan tamamdır canım.Teşekkürler...Dünü 810 kalori ile kapattım.. çok mutlu hissediyorum şuan..
canım niye moralin bozuldu? benim de bir haftadır biraz bozuk. içimden yeter artık şişman olmak istemiyorum diye isyan edip duruyorum. iki gündür biraz geçti. ama aynada göbeği gördükçe geri geliyor. kilo verme süreci yavaşlayınca geldi bu his. (biraz da özel gün depresifliği tabi...)hiççç sanmıyorumm şişim çok göbeğim aldı başını gidiyor sanki diyet yapmaya dikkat etmeye çalıştıkça kilo alıyorummoralim bozuk hiç birşey yapasım yok
canım niye moralin bozuldu? benim de bir haftadır biraz bozuk. içimden yeter artık şişman olmak istemiyorum diye isyan edip duruyorum. iki gündür biraz geçti. ama aynada göbeği gördükçe geri geliyor. kilo verme süreci yavaşlayınca geldi bu his. (biraz da özel gün depresifliği tabi...)
susuzluk çok zor canım Allah yardımcınız olsun ..823 kaloriyle günü kapattım ve 65 dk spor salonunda spor yaptım çok şükür.
Suyu tamire çalıştılar ama pompanın değişmesi gerekiyormuş yarın akşama kadar evde su yok.
Spordan sonra duş bile alamadım havluyla silindim kendimi kokarca gibi hissediyorum iğrenç.
Bide yarın işe gidecem mecbur çünkü sekreter New York'a gitti.
Susuzluk çok kötü kızlar mutfak, bulaşıklar, herşey kaldı.
Eşim havuzdan su taşıyıp temizledi ortalığı biraz ama öyle taşıma suyla olacak iş değil. Allah kimseyi susuz bırakmasın.
iyi tatiller canım..Gunaydin kizlar cideen masallh topikce cok becerikliyiz aferin bize :) bugun bodruma gdiorum.gorumcemle tatil yapcaz bikac gun tabi otel acikbufe ama elimden geldgince dikkat etmeyi dusunuyorum insallah cok giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?