Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...nöbetteyim geçmişe bakamadım herkesler iyidir inşalllah

sabah

çavdar ekmeğinden tost

öğlen

2 z.yağlı bulgurlu kuru patlıcan dolması
salata
tavuk sote
2 kaşık yoğurt

akşam 18:00

1 dolma
tavuk sote
yoğurt

saat 24:00 kepek ekmek arası labne ve zeytin

arada 1 de elmalı kurabiye yedim çayla

iş arkadaşım(fizyoterapist)kulağıma akupunktur yaptı..iştahı kesici uyarıcı..bakalım işe yarar inşallah...belim gene alarm veriyor kilo vermeliyim artık..

823 kaloriyle günü kapattım ve 65 dk spor salonunda spor yaptım çok şükür.
Suyu tamire çalıştılar ama pompanın değişmesi gerekiyormuş yarın akşama kadar evde su yok.
Spordan sonra duş bile alamadım havluyla silindim kendimi kokarca gibi hissediyorum iğrenç.
Bide yarın işe gidecem mecbur çünkü sekreter New York'a gitti.
Susuzluk çok kötü kızlar mutfak, bulaşıklar, herşey kaldı.
Eşim havuzdan su taşıyıp temizledi ortalığı biraz ama öyle taşıma suyla olacak iş değil. Allah kimseyi susuz bırakmasın.

çoğu zaman yiyip uzanıyorum o kadar yorgun oluyorum ki diyettaşım dün hafif şeyler yedim salata yaptım özenerek kendime peynir kattım falan birde annemler köy den geldi lavaşlar olur ya sac da yapılan onlardan 1 tane yedim salatayla sonrasında fazla hareket edemeden yattım resmen ee bu da haliyle şişmanlık belirtisi buna engel olamıyorum

hayırlı sabahlar o kadar uykum varki 3 de uyudum hiç çalışasım yok karnım yine yine şiş yarın tartı günü yine aynıyım veya kilo almış gibiyim
günaydın diyetdaşım. bende de bir göbek var. ama henüz başlamadı. hem ödem hem bağırsak olarak şiştim. yeşil çay vb bitki çaylarıyla ödem atmaya çalışıyorum. şuanda da form çay içiyorum.
biz galiba bu hafta aynı kalsak bize yeter . belki sen vermişsindir bile

pişti böreğim :)

eline sağlık kiz bu zamanda bu yaşta böyle becerikli kiz az bulunur
Aynen yaaa. Yufka gibisi varmı? Yazları Türkiye'den getiriyorum ama hemen bitiyor. Yapmayı öğrenmem lazım. Büyük sacım yok malesef sacsız yapılmaz sanırım.
benim büyük sacim var bir de orta boy var büyüğü yufka ekmek için orta boyu da günlük kullanıyorum ateşte is yapmak çok hoşuma gidiyor bazı yemekler çok yakışıyor onun için ortası delil bir sacim var yemek veya kazanla pisecek şeyleri orada pisiriyorum

hala kahvalti yapmadım canım bişey istemiyor aslında ne yesem şaştım oglene hala in misafiri var çağırdı oraya gidecem onun için hafif biseyler yemem lazim

hiççç sanmıyorumm şişim çok göbeğim aldı başını gidiyor sanki diyet yapmaya dikkat etmeye çalıştıkça kilo alıyorum moralim bozuk hiç birşey yapasım yok

Günaydın kızlar..
sabah sürünerek uyandım resmen.. ama şuan iyiyim. evde tam tahıllı 2 ince dilim ekmek arasına yağsız tost yaptım. peynirle onu yedim iş yerinde şimdi.. evden çıkmadanda 1 tatlı kaşığı aspir yağı içip üstüne 400 ml kadar su içmiştim. şuan müthiş tok hissediyorum. Toplam aldığım kalori şaun itibari ile 270 kcal...

Eki Görüntüle 1997038
yufka ekmek yaptım kendime bugün
ay ay mesmeser . nefis.
ellerine sağlık canım . harika görünüyor
süpearsin.
daha az kalori ile günü kapatman dileğiyle.

elde açtım 16 bezeden :) yoruldum ama değdi inşallah :)

maşallah becerikli kız .
bunu da buraya bırakayım :)

evet ya . bi zamanlar bu kilolardaydın. ama bu kilon bile baya zayıflamış halindi demi.
soldaki resim yani. sonra iyice inceldin . maşallah arkadaşıma.

pişti böreğim :)

enfesssss. evdekiler sevdi mi. ben olsam yerlerde yuvarlanırdım böyle hazır yemeklere. halan sizinle kalıyor demi canım. o da yemek yapıyordu arada öyle hatırlıyorum .
afiyet olsun şeker

Gunaydin kizlar cideen masallh topikce cok becerikliyiz aferin bize :) bugun bodruma gdiorum.gorumcemle tatil yapcaz bikac gun tabi otel acikbufe ama elimden geldgince dikkat etmeyi dusunuyorum insallah cok giremeyebilirim
oy oy . bol peynir , yeşillik , yumurta al canım . kızartma varsa uzak dur. hamur işinden uzak dur.

arkadaşlar günaydın

dün burdan çıktım . bankada işimi hallettim.
eşim beni ara demişti.
4 de işim bitti.
aradım.
beni pastacıya götürdü.
bi çay içerim diye düşünrken kendimi pasta yerken buldum.
eşimin pastası çikolatalıydı. ondan da yedim .
eve gittim yemek yemedim . biraz squat yaptım.
sabah 55.5 ile yola devam.
evvelki gün de maşallah okul eğlencesinde de yemiştim abur cubur . kola fantaa içtim falan .
bol hareket yaptım falan ama . işte sonuç artı 500 gr. .

Teşekkürler... Dünü 810 kalori ile kapattım.. çok mutlu hissediyorum şuan..
tebrik ederim. yeterli bi kalori bence. içinde sağlıklı şeyler vardır eminim o yediğin mamaların da. yeterli mineral vitamin almışsan tamamdır canım.

ben sabah çocuklara pankek pişirdim.
üzerine bal ve tereyağı sürdüm.
ondan 1 ısırık aldım.
1 su bardağı kadar türk kahve yaptım . içine az şeker attım.
aç karnına içeceğim için midemi ağrıtmasın diye.
1 su bardağı kahve için 3 tatlı kaşığı kahve kullanıyorum çünkü

neyse öyle iste. işe geldim. 1 bardak çay içtim .

öğlen için 400 gr yoğurt .
yulaf ezmesi
2 ceviz
1 yemek kaşığı kuru üzüm var .
bunları yiycem.

dün akşam eve gidince fırında tavuklu patates yaptım.
tavuktan bi parça ağzıma attım. patatesten de . tadına bakma amaçlı.

hiççç sanmıyorumm şişim çok göbeğim aldı başını gidiyor sanki diyet yapmaya dikkat etmeye çalıştıkça kilo alıyorum moralim bozuk hiç birşey yapasım yok
canım niye moralin bozuldu? benim de bir haftadır biraz bozuk. içimden yeter artık şişman olmak istemiyorum diye isyan edip duruyorum. iki gündür biraz geçti. ama aynada göbeği gördükçe geri geliyor. kilo verme süreci yavaşlayınca geldi bu his. (biraz da özel gün depresifliği tabi...)

ya cidden sıkıldım ben böyle değildim ilk defa da bu kilodayım hayatımda diyetmiş dikkat etmekmiş nedir bilmezdim şimdi zorlanıyorum regl bitiyor benimde bu hafta işte ama yinede darlanıyorum.

susuzluk çok zor canım Allah yardımcınız olsun ..

Gunaydin kizlar cideen masallh topikce cok becerikliyiz aferin bize :) bugun bodruma gdiorum.gorumcemle tatil yapcaz bikac gun tabi otel acikbufe ama elimden geldgince dikkat etmeyi dusunuyorum insallah cok giremeyebilirim
iyi tatiller canım..

günaydın kızlar..nöbetten çıktım çok şükür.... çoooook yoğundu..
eşim de nöbetçiydi şimdi kahvaltı için onu bekliyorum..kıymalı yumurta yaptım..o börek istedi aldım tadacağım sadece..
yarına eltimlere gideceğiz günübirlik sonrasında evdeyiz..pikniğe gidelim diyorduk ama yağmurlu diyor hava durumu ..bakıcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…