Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ya cidden sıkıldım ben böyle değildim ilk defa da bu kilodayım hayatımda diyetmiş dikkat etmekmiş nedir bilmezdim şimdi zorlanıyorum regl bitiyor benimde bu hafta işte ama yinede darlanıyorum.
canım ben de sonradan kilo aldım. 20 kilo hem de.

insan bi garip oluyor. sanki başka bir vücudun içine hapsolmuş gibi oluyor. yıllardır sahip olduğun, alıştığın vücutta değilsin. alıştığın gibi giyinemiyorsun, alıştığın gibi hareket edemiyorsun. çok zor çok.

hala yabancılık çekiyorum. sanki bu vücut benim değil gibi geliyor. iki üç senedir kiloluyum ama hala alışamadım. alışmak da istemiyorum. hala elim 34-36 beden pantolonlara gidiyor. hala incecik kumaştan zarif bir elbise görüp aa bu bana çok yakışır diye düşünüyorum. tombiş tombiş duracağı aklıma gelmiyor.

yıpratıcı olaylar yaşadım. psikolojik olarak zor yıllar geçirdim. kilo almamda büyük sebepti. hala zor zamanlar geçiriyorum. ama bunun beni tüketmesine, kilom konusunda beni daha da çıkmaza sürüklemesine artık izin vermiyorum. vermeyeceğim.

tekrar kendi vücuduma sahip olmak için ne gerekiyorsa yapacağım.

nöbet bitmiş , kahvaltı menüsü mükemmel .
ya cidden sıkıldım ben böyle değildim ilk defa da bu kilodayım hayatımda diyetmiş dikkat etmekmiş nedir bilmezdim şimdi zorlanıyorum regl bitiyor benimde bu hafta işte ama yinede darlanıyorum.
olur canım . onlar da geçer . birden hop diye insan midesine söz geçiremiyor . kademe kademe .kaçamaksız olmuyor da bi zaman sonra yoluna giriyor .

Rabbimden ümit kesilmezz. ve şükür kü umudun var ne güzel umudu olmayan yılan insan çok rabbim gönlünegöre versin inşaallah birgün derdini dinlemek isterim diyettaşım :) dertleşiriz birazzz

Rabbimden ümit kesilmezz. ve şükür kü umudun var ne güzel umudu olmayan yılan insan çok rabbim gönlünegöre versin inşaallah birgün derdini dinlemek isterim diyettaşım :) dertleşiriz birazzz

beğendiler canım :) yok diyete başladığım ilk haftaydı. 75.5 ile başlamıştım o resmi çekildiğim gün 74.5 olmuştm :)

sağol canım benm seviyorum mutfakta bir şeyler yapmasını :)

öğlen 13.45 gibi

1 kase çorba
1 kase salata
3 yk tavuklu mantar sote

sonra gittim market alışverişi yaptım bayağı dolaşmış oldum sodayı biz toptan alıyoruz 20'lik lerden :) 2 tane soda aldım 40 tane sodam oldu 20 gün falan yeter artık bana

şimdi

1 sade türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…