filiztoprak.Maşallah sana haftamızın birincisinin tebrikler.
g.hafta= 70.7
bu hafta= 69.4
fark= 1.300 gr
haftalık yüzde= 1 .838
Rumuz:sabahvesenSende benim gibi inip çıkıyorsun senide tebrik ediyorum bu hafta bi daha çıkmayız inşallah.
geçen hafta= 60
bu hafta= 59.00
fark= 1000 gr
yüzde= 1.666
rumuz : mesmesertebrikler canım Harika gidiyorsun.
geçen haftaki kilo : 68.5
bu haftaki kilo : 67.9
fark 600 gr
yüzde :%875.9
rumuz: OnclmelekHarikasın tebrikler.
geçen haftaki kilom: 60.9 kg
bu haftaki kilom: 60.4 kg
fark: 500 gr
%0.99
Rumuz: Ficans
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.7
Fark 100 gr
% 0.137
rumuz: izole
geçen hafta: 60 kg
bu hafta: 60 kg
fark: 0
% 0
Rumuz:Seylanın günlüğü
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 52.400
Fark: 0
Yüzde: 0
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta : 66.5
Fark : 0
%: 0
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark:00
Maşallah bu hafta hiç alan olmamış herkesi özellikle verenleri tebrik ediyorum tekrar. Harikayız kızlar maşallah bize..
Afiyet olsun çok nefis görünüyor.akşam yemeğim
kekikli nar ekşili tavuk
salata
çeyrek lavaş
1 kepçe domates çorbası
Afiyet olsun çok nefis görünüyor.
Bende bahçeden fasulye, biber domates topladım birazını kavuruyorum şimdi. Üzerine yoğurt döküp yerim öğlen için.
Sabah mısır gevreği yedim.
Türkiye için şimdilik 2 bavul hazırladım. Temmuz'a kadar 5 bavul daha hazırlanacak. Yavaş yavaş alışveriş yaptıkça hazırlıyorum böylece bişey unutma riskide azalıyor. Bavul taşımak zor oluyor ama mecbur. Hem herkes bişey bekliyo illaki kimseyi kırmak unutmak istemiyorum. Hemde Zaten gelirken onlar boşalan bavulları sevdiğim yiyeceklerle dolduruyorlar. Allahtan miami İstanbul direk uçuş. Ordanda Denizli'ye uçuyoruz. O kısmı biraz meşakkatli. Tek başıma üç çocuk, çocuk arabası ve 7 bavul. Ayrıca el çantaları. Dış hatlardan iç hatlara taşımam gerekiyor. Direk Denizli'ye bilet alınca fiyat farkı çok yüksek o yüzden ayrı alıyorum ayrı alıncada böyle bir sorun oluyor inşallah birisi yardım eder.
yaptım zaten canım azıcık yerim o bana yeter yarın öğleni hafif tutarım :)yazarhanim35 yap canım nolucak. şekerini dilediğin gibi ayarlarsın ne güzel. ben de çok severim. çocukluğumu hatırlatır bana
bende bugün tatli aseriyorum canım kèndimi zor tutuyorumyaptım zaten canım azıcık yerim o bana yeter yarın öğleni hafif tutarım :)
tatlı değilde benim canım epeydir un helvası istiyordu ama beceremem diye yapmamıştım :) neyse ki güzel oldu :)bende bugün tatli aseriyorum canım kèndimi zor tutuyorum
Inşallah canım amin çok teşekkür ederimAllah sıkıntı ni hayırlara cevirsin insallah canım haftaya verirsin canım
Eşim ofisi 6 hafta bırakamaz canım ben önden gidiyorum o sonradan 10 günlüğüne gelip dönüyor. Biz çocuklarla sonra dönüyoruz.sana da afiyet olsun canım ayy bayağı yorucu olur 7 bavul 3 çocuk. eşin sizinle gelmiyor mu ?
o zaman en iyisi o şekilde yapmakmış canımEşim ofisi 6 hafta bırakamaz canım ben önden gidiyorum o sonradan 10 günlüğüne gelip dönüyor. Biz çocuklarla sonra dönüyoruz.
tarifini versene irmiklede olurmu bende onu çok seviyorum peynirlisini de ayy tatlılar gözümün önünden geçiyortatlı değilde benim canım epeydir un helvası istiyordu ama beceremem diye yapmamıştım :) neyse ki güzel oldu :)
1 porsiyonda kaç adet sarma var canım..ben bulgurlu yapıyorum bulgur pilavına göre ayarlıyorum kalorisini..Zeytinyagli yaprak sarma 1 porsiyon 125 kalori
bu haftasonu bol bol yapip pisirip minik posetlere koyup buzluga atmayi dusunuyorum. uzerine yogurtla iftar yemeklerinin bas taci vazgecilmezi.
harikasın canım 69 u gördün ya artık gerisi gelirhayırlı cumalar arkadaşlar
filiztoprak
g.hafta= 70.7
bu hafta= 69.4
fark= 1.300 gr
haftalık yüzde= 1 .838
hedef=63
bu rakamları hafta içinde görmüştüm çok mutluyum 63 ü görmek istiyorum
seyla kolay gelsin canım liste sende sanırım
geçmiş olsun canım...Kızlar hastaneden geldim, hastaneye geri gidicem. Dedem hastane de yatıyor.
1. Şimdiden kutlarım.
ellerine sağlık canım..1. mizifiliztoprak.Maşallah sana haftamızın birincisinin tebrikler.
g.hafta= 70.7
bu hafta= 69.4
fark= 1.300 gr
haftalık yüzde= 1 .838
Rumuz:sabahvesenSende benim gibi inip çıkıyorsun senide tebrik ediyorum bu hafta bi daha çıkmayız inşallah.
geçen hafta= 60
bu hafta= 59.00
fark= 1000 gr
yüzde= 1.666
rumuz : mesmesertebrikler canım Harika gidiyorsun.
geçen haftaki kilo : 68.5
bu haftaki kilo : 67.9
fark 600 gr
yüzde :%875.9
rumuz: OnclmelekHarikasın tebrikler.
geçen haftaki kilom: 60.9 kg
bu haftaki kilom: 60.4 kg
fark: 500 gr
%0.99
Rumuz: Ficans
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.7
Fark 100 gr
% 0.137
rumuz: izole
geçen hafta: 60 kg
bu hafta: 60 kg
fark: 0
% 0
Rumuz:Seylanın günlüğü
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 52.400
Fark: 0
Yüzde: 0
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta : 66.5
Fark : 0
%: 0
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark:00
Maşallah bu hafta hiç alan olmamış herkesi özellikle verenleri tebrik ediyorum tekrar. Harikayız kızlar maşallah bize..
Allah kolaylık versin canım sana o şekilde eşin olmadan yolculuk çok zordur ama tatil için ve özlemlerin için değer napacaksınAfiyet olsun çok nefis görünüyor.
Bende bahçeden fasulye, biber domates topladım birazını kavuruyorum şimdi. Üzerine yoğurt döküp yerim öğlen için.
Sabah mısır gevreği yedim.
Türkiye için şimdilik 2 bavul hazırladım. Temmuz'a kadar 5 bavul daha hazırlanacak. Yavaş yavaş alışveriş yaptıkça hazırlıyorum böylece bişey unutma riskide azalıyor. Bavul taşımak zor oluyor ama mecbur. Hem herkes bişey bekliyo illaki kimseyi kırmak unutmak istemiyorum. Hemde Zaten gelirken onlar boşalan bavulları sevdiğim yiyeceklerle dolduruyorlar. Allahtan miami İstanbul direk uçuş. Ordanda Denizli'ye uçuyoruz. O kısmı biraz meşakkatli. Tek başıma üç çocuk, çocuk arabası ve 7 bavul. Ayrıca el çantaları. Dış hatlardan iç hatlara taşımam gerekiyor. Direk Denizli'ye bilet alınca fiyat farkı çok yüksek o yüzden ayrı alıyorum ayrı alıncada böyle bir sorun oluyor inşallah birisi yardım eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?