Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar hastaneden geldim, hastaneye geri gidicem. Dedem hastane de yatıyor.
1. Şimdiden kutlarım.

Hala gelmeyenler var ben listeyi yapıyorum kızlar bahçede işim var sonradan gelenler kendilerini eklesinler.

filiztoprak. Maşallah sana haftamızın birincisinin tebrikler.

g.hafta= 70.7

bu hafta= 69.4

fark= 1.300 gr

haftalık yüzde= 1 .838

Rumuz:sabahvesen Sende benim gibi inip çıkıyorsun senide tebrik ediyorum bu hafta bi daha çıkmayız inşallah.

geçen hafta= 60

bu hafta= 59.00

fark= 1000 gr

yüzde= 1.666

rumuz : mesmeser tebrikler canım Harika gidiyorsun.

geçen haftaki kilo : 68.5

bu haftaki kilo : 67.9

fark 600 gr

yüzde :%875.9

rumuz: Onclmelek Harikasın tebrikler.

geçen haftaki kilom: 60.9 kg

bu haftaki kilom: 60.4 kg

fark: 500 gr

%0.99

Rumuz: Ficans

Geçen hafta 72.8

Bu hafta 72.7

Fark 100 gr

% 0.137

rumuz: izole

geçen hafta: 60 kg

bu hafta: 60 kg

fark: 0

% 0

Rumuz:Seylanın günlüğü

Geçen hafta: 52.400

Bu hafta : 52.400

Fark: 0

Yüzde: 0

Rumuz: ozlemm1990

Geçen hafta : 66.5

Bu hafta : 66.5

Fark : 0

%: 0

Rumuz:nslhn001

Geçen hafta:62.00

Bu hafta:62.00

Fark:00

Maşallah bu hafta hiç alan olmamış herkesi özellikle verenleri tebrik ediyorum tekrar. Harikayız kızlar maşallah bize..

yemekten önce

4 tane ceviz büyüklüğünde haşhaşlı lokma yedim epeydir yememiştim :) dışı çıtır çıtır içi boş idi o yüzden hamur oranı az bir lokma olmuş ama epey lezzetliydi.

bazıları yapıyor yuvarlak olmasına rağmen içi çiğ hamur kalıyor

inşallah canım :) verenleri tebrik ediyorum. aynı kalanlarda haftaya inşallah hep birlikte listede -lerde oluruz :)

Son düzenleme:
akşam yemeğim

kekikli nar ekşili tavuk
salata
çeyrek lavaş
1 kepçe domates çorbası

Afiyet olsun çok nefis görünüyor.
Bende bahçeden fasulye, biber domates topladım birazını kavuruyorum şimdi. Üzerine yoğurt döküp yerim öğlen için.
Sabah mısır gevreği yedim.
Türkiye için şimdilik 2 bavul hazırladım. Temmuz'a kadar 5 bavul daha hazırlanacak. Yavaş yavaş alışveriş yaptıkça hazırlıyorum böylece bişey unutma riskide azalıyor. Bavul taşımak zor oluyor ama mecbur. Hem herkes bişey bekliyo illaki kimseyi kırmak unutmak istemiyorum. Hemde Zaten gelirken onlar boşalan bavulları sevdiğim yiyeceklerle dolduruyorlar. Allahtan miami İstanbul direk uçuş. Ordanda Denizli'ye uçuyoruz. O kısmı biraz meşakkatli. Tek başıma üç çocuk, çocuk arabası ve 7 bavul. Ayrıca el çantaları. Dış hatlardan iç hatlara taşımam gerekiyor. Direk Denizli'ye bilet alınca fiyat farkı çok yüksek o yüzden ayrı alıyorum ayrı alıncada böyle bir sorun oluyor inşallah birisi yardım eder.

sana da afiyet olsun canım ayy bayağı yorucu olur 7 bavul 3 çocuk. eşin sizinle gelmiyor mu ?

Zeytinyagli yaprak sarma 1 porsiyon 125 kalori
bu haftasonu bol bol yapip pisirip minik posetlere koyup buzluga atmayi dusunuyorum. uzerine yogurtla iftar yemeklerinin bas taci vazgecilmezi.
1 porsiyonda kaç adet sarma var canım..ben bulgurlu yapıyorum bulgur pilavına göre ayarlıyorum kalorisini..
harikasın canım 69 u gördün ya artık gerisi gelir

Kızlar hastaneden geldim, hastaneye geri gidicem. Dedem hastane de yatıyor.
1. Şimdiden kutlarım.
geçmiş olsun canım...
ellerine sağlık canım..1. mizi ve herkesi kutlarım

Allah kolaylık versin canım sana o şekilde eşin olmadan yolculuk çok zordur ama tatil için ve özlemlerin için değer napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…