Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar...dün gelemedim lakin eltimlere sabah 6 gittik akşam 8 de döndük..artıdayım zaten..nöbetler beni şişirdi üstüste olunca..bu hafta telafi haftam...belime MR çektirdim durum iyi değil artık kilo vermem şart ki şart...gel gör ki bu vücut çok yavaş veriyor..bakalım arkadaşın akupunkturu işe yarayacak mı...
ben kahvaltı hazırlamaca..

geçmiş olsun canım bel ağrısı zor hareketlerini kısıtlıyor sağlığın için vermelisin artık.

geçmiş olsun canım bel ağrısı zor hareketlerini kısıtlıyor sağlığın için vermelisin artık.
Aynen canım..sağlık için şart oldusağolasın..

oglene mantarlı salcali bulgur pilavı yapacam ilk defa deneyecem bakalım nasıl olacak. bugün bahar temizliğine başladım insallah oruca kadar biter
kolay gelsin ben de evdeyim yavaş yavaş yapıcam inşallah

selam kızlar..kahvaltı hazırlamaya üşendim eşime nazlandım kahvaltıya götürdü beni
kahvaltım

3 dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta+menemen
peynir zeytin yeşillik
10 adet kadar patates kızartması
3 lokma bal kaymak

eve geldik ve ben halılarımı topladım yıkamaya veriyorum..evi yarın süpürücem hiiç halim yok...

tarifini versene irmiklede olurmu bende onu çok seviyorum peynirlisini de ayy tatlılar gözümün önünden geçiyor

irmiklede olur da irmik ölçüsü farklı sanırım canım :) ben irmik için önce 2 bardak şeker 4 bardak sudan şerbet yapıp soğutuyorum ardından göz kararı margarin ve sıvı yağ ekleyip kavuruyorum 2 su bardağı irmiği iyice kavrulunca ocağın altını kısıp yavaş yavaş tüm şerbet çekene kadr ekliyorum.

un helvası

2 su bardağı şeker
3 su bardağı kaynar su ile ayrı bir kapta karıştırılır

ardından

100 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ eritilir

2 su bardağı un ile iyice kavrulur rengi koyulaşacak
ardından ocağın altı kısıkken iyice karıştırarak yavaş yavaş şekerli su eklenecek

Sabah çeyrek dilim ekmek ve süzme peynir.
Saat 14.30 da 3 tane lahmacun.
Hastaneden geldim o yüzden canım hiç yemek hazırlamak istemedi, dışardan söyledik.
Bugünlük yemek kapandı bende.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

eline sağlık canım liste baya açıklamalı güüzel olmuş çok sevindim 1. olduğuma

oooooo canım hazırlıklar başlamış ne güzel ama işin baya zormuş ben cesaret edemezdim tek başıma çolukçocuk valiz maşallah inşallah yardım eden olur iyiliklerin karşı gelsin inşallah

ah canım bu kiilo başa dert inşallah işe yarar akupuntur seni nöbetler bitiriyo canım düzen gidiyo tabi
baban annen nasıl oldu canım iyilerdir inşallah

yemekten sonra

1 fincan sade türk kahvesi
1 şişe sade soda :)

birazdan günün 3. fincan kahvesini yapacağım artık bugünlük yeter :)

canım kızarmış çıtır çıtır ekmek üzerine de fındık kreması istiyor. ama yarın yiyeceğim free günüm diye bugün dayanacağım artık uykuya son 5-6 saat kaldı.

son ara öğün olarak kahve ile 2 taze kayısı yerim gün biter

kahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam= köri soslu sebzeli tavuk
akşam meyve
çok iyi bir kuaför buldum sonunda saçlarımı yaptırdım hemde evimin karşısında tam istediğim gibi yaptı bir daha kendim uğraşmam çok yoruldum istediğim gibide olmuyodu
eşimde çok beğendi adam şok oldu resmen çok güzel olmuş dedi

kahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam= köri soslu sebzeli tavuk
akşam meyve
çok iyi bir kuaför buldum sonunda saçlarımı yaptırdım hemde evimin karşısında tam istediğim gibi yaptı bir daha kendim uğraşmam çok yoruldum istediğim gibide olmuyodu
eşimde çok beğendi adam şok oldu resmen çok güzel olmuş dedi

Gunaydin canlarim herkese iyi pazarlar gecmisi cok okuyamadim ama usait olunca bakcam ins haftasonu oldugundan buralar sakin bana gelince
Acikbufede ilk kez bu kadar lezzetli yemekler vardi cok begendim ama bolca da yuzdum smdi izmire alilemin yanina gdiorum aksam da artik eve donus bu sabah
Yogurt 3 kasik yulaf
3 kayisi

ah canım bu kiilo başa dert inşallah işe yarar akupuntur seni nöbetler bitiriyo canım düzen gidiyo tabi
baban annen nasıl oldu canım iyilerdir inşallah
aynen canım beni bu nöbetler mahfetti
annem de babam da iyiler çok şükür canım..senin annen nasıl oldu düzene girdi mi tansiyonu ..inşallah düzelmiştir..öptüm çok seni

güle güle kullan canımcım..ne kadar güzel olmuş demek adamı vurmuşsun kalbinden

iyi oldu senin için canım hem aileni gördün hem de kısa da olsa bir tatil..iyi yolculuklar şimdiden..

selam canlarım...bu sabah erkenciyiz eşimle..ama ev soğuk hava soğuk..klima yakıyoruz valla
dün akşam yemeğim

actifryda karışık kızartma
yoğurt
domates sos

bu sabah
kahvaltım

salçalı yumurta
sucuk pastırma
dünden kalan karışık kızartmadan 2 kaşık
peynir zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği

nevresimleri değiştirdim yıkanıyor..dün halılarımı verdim perşembeye gelecek..
şimdilik bu kadar..

güle güle kullan canım saclarini

selam kızlar haftasonu malum yine sessiz sedasız gerçi bende temizlikten çok gelemiyorum dün öğlen mantarlı pilav yapmıştım bir orta tabak yedim sonra ise devam üç leğen yun yikadim çamaşır bulaşık falan aksama da bir kase yogurt yedim bugün işlere full devam

Güle güle kullan canım ne güzel olmuş esininde beğenmesi.

Ne güzel yapmışsın canım yüzmekte iyi kalori yaktirir.
Hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…