geçmiş olsun canım bel ağrısı zor hareketlerini kısıtlıyor sağlığın için vermelisin artık.günaydın kızlar...dün gelemedim lakin eltimlere sabah 6 gittik akşam 8 de döndük..artıdayım zaten..nöbetler beni şişirdi üstüste olunca..bu hafta telafi haftam...belime MR çektirdim durum iyi değil artık kilo vermem şart ki şart...gel gör ki bu vücut çok yavaş veriyor..bakalım arkadaşın akupunkturu işe yarayacak mı...
ben kahvaltı hazırlamaca..
Aynen canım..sağlık için şart oldugeçmiş olsun canım bel ağrısı zor hareketlerini kısıtlıyor sağlığın için vermelisin artık.
kolay gelsin ben de evdeyim yavaş yavaş yapıcam inşallahoglene mantarlı salcali bulgur pilavı yapacam ilk defa deneyecem bakalım nasıl olacak. bugün bahar temizliğine başladım insallah oruca kadar biter
tarifini versene irmiklede olurmu bende onu çok seviyorum peynirlisini de ayy tatlılar gözümün önünden geçiyor
eline sağlık canım liste baya açıklamalı güüzel olmuş çok sevindim 1. olduğumafiliztoprak.Maşallah sana haftamızın birincisinin tebrikler.
g.hafta= 70.7
bu hafta= 69.4
fark= 1.300 gr
haftalık yüzde= 1 .838
Rumuz:sabahvesenSende benim gibi inip çıkıyorsun senide tebrik ediyorum bu hafta bi daha çıkmayız inşallah.
geçen hafta= 60
bu hafta= 59.00
fark= 1000 gr
yüzde= 1.666
rumuz : mesmesertebrikler canım Harika gidiyorsun.
geçen haftaki kilo : 68.5
bu haftaki kilo : 67.9
fark 600 gr
yüzde :%875.9
rumuz: OnclmelekHarikasın tebrikler.
geçen haftaki kilom: 60.9 kg
bu haftaki kilom: 60.4 kg
fark: 500 gr
%0.99
Rumuz: Ficans
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.7
Fark 100 gr
% 0.137
rumuz: izole
geçen hafta: 60 kg
bu hafta: 60 kg
fark: 0
% 0
Rumuz:Seylanın günlüğü
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 52.400
Fark: 0
Yüzde: 0
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta : 66.5
Fark : 0
%: 0
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark:00
Maşallah bu hafta hiç alan olmamış herkesi özellikle verenleri tebrik ediyorum tekrar. Harikayız kızlar maşallah bize..
oooooo canım hazırlıklar başlamış ne güzel ama işin baya zormuş ben cesaret edemezdim tek başıma çolukçocuk valiz maşallah inşallah yardım eden olur iyiliklerin karşı gelsin inşallahAfiyet olsun çok nefis görünüyor.
Bende bahçeden fasulye, biber domates topladım birazını kavuruyorum şimdi. Üzerine yoğurt döküp yerim öğlen için.
Sabah mısır gevreği yedim.
Türkiye için şimdilik 2 bavul hazırladım. Temmuz'a kadar 5 bavul daha hazırlanacak. Yavaş yavaş alışveriş yaptıkça hazırlıyorum böylece bişey unutma riskide azalıyor. Bavul taşımak zor oluyor ama mecbur. Hem herkes bişey bekliyo illaki kimseyi kırmak unutmak istemiyorum. Hemde Zaten gelirken onlar boşalan bavulları sevdiğim yiyeceklerle dolduruyorlar. Allahtan miami İstanbul direk uçuş. Ordanda Denizli'ye uçuyoruz. O kısmı biraz meşakkatli. Tek başıma üç çocuk, çocuk arabası ve 7 bavul. Ayrıca el çantaları. Dış hatlardan iç hatlara taşımam gerekiyor. Direk Denizli'ye bilet alınca fiyat farkı çok yüksek o yüzden ayrı alıyorum ayrı alıncada böyle bir sorun oluyor inşallah birisi yardım eder.
ah canım bu kiilo başa dert inşallah işe yarar akupuntur seni nöbetler bitiriyo canım düzen gidiyo tabigünaydın kızlar...dün gelemedim lakin eltimlere sabah 6 gittik akşam 8 de döndük..artıdayım zaten..nöbetler beni şişirdi üstüste olunca..bu hafta telafi haftam...belime MR çektirdim durum iyi değil artık kilo vermem şart ki şart...gel gör ki bu vücut çok yavaş veriyor..bakalım arkadaşın akupunkturu işe yarayacak mı...
ben kahvaltı hazırlamaca..
aynen canım beni bu nöbetler mahfettiah canım bu kiilo başa dert inşallah işe yarar akupuntur seni nöbetler bitiriyo canım düzen gidiyo tabi
baban annen nasıl oldu canım iyilerdir inşallah
güle güle kullan canımcım..ne kadar güzel olmuş demek adamı vurmuşsun kalbindenkahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam= köri soslu sebzeli tavuk
akşam meyve
çok iyi bir kuaför buldum sonunda saçlarımı yaptırdım hemde evimin karşısında tam istediğim gibi yaptı bir daha kendim uğraşmam çok yoruldum istediğim gibide olmuyodu
eşimde çok beğendi adam şok oldu resmen çok güzel olmuş dedi
iyi oldu senin için canım hem aileni gördün hem de kısa da olsa bir tatil..iyi yolculuklar şimdiden..Gunaydin canlarim herkese iyi pazarlar gecmisi cok okuyamadim ama usait olunca bakcam ins haftasonu oldugundan buralar sakin bana gelince
Acikbufede ilk kez bu kadar lezzetli yemekler vardi cok begendim ama bolca da yuzdum smdi izmire alilemin yanina gdiorum aksam da artik eve donus bu sabah
Yogurt 3 kasik yulaf
3 kayisi
güle güle kullan canım saclarinikahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam meyve
çok iyi bir kuaför buldum sonunda saçlarımı yaptırdım hemde evimin karşısında tam istediğim gibi yaptı bir daha kendim uğraşmam çok yoruldum istediğim gibide olmuyodu
Güle güle kullan canım ne güzel olmuş esininde beğenmesi.kahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam meyve
Ne güzel yapmışsın canım yüzmekte iyi kalori yaktirir.Gunaydin canlarim herkese iyi pazarlar gecmisi cok okuyamadim ama usait olunca bakcam ins haftasonu oldugundan buralar sakin bana gelince
Acikbufede ilk kez bu kadar lezzetli yemekler vardi cok begendim ama bolca da yuzdum smdi izmire alilemin yanina gdiorum aksam da artik eve donus bu sabah
Yogurt 3 kasik yulaf
3 kayisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?