- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Selam canım pilav güzel oldumu ilk defa denicem demişsin. Bende daha önce hiç yapmadim mantarlı.selam kızlar haftasonu malum yine sessiz sedasız gerçi bende temizlikten çok gelemiyorum dün öğlen mantarlı pilav yapmıştım bir orta tabak yedim sonra ise devam üç leğen yun yikadim çamaşır bulaşık falan aksama da bir kase yogurt yedim bugün işlere full devam
bence tavuklu pilava on çekerSelam canım pilav güzel oldumu ilk defa denicem demişsin. Bende daha önce hiç yapmadim mantarlı.
Kolay gelsin
Bayadir hiç girmedi inşallah döner aramıza.leylak84 arkadaşım bugün kpss ye girecekti başarılar artık bize tekrar katılır insallah
Ben yiyemiyorum mantar ama eşim çok sever deneyeyim bir gün bende. Teşekkür ederim canımbence tavuklu pilava on çeker
ne zaman geldi de söyledi canım..leylaktan uzun süredir haber alamıyorum benleylak84 arkadaşım bugün kpss ye girecekti başarılar artık bize tekrar katılır insallah
Afiyet olsun canımselam kızlar..
2. öğünüm
şehriye çorbası
fırında soslu tavuk but
semizotu salatası
arada sade maden suyuyla çekirdek ve leblebi yedim
giderken demişti canım bende sınav gelince artık o da döner aramıza diye düşündüm özledik vallane zaman geldi de söyledi canım..leylaktan uzun süredir haber alamıyorum ben
mantarı burda eşim dağdan topladı burada tek çeşit yetişiyor normalde kültür mantarina alerjim var ama bunu çok rahat yiyorum çok da lezzetliBen yiyemiyorum mantar ama eşim çok sever deneyeyim bir gün bende. Teşekkür ederim canım
Günaydın canım gözün aydın hadi bakalım inşallah hep böyle devam edersingünaydınnnn
dinlendim mi yoksa yoruldum mu anlamadığım bir haftasonundan çıktım. herkese güzel bir hafta diliyorum.
sonunda 50'li kiloları gördüm
moralim yükseldi, cuma tartı günü bomba gibi geliyorum
@Onclmelek diyetdaşım
Kolay gelsin canımkızlar bugünde temizliğe devam edecem gelemiyorum pek liler ve mutfak dolabi var bugün sırada sabah kahvaltim diyet akşam yemiyorum ama öğlen biraz normal yiyorum çünkü çok çalışıyorum iki kat ev in cik sizlere iyi muhabbetler canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?