cok teswkkurler cnm aynen iyi geldi bana daaynen canım beni bu nöbetler mahfetti
annem de babam da iyiler çok şükür canım..senin annen nasıl oldu düzene girdi mi tansiyonu ..inşallah düzelmiştir..öptüm çok seni
güle güle kullan canımcım..ne kadar güzel olmuş demek adamı vurmuşsun kalbinden
iyi oldu senin için canım hem aileni gördün hem de kısa da olsa bir tatil..iyi yolculuklar şimdiden..
tesekkir edeeim cnm o yuzden bol bol yuzdumGüle güle kullan canım ne güzel olmuş esininde beğenmesi.
Ne güzel yapmışsın canım yüzmekte iyi kalori yaktirir.
Hayırlı yolculuklar
vaaaavvvgünaydınnnn
dinlendim mi yoksa yoruldum mu anlamadığım bir haftasonundan çıktım. herkese güzel bir hafta diliyorum.
sonunda 50'li kiloları gördüm
moralim yükseldi, cuma tartı günü bomba gibi geliyorum
okuyucuu diyetdaşım
resim isterim canım . çok merak ettim.kahvaltı= 1 dilim tahıllı ekmek+peynir+ceviz +çay
akşam= köri soslu sebzeli tavuk
akşam meyve
çok iyi bir kuaför buldum sonunda saçlarımı yaptırdım hemde evimin karşısında tam istediğim gibi yaptı bir daha kendim uğraşmam çok yoruldum istediğim gibide olmuyodu
eşimde çok beğendi adam şok oldu resmen çok güzel olmuş dedi
canım bu pazar günü yapılan kpss öğretmen ve A grubu kadrolar için yapıldı. leylak olsun safransarı olsun bu sınava girmemiştir diye düşünüyorum@leylak84 arkadaşım bugün kpss ye girecekti başarılar artık bize tekrar katılır insallah
afiyet olsun . maydonoz kürü yap istersen . çok ödemden şikayetçiysen canımcım. iyi geliyormuş .Herkese gunaudin haimlar sabah yulaf yogirt ve 3 kayisi yedim odem topladim sanirim.heryeeim sis tartiya cikmaya korkuorum
Günaydın canım gözün aydın hadi bakalım inşallah hep böyle devam edersin
teşekkür ederim @ozlemm1990 @demirleke .vaaaavvv
tebrik ederim canım yaa. ne kadar sevindim anlatamam. bomba sende.
günaydınnnn
dinlendim mi yoksa yoruldum mu anlamadığım bir haftasonundan çıktım. herkese güzel bir hafta diliyorum.
okuyucuu diyetdaşım
sağol canımAfiyet olsun canım
özledik aynen canım...giderken demişti canım bende sınav gelince artık o da döner aramıza diye düşündüm özledik valla
buğday salatası güzel fikir şimdiden afiyet olsunsabah itibariyle tekrar başladım yine dikkat etmeye.
100 gr lor ve 2 ceviz yedim .
öğlen için aşurelik buğday haşladım.
ondan salata yaptım.
buğday 400 gr kadar haşlanmışı .
nar eksişi. biber salçası, karışık baharat koydum içine.
şalgam suyu içmeyi dene canım akşam yemeklerinde..olur bazen vücut sapıtıyor aradabir sıkıntım var . 1 haftadır wc sorunu yaşıy orum . bağırsaklarım tembelleşti .
2 -3 güne bi kullanıyorum wc yi.
beslenmemde çok bi değişiklik yok .buna rağmen bu sıkıntı çıktı.
acı tüketiyorum hala. mercimek çorba ya da lifli gida da yiyorum. nedir sıkıntı anlamadım
burası da buz gibi..akşamları klimayla ısınıyoruz biz de..hava buz gibi oldu. sabah dondum resmen . işe gelirken titredim
şalgam suyu mu .sağol canım
özledik aynen canım...
buğday salatası güzel fikir şimdiden afiyet olsun
şalgam suyu içmeyi dene canım akşam yemeklerinde..olur bazen vücut sapıtıyor arada
burası da buz gibi..akşamları klimayla ısınıyoruz biz de..
hemen gider inşallah o +1 kilocuk.Tünaydın kızlar
Sabah 6 km yürüyüş yaptım
Hafta sonu çok kötüydü hiç dikkat edemedim spor da yapamadım cumadan tam + 1 kilo fazla çıktım
Kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik domates erik marmelatı
Bugün bi 3 km daha yürüyüşüm olacak en az dışarıda işlerim var
İyi bir hafta geçirelim hep beraber inşallah
sevdiğim kahvaltı malzemeleri.selam kızlar...dün gece yemek sonrası 4 km yürüyüş cepte
sabah kalkar kalkmaz evi sildim süpürdüm..üstüne de 2.5 km yürüyüş
..az önce de kahvaltımı yaptım..
yumurta salatası
içinde
yarım domates ve salatalık
3 kalamata zeytin
közlenmiş kapya biber
ezilmiş peynir
maydanoz
z.yağı ve limon
hemen gider inşallah o +1 kilocuk.
gider o bi kilocuk canım hafta sonu hepimiz abartıyoruz..Tünaydın kızlar
Sabah 6 km yürüyüş yaptım
Hafta sonu çok kötüydü hiç dikkat edemedim spor da yapamadım cumadan tam + 1 kilo fazla çıktım
Kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik domates erik marmelatı
Bugün bi 3 km daha yürüyüşüm olacak en az dışarıda işlerim var
İyi bir hafta geçirelim hep beraber inşallah
acılı olan etkili oluyor canım..ben çok rahatlıyorum şalgam suyuyla...şalgam suyu mu .
onu marketten almam lazım .
sapıttı gerçekten bünye.
böyle yapmazdı.
umarım ısınır hava yakında. ben zaten üşüyen bi tip. bu havalarda hepten titriyorum
kolay oluyor hepsi bir arada..severim ben yumurta salatasını..sen öğleni yiyeceksin ben daha yeni kahvaltı yaptım..afiyet olsunsevdiğim kahvaltı malzemeleri.
acıktım. birazdan yerim yemeğimi.
evet canım kahvaltımı 6.30 da yapıyorumgider o bi kilocuk canım hafta sonu hepimiz abartıyoruz..
acılı olan etkili oluyor canım..ben çok rahatlıyorum şalgam suyuyla...
kolay oluyor hepsi bir arada..severim ben yumurta salatasını..sen öğleni yiyeceksin ben daha yeni kahvaltı yaptım..afiyet olsun
baya kolaylamışın canım işleriselam canlarım...bu sabah erkenciyiz eşimle..ama ev soğuk hava soğuk..klima yakıyoruz valla
dün akşam yemeğim
actifryda karışık kızartma
yoğurt
domates sos
bu sabah
kahvaltım
salçalı yumurta
sucuk pastırma
dünden kalan karışık kızartmadan 2 kaşık
peynir zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
nevresimleri değiştirdim yıkanıyor..dün halılarımı verdim perşembeye gelecek..
şimdilik bu kadar..
teşekkürler canımgüle güle kullan canım saclarini
teşekkürler canımGüle güle kullan canım ne güzel olmuş esininde beğenmesi.
Ne güzel yapmışsın canım yüzmekte iyi kalori yaktirir.
Hayırlı yolculuklar
bencedebence tavuklu pilava on çeker
günaydınnnn
hadi bekliyoruz bakalım
okuyucuu diyetdaşım
kolay gelsin canımkızlar bugünde temizliğe devam edecem gelemiyorum pek liler ve mutfak dolabi var bugün sırada sabah kahvaltim diyet akşam yemiyorum ama öğlen biraz normal yiyorum çünkü çok çalışıyorum iki kat ev in cik sizlere iyi muhabbetler canlarim
teşekkürederim canım resim koymayı sevmiyorum biliyosunresim isterim canım . çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?