Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tebrikler 500 g gitmiş
ben hesapladım canım % 0827 önemli deyil

kıs bizde senin gibi olsak hatun hiç yememiş gibi

Tatıldemıydın canım ?
Tatilde yemeden tadı ckmıyor ki. İllaki kaçamak oluyor
Eğitim için Belek'te kaldım 10 gün.. üstünede 3-4 gün arkadaşla kaldım. yedik içtik tabi dikkatsizce.. Açık büfe bi otelde dikkat etme şansın yok zaten. her öğlen ve akşam yemeğinden sonra tatlı yedim.. daha ne olabilirdi ki yani en kötü..
Ama öğünlerde (kahvaltı hariç) ekmek yemiyorduk. o artı oldu sanırım bizde.. Ama dediğim gibi 1 hafta gibi bir sürede gitti hemen.. sıkıntı yapma yani..

3 kıko aldım canm vericem elbett
verirsin canım . almak kolay . o yüzden keşke almasak . vermek daha sıkıntılı .
ya ben de fırsatını bulunca hiç kaçırmam mamaları. asla . ever . never

tebrikler 500 g gitmiş
ben hesapladım canım % 0827 önemli deyil

kıs bizde senin gibi olsak hatun hiç yememiş gibi
canım anladım kı . sabah ve öğlen yediklerin abartılı ise . öğlen dükkanı kapatıyorsun . bi şey yemiyorsun . biraz da hareketli bi gün geçirirsen kesinlikle üstüne kilo bile veriyorsun .

İnşallah canım sevındm morel versn sagol

verirsin canım . almak kolay . o yüzden keşke almasak . vermek daha sıkıntılı .

ya ben de fırsatını bulunca hiç kaçırmam mamaları. asla . ever . never
Aynen hepimizi veririz inşallah.
Sen kılo verdnmı gorusmeyelı. Zaten iyiydin boyuna gore. Tabı kendni nasl mutlu hıssedıyorsan oyle yap. Fotoyuda gordum gayet ıyısın. Yanındakı kucuk kızınmı ?

Aynen hepimizi veririz inşallah.
Sen kılo verdnmı gorusmeyelı. Zaten iyiydin boyuna gore. Tabı kendni nasl mutlu hıssedıyorsan oyle yap. Fotoyuda gordum gayet ıyısın. Yanındakı kucuk kızınmı ?
canım evet . ben bi alıyorum bi veriyorum . 55 kilo civarında geziniyorum. biraz yukarı biraz aşağı . tam bi düzen tutturamadım .
evet kızım . 2 de oğlum var . senin vardı demi çocuk.

çok kolay hesaplamak aslında bak bikez daha yazayım sana..zaten ilk sayfada da var bakabilirsin..

kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..

örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
ahh o park günlerini yıllar sonra o kadar ararsın ki biz şimdi dışarı zor çıkarıyoruz kızımı..kıymetini bil

Sağolasın canım yoruldum ama iyi oldu temiz temiz ohh
hoş geldin canım
afiyet olsun.
nöbet bitmiş .
geçmiş olsun
yulaflı bisküvi 1 adet mi yedin 1 paket mi yedin şekercim
1 adet yazdım kıss ne bi paketii
3 kıko aldım canm vericem elbett
gider o kilocuklar merak etme..hoşgeldin bu arada..
Amin canım..ben de midemin elverdiği ölçüde deniyeceğim bakalım

rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2017
başlangıç kg:63
geçen haftaki kg:59
bu hafta:59
fark:0
yüzde:0

sanırım ben ömrüm boyunca 59'da kalacağım 2 gün serbest yiyip içeyim vücudumu şaşırtayım diyorum

verdik mi biz seninle aynı hafta verip aynı hafta aynı kalıyoruz ah kaderdaşım :))

canım anladım kı . sabah ve öğlen yediklerin abartılı ise . öğlen dükkanı kapatıyorsun . bi şey yemiyorsun . biraz da hareketli bi gün geçirirsen kesinlikle üstüne kilo bile veriyorsun .
aynen canım haklısın bende tecrube ettim ama herkez dayanamıyo tabi sıkıntı yok

sersumcum ne kadar doğru söylemişin kıs küçükken neydi öyle giderdik şimdi evin yakınında var yol üstü geçen yoruldum biraz oturayım dedim oturdum herkez bana bakıyomuş gibi geliyo ne tuhaf oldum illaki yanında çor cocukmu olacak dedim yahu ama açıkcası zevkide olmuyo bakıyosun

Selam kızlar

Offf yine iki haftadır aynıyım gram gitmedi almamak daha iyi tabikide ama yine de veremeyince stres oluyor insan

Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş kilo: 84
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta : 66.5
Fark : 0

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
Benim gibi aynı kalanlarda haftaya daha iyi oluruz inşallah

selam kızlar...uyandım geldim..
tartıldım + dayım..nöbet çıkışı bazen gidiyor ama genelde şişiyorum..
napalım haftaya inşallah diyecem ama üstüste nöbetler beni bekler haftaya da...

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.9 kg
bu hafta:82.1 kg
fark:+200gr
yüzde:%0.244
ilk hedef:75kg
spor:3 gün 3.5-4 km yürüyüş

dün arkadaşım kulağıma iğneleri de taktı..off işe yarasın artık yawwwww..şu metabolizma bi hızlansa..yoksa yeme dikkat etme konusunda hiç sıkıntım yok...
hava burada buz gibi yağmurlu..

kahvaltı yapmadım
az önce yemek yedim

geçen günden kalan arnavut ciğeri
cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…