- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
tebrikler 500 g gitmişhayırlı sabahlar kızlarr ilk bildirimimi ben yapayım yoğun tempoma başlayayım :)
Rumuz: Onclmelek
Geçen Hafta Kilom; 60,4 kg
Bu Hafta Kilom; 59,9 kg
Fark; 500 gr
Yüzde: % 1.008 (Doğrumu Hala Beceremiyorum)
Yani Ben Biraz Daha Çabalasam 1 kg Olabilirdi Kızlar Ben Buna İnandım .
Ve İnşaallah Tekrar 60 'lara Çıkmak İstemiyorum Tam Sınır 60 Da Diyebilirim. Hafta İçi 59.7 Kg Kadar İndim.
@izole Yaptım Diyettaşımmmm
kıs bizde senin gibi olsak hatun hiç yememiş gibikızlar dün burda açık büfe vardı ve ben çok abartmıştım . börek , revani vs . yemiştim.
sonra akşam yemem diye düşündüm . sadece 63 kalorilik bi kahve içtim çıktım işten .
eve gidince çocuklar parktaydı
hiç durmadan parkta gezdik.
saat 8 e kadar
eve çıkınca çorba pişirdim. marketten aldıklarımı yerleştirdim
çocukları yatırdım . saat 9 buçuk olmuştu tazen.
o saate kadar hiç oturmadım.
çay demledik içtik .
ve öğlen saat 12 den sonra yemek yememiş oldum .
canım bi şey istemedi. normalde atıştırırdım . onu da yapmadım.
sanıyorum ramazan geliyor artık biraz alıştır mideni diye böyle yaptım. aklıma ramazan geldi hep
sonra yattım .
sabah 6 da kalktım.
kıyma çıkarmıştım. biber dolması yaptım.
onu ocağa koydum.
akşamdan makinayı çalıştırmıştım. çamaşırları astım balkona .
çocuklara kahvaltı hazırladım.
bu arada aç karnına tartıldım ve 54.7 geldim. akşam yemeği yemeyince vermişim bile kilo. bir de hareketli geçiyor zaten günlerim . yaz gelince malesef parktan , sokaktan evin yolunu bulamıyoruz . eve sokamıyorum çocukları.
sonra kendime 1 bardak süt ısıttım. oturamadan içtim.
evden çıktık saat 7 yi 20 geçe
işe gelince 1 patatesli poğaça aldım . yedim . çay içiyorum.
siz neler yaptınız
Eğitim için Belek'te kaldım 10 gün.. üstünede 3-4 gün arkadaşla kaldım. yedik içtik tabi dikkatsizce.. Açık büfe bi otelde dikkat etme şansın yok zaten. her öğlen ve akşam yemeğinden sonra tatlı yedim.. daha ne olabilirdi ki yani en kötü..Tatıldemıydın canım ?
Tatilde yemeden tadı ckmıyor ki. İllaki kaçamak oluyor
aynısını düşünüyorum. sabah alınan ya da öğlen alınan mamaların akşama eritildiğini düşünüyorum. akşam önemli çok çok.olsun. sabah saati. yakarsın tüm gün
verirsin canım . almak kolay . o yüzden keşke almasak . vermek daha sıkıntılı .3 kıko aldım canm vericem elbett
ya ben de fırsatını bulunca hiç kaçırmam mamaları. asla . ever . neverEğitim için Belek'te kaldım 10 gün.. üstünede 3-4 gün arkadaşla kaldım. yedik içtik tabi dikkatsizce.. Açık büfe bi otelde dikkat etme şansın yok zaten. her öğlen ve akşam yemeğinden sonra tatlı yedim.. daha ne olabilirdi ki yani en kötü..
Ama öğünlerde (kahvaltı hariç) ekmek yemiyorduk. o artı oldu sanırım bizde.. Ama dediğim gibi 1 hafta gibi bir sürede gitti hemen.. sıkıntı yapma yani..
canım anladım kı . sabah ve öğlen yediklerin abartılı ise . öğlen dükkanı kapatıyorsun . bi şey yemiyorsun . biraz da hareketli bi gün geçirirsen kesinlikle üstüne kilo bile veriyorsun .tebrikler 500 g gitmiş
ben hesapladım canım % 0827 önemli deyil
kıs bizde senin gibi olsak hatun hiç yememiş gibi
Eğitim için Belek'te kaldım 10 gün.. üstünede 3-4 gün arkadaşla kaldım. yedik içtik tabi dikkatsizce.. Açık büfe bi otelde dikkat etme şansın yok zaten. her öğlen ve akşam yemeğinden sonra tatlı yedim.. daha ne olabilirdi ki yani en kötü..
Ama öğünlerde (kahvaltı hariç) ekmek yemiyorduk. o artı oldu sanırım bizde.. Ama dediğim gibi 1 hafta gibi bir sürede gitti hemen.. sıkıntı yapma yani..
Aynen hepimizi veririz inşallah.verirsin canım . almak kolay . o yüzden keşke almasak . vermek daha sıkıntılı .
ya ben de fırsatını bulunca hiç kaçırmam mamaları. asla . ever . never
canım evet . ben bi alıyorum bi veriyorum . 55 kilo civarında geziniyorum. biraz yukarı biraz aşağı . tam bi düzen tutturamadım .Aynen hepimizi veririz inşallah.
Sen kılo verdnmı gorusmeyelı. Zaten iyiydin boyuna gore. Tabı kendni nasl mutlu hıssedıyorsan oyle yap. Fotoyuda gordum gayet ıyısın. Yanındakı kucuk kızınmı ?
çok kolay hesaplamak aslında bak bikez daha yazayım sana..zaten ilk sayfada da var bakabilirsin..hayırlı sabahlar kızlarr ilk bildirimimi ben yapayım yoğun tempoma başlayayım :)
Rumuz: Onclmelek
Geçen Hafta Kilom; 60,4 kg
Bu Hafta Kilom; 59,9 kg
Fark; 500 gr
Yüzde: % 1.008 (Doğrumu Hala Beceremiyorum)
Yani Ben Biraz Daha Çabalasam 1 kg Olabilirdi Kızlar Ben Buna İnandım .
Ve İnşaallah Tekrar 60 'lara Çıkmak İstemiyorum Tam Sınır 60 Da Diyebilirim. Hafta İçi 59.7 Kg Kadar İndim.
@izole Yaptım Diyettaşımmmm
ahh o park günlerini yıllar sonra o kadar ararsın ki biz şimdi dışarı zor çıkarıyoruz kızımı..kıymetini bilkızlar dün burda açık büfe vardı ve ben çok abartmıştım . börek , revani vs . yemiştim.
sonra akşam yemem diye düşündüm . sadece 63 kalorilik bi kahve içtim çıktım işten .
eve gidince çocuklar parktaydı
hiç durmadan parkta gezdik.
saat 8 e kadar
eve çıkınca çorba pişirdim. marketten aldıklarımı yerleştirdim
çocukları yatırdım . saat 9 buçuk olmuştu tazen.
o saate kadar hiç oturmadım.
çay demledik içtik .
ve öğlen saat 12 den sonra yemek yememiş oldum .
canım bi şey istemedi. normalde atıştırırdım . onu da yapmadım.
sanıyorum ramazan geliyor artık biraz alıştır mideni diye böyle yaptım. aklıma ramazan geldi hep
sonra yattım .
sabah 6 da kalktım.
kıyma çıkarmıştım. biber dolması yaptım.
onu ocağa koydum.
akşamdan makinayı çalıştırmıştım. çamaşırları astım balkona .
çocuklara kahvaltı hazırladım.
bu arada aç karnına tartıldım ve 54.7 geldim. akşam yemeği yemeyince vermişim bile kilo. bir de hareketli geçiyor zaten günlerim . yaz gelince malesef parktan , sokaktan evin yolunu bulamıyoruz . eve sokamıyorum çocukları.
sonra kendime 1 bardak süt ısıttım. oturamadan içtim.
evden çıktık saat 7 yi 20 geçe
işe gelince 1 patatesli poğaça aldım . yedim . çay içiyorum.
siz neler yaptınız
hoş geldin canımSağolasın canım yoruldum ama iyi oldu temiz temiz ohh
1 adet yazdım kıss ne bi paketiiafiyet olsun.
nöbet bitmiş .
geçmiş olsun
yulaflı bisküvi 1 adet mi yedin 1 paket mi yedin şekercim
gider o kilocuklar merak etme..hoşgeldin bu arada..3 kıko aldım canm vericem elbett
Amin canım..ben de midemin elverdiği ölçüde deniyeceğim bakalımfiliztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta= 69.4
bu hafta= 69.4
fark= 0.0
aynıyım bu hafta bakalım ramazanın ilk haftasında ne kadar fark edicek ona göre bi sistem uygulucam
bu gece kalkıcaz rabbim sağlıklı ,huzurlu oruç tutmak nasip etsin
kolay gelsin canım hiç de dedikleri gibi sen ne iş yapıyorsun ki diyebilecekleri birşey değil ki emek ister çizmek yetenek istermobilya dekorasyon da çizim yapıyorum üretimdeyim
filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta= 69.4
bu hafta= 69.4
fark= 0.0
aynıyım bu hafta bakalım ramazanın ilk haftasında ne kadar fark edicek ona göre bi sistem uygulucam
bu gece kalkıcaz rabbim sağlıklı ,huzurlu oruç tutmak nasip etsin
3 kıko aldım canm vericem elbett
aynen canım haklısın bende tecrube ettim ama herkez dayanamıyo tabi sıkıntı yokcanım anladım kı . sabah ve öğlen yediklerin abartılı ise . öğlen dükkanı kapatıyorsun . bi şey yemiyorsun . biraz da hareketli bi gün geçirirsen kesinlikle üstüne kilo bile veriyorsun .
sersumcum ne kadar doğru söylemişin kıs küçükken neydi öyle giderdik şimdi evin yakınında var yol üstü geçen yoruldum biraz oturayım dedim oturdum herkez bana bakıyomuş gibi geliyo ne tuhaf oldumçok kolay hesaplamak aslında bak bikez daha yazayım sana..zaten ilk sayfada da var bakabilirsin..
kilo yüzdesi hesaplamaahh o park günlerini yıllar sonra o kadar ararsın ki biz şimdi dışarı zor çıkarıyoruz kızımı..kıymetini bil
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
hoş geldin canım
1 adet yazdım kıss ne bi paketii
gider o kilocuklar merak etme..hoşgeldin bu arada..
Amin canım..ben de midemin elverdiği ölçüde deniyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?