Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yaşlandık bacım yaşlandık
işin şakası her şey zamanında güzel..eltim 40 yaşında doğurdu valla diyor parka gitmek zulüm geliyor bana

teşekkür ederim canım :)

işin şakası her şey zamanında güzel..eltim 40 yaşında doğurdu valla diyor parka gitmek zulüm geliyor bana
canım ben 40 yaşındayım ama kendimi 15 -18 arası hissediyorum. ben eltin gibi düşünmüyorum mesela.
şu an parkta herkes tanıdık. park arkadaşlıklarımız oldu tabi yıllardır. 10 yıldır parklardayız .
daha bi 4 yıl daha giderim sanıyorum . Allah ömür verirse. 3. çocuk olunca hepsini taşı taşı en küçüğü de taşıycaz tabi.
çok güzel sohbet oluyor komşularla parkta. bizim burası çok çoçuklu memleket. herkeste en aşağı 2 tane var . 3 çocuk ortalama olarak herkesin var .

öğlen 2 kibrit kutusu kadar yağlı tulum peynir
15 zeytin
2 tarla domatesi . büyüktü
1 su bardağı kadar haşlanmış aşurelik bugday
arkasından hurma yiyim dedim 3 tane. tatlı niyetiyle. ama 13 adet yedim. kesmedi.
ve bu yediklerimden sonra tabi dükkanı kapatıyorum .
çünkü saçmaladım . abarttım yine her zamankı gibi.
akşama çay içerim nasipse.

bi yaştan sonra çıkmazlar ki.
biz de çıkmazdık. annem mücadele ederdi bizle. yabani gibi eve kaçardık. bu kaçınılmaz bi şey galiba. ama annem babamla bi yerlere giderdik tabi. onun dışında artık sokak olayı bitiyor .

canım bizim meslekler yıpratıcı meslekler..eltim polis ben sürekli amele gibi çalışıyorum..sen mesleğe daha yeni başladın bu yönden bi yıpranman olmadı şanslısın..21 yıl kolay değil..artık herşey zor geliyor ve dinlenmek istiyorum..herkesin durumu ayrı yanii..senin adına sevindim ne diyeyim..benim hiiiiç gözüm yemiyor...Allah dağına göre kar verirmiş ..Allah isteyen herkese nasip etsin..
ergenler işte..sokağa çıkmak heralde olmaz ama bizimle de bir yere gelmiyor..

canım haklısın . sizin meslekler zor meslek. Allah kolaylık versin . yırandım diyemem . özel sektörde 5 yıl çalıştım . 4 yıldır da kamudayım.

sizinle de gelmiyor mu annesi. o zaman olmadı şimdi. keşke gelse.

ben çıkıyorum.
hayırlı ramazanlar . hayırlı tatiller .
öpüyorum

aynen canım yıprandım çok..neyse Allah sağlıkla emekli olmamı nasip etsin ne diyeyim..Aminn...
yok valla yalvar yakar gidiyoruz beraberce bir yere...cadı benim kızım..
hadi canım iyi tatiller hayırlı ramazanlar

kızım geldi
anneeeeee sınavlar bittiiii güzel de geçti kutlamaya söz verdin pizza söyleeeeeeee diye yalvardı..
akşama incecik hamurla pizza söyledim..yarına oruç zaten telafi ederim..
nöbet çıkışı olmama rağmen 2.5 km de yürüdümbaştan eriteyim dedim..

verdik mi biz seninle aynı hafta verip aynı hafta aynı kalıyoruz ah kaderdaşım :))
evet öyle oldu kıs bu haftada böyle olsun bakalım

ilk gün bende yerim pide özledim yaaaaaaa
bence ramazanın havasından tadı başka canım
sende bizim kervana katılmışsın bu hafta aynı kalan çok olacak heralde

Selam kızlar bu hafta kilo bildirimi yapayım haftaya listeye girerim artık hedefim değişti 2 kilo vermek istiyorum 54 iyidir şu an 56.2 yim sabah itibariyle
tamam canım seni haftaya ekleriz

bencede zor ben koşturamam şahsen çocuğun peşinde bebekken iyide süt kokulu ama öyle kalmıyoki

Aynıyım kızlar aynı.
Nslhn001
Geçen hafta: 62.00
Bu hafta: 62.0p
Fark: yine, yine yok.

Bu kadar sabit kalmakta bir başarı olsa gerek.
bencede başarı hoşgeldin aramıza bizde aynıyız

ooooo sizin park curcuna desene eğlenceliymiş ama çocuklarda şanslı hep birlikte olmaktan

iyi olmuş canım keyfini çıkarın tabi bizde abur cubur aldık kızla kola çekirdek patlamış mısır herkezde oruç öncesi bi patlama oluyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…