maşallah kıs ne yemişsin gerçektenbebişim . afiyet olsun
ben bugünü hep cuma sanıyorum.
yarın tatil sanıyorum.
bugün açık büfe vardı yemekhanede .
ve getirdiğim yemeği yemedim.
aşağı inelim dedi arkadaşlar illa.
mercimek köfte.
gül böreği
tavuk
daha köfte. az patates kızartma
1 büyük revani
biraz rus salatası
biraz cacık aldım.
bunları hep yedim.
akşam yemek yemiycem tabi. daha ne yiyim dünyayı yedim.
spor yapmak istiyorum . kendimi kötü hisediyorum .
kendime kırmızı kart gösteriyorum .
hamarat hatun ne çok iş yapmışsın maşallahDeniz piknik kahvaltı hepsini yaptık ayrı ayrı günlerde bol bol yandım güneşte :) temizliğe gelince dip köşe temizlik yaptım halıları yıkatmaya verdim tüm camları sildim perdeler yıkandı mutfakta da buzdolabını temizledim dolaplar falan öldüm ama ayrıca annemlerle yufka yaptık erişte ve çorbalık hamur kestik bugün veya yarın da sarma ve sigara böreği Sarıcam öyle işte:)
gel canım gel burada havalar bi açıyo bi bozuyo yağmur gösteriyodu bebişi üşütmeyindeSelam kızlar dün gelemedim,misafirlikteydim.yarın da 2 günlüğüne antalya ya gidicez.pazar döneriz sanırım.pazar günü görüşürüz artık...
olsun canım adı gezme bunun verirsin biraz sık dişiniSelam kızlar.
20 günlük tatilin ardından kılo alarak döndüm :)
Dger hesabıma gıremedım bi türlü.
Yenı hesap aldım
Nasılsınız ?
geçmiş olsun canımKaçamaksiz günlerim. Sadece sabahları bala keten tohumu ekleyip yıkıyorum ekmeksiz. Enerjim çok düşük bu ara çok hastalık geçirdim biraz enerji depolamam gerek. Trabzona yaz gelmemekte ısrar ediyor. Gerçi bugün biraz güneşi gördük çok şükür.
Yaarın baslıyorum ınsallah :) sagol canım :)maşallah kıs ne yemişsin gerçekten
hamarat hatun ne çok iş yapmışsın maşallah
gel canım gel burada havalar bi açıyo bi bozuyo yağmur gösteriyodu bebişi üşütmeyinde
olsun canım adı gezme bunun verirsin biraz sık dişini
geçmiş olsun canım
2 yumurta ile lor peynirli omlet+1 küçük domates+2 dilim light ekmek.. Üstüne de papatya çayı içiyorum.. yemeğim yoktu.. yapmaya da usendim. Bu akşam da böyle olsun
yokluğun belli oluyor canım zaten pek bir sakiniz bu aralar.Merhaba kızlar uzun süredir giremedim gezme tozma temizlik derken anca gelebildim aslında telefonumda da bir sorun oldu okudum yazdıklarınızı ama yazamadımmesmeser cim beni merak eden tek kişi olduğun için teşekkürler canım düşünmen çok hoşuma gitti sağol
Tskler :)Afıyet olsun canm :)
maşallah kıs ne yemişsin gerçekten
hamarat hatun ne çok iş yapmışsın maşallah
gel canım gel burada havalar bi açıyo bi bozuyo yağmur gösteriyodu bebişi üşütmeyinde
olsun canım adı gezme bunun verirsin biraz sık dişini
geçmiş olsun canım
inş canım her yerde yağmaz yani şans işiİnş yağmaz filizcim:))belek te yağmur görünmüyo ama umarım yağmaz
kokmuştur kıs o gözlemeyarin tartı günü olduğunu unutmuştumbildirim yapmayacaktır.
sabah kahvaltim iki uc lokma ekmek ve zeytin peynir öğlen yemeğine kozlenmis bir orta patates bir parça yufka arasına kozlenmis sogan ve yesillikle acılı durum yaptım. ikindi vakti yarim dilim baklava akşam ev halkına gözleme yaptım ben yemedim.
Çok üzücü ..Allah yerinde dinlendirsin canım...Evet canım inşallah.. En son eylülde Kurban bayramında gidememiştim.. Annemin geçirdiği son bayrammış meğer..
bilememişim.. Bundan sonra Allah'tan bi engel olmadığı sürece bayramda evimde olmak istiyorum..
Ramazanda babama yanıma gel dedim ama bakalım.. gelirim diyor da bi hareket yok..
geçen yıl bizim mahallede kaldırım çalışması vardı öldük tozdan..kolay gelsinslm kızlar
burda yol çalışması var gürültü çok balkon devamlı toz oluyor bıktım yahu
kahvaltım= nesfit sütlü
öğlen= koca bi kase yumurta salatası+1 patlıcan közleme+3 küçük kırmızı biber közleme
üstüne sade türk kahvesi
akşam= nesfit meyveli
yarın liste bende bol eksili bir liste olur umarım
iyi tatiller canımSelam kızlar dün gelemedim,misafirlikteydim.yarın da 2 günlüğüne antalya ya gidicez.pazar döneriz sanırım.pazar günü görüşürüz artık...
yağmaz inşallahİnş yağmaz filizcim:))belek te yağmur görünmüyo ama umarım yağmaz
aynen bildiniz şekerim nöbet möbet..sersumcum da gelemedi kimler listede kimler değil hatırlamıyorum
neyse bakıcaz artık arkadaşım nöbette heralde
günaydın diyetdaşım. oldum kurtuldum. bu cumaya ödemimi atmış, kilomu vermiş olarak bildirim yapacağım inşallah.
İşyerine geldim, nasıl fiziken ve ruhen yorgun olduğumu düşünüyordum tam da, senin mesajlarını gördüm. izne ayrılacağım inşallah. hem içsel birdinlenme, hem de fiziken bir toparlanma amaçlıyorum. inşallah dilediğim gibi nasip olur. çünkü hiç bir şey planlandığı gibi gitmiyor tatillerimde.
ne iş yapıyorsun canım
allah yarim eder insallah cnm sakin uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?