Teşekkür ederim canımAnca beraber kanca beraber
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin ben de çocuklarla kalktım sahura haftasonu diye onlarda tutacak inşallah
Amin canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canımSahurda
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık yeşillik
peynir zeytin 2 ceviz
1 çatal patates kızartması
1 çatal sucuk
1 hurma
Amin inşallahoruç tutanlara allah kabul etsin kızlar
Canm sen emziriyordun degılmı ? Oruç tutıyor musun ?Sağolasın canım yoruldum ama iyi oldu temiz temiz ohh
yapıyoruz canım..sahurda yemeden tartılıyordu kızlar..ben genelde tutamıyorum zaten..midem kötü..siz de tutarsanız sahurda yemeden tartılıp bildirim yaparsınız..sersum ramazanda da bildirim yapacak miyiz ben genelde ta iftara kadar sis oluyorum net bir sonuç çıkmaz
amin cnm hepimizin insselam kızlar ben oruca daha baslayamadim ama sadece kahvalti yapabildim.
Allah oruclulara sabır versin orucunuzu kabul etsin
ben de tartiyi me zaman yaosak die dusunuodum o zaman sahurdan once tartilalm.cnmyapıyoruz canım..sahurda yemeden tartılıyordu kızlar..ben genelde tutamıyorum zaten..midem kötü..siz de tutarsanız sahurda yemeden tartılıp bildirim yaparsınız..
sersum ramazanda da bildirim yapacak miyiz ben genelde ta iftara kadar sis oluyorum net bir sonuç çıkmaz
Kizlar smdiden allah kabul etsin ben menumu yazim size daha yemedim ama
1 hurma
1 kepce corba ve salata
Kofte avuc ici kadar ve cacik
Evet canım emziriyorum o yüzden de tutamıyorum tutanlarınkini Allah kabul etsin şimdidenCanm sen emziriyordun degılmı ? Oruç tutıyor musun ?
Evet canım emziriyorum o yüzden de tutamıyorum tutanlarınkini Allah kabul etsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?