Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ficans bak o da mantikli dun aklima gelmedi degil ama liste gec olur die mu die dusundum. Bu arada sana da afiyey olsun cnm

Sağol canım

Biz geçen yıllarda öyle yapıyorduk ama liste gecikmesin denirse de perşembe iftar öncesi tartılırız gene cuma öğlene kadar da bildiririz

hepinize günaydın kızlar bende yarin insallah oruçlu olacam yalnız ben iki aksamdir kalkip eşime hazırlıyorum midem o kadar bulaniyorki yemeği hazırlar hazirlamaz uzaniyoŕum nasıl yemek yiyecem bilmiyorum.
bu akşam sadece iki dilim karpuz yedim sabah zor kalktım

Gece uykulu uykulu yemek zor oluyor canm bi kaç günde alısırsın

neden bulandi cnm gece oldgu icin mi acaba

günaydın. iyi pazarlar herkese
tesekkurler canm sana da:)

Hayırlı ramazanlar kızlar :)
Ben söyle söyliyim sahurda 30 gün boyunca hep aynı şeyleri yerim mideden ötürü

Salata dan 1 çatal belki
Genelde peynir zeytin ekmek çay bu kadardır benim yiyemiyorum fazla

Dün iftarda
Çorba
2 kaşık bulgur pilavı yanına taze fasulye
Salata ve semizotlu cacık yedim şişiyor insan o yüzden hemen oturulmamali bence ben sofraya topluyrm namaz kılıyorm sonra çay içiyoruz yanında belki fındık bir çeyrek çikolata sonrasında Teravih e gidiyorum camiden sonrada az yürüyorum sonra yatış midem rahatlıyor o zaman tavsiye ederim kızlar

geçmiş olsun canım..ben de iftarda çok fena oldum..

selam kızlar...dün iftarı zor ettim midem zaten sorunlu belki dayanırım dedim ama üstüne bir de mide bulantısı ve baş ağrısı..olamadı gene napalım kısa günlerde telafi edicem inşallah..3 tane ağrı kesiciyi aralıklarla içtim eşim ovdu yazmayla kafamı sıktı..yemek bile azcık zorla yedim..Allah sizlere kolaylık versin..
dün iftarda

2-3 kaşık kuru fasulye
cacık 2 kaşık da pilav

bu sabah

2 dilim çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
peynir zeytin
domates salatalık

öğlen

buğday salatası
cacık

Geçmiş olsun canım şu anki sağlığın herşeyden önemli sonra tutarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…