ficans bak o da mantikli dun aklima gelmedi degil ama liste gec olur die mu die dusundum. Bu arada sana da afiyey olsun cnm
Gece uykulu uykulu yemek zor oluyor canm bi kaç günde alısırsınhepinize günaydın kızlar bende yarin insallah oruçlu olacam yalnız ben iki aksamdir kalkip eşime hazırlıyorum midem o kadar bulaniyorki yemeği hazırlar hazirlamaz uzaniyoŕum nasıl yemek yiyecem bilmiyorum.
bu akşam sadece iki dilim karpuz yedim sabah zor kalktım
neden bulandi cnm gece oldgu icin mi acabahepinize günaydın kızlar bende yarin insallah oruçlu olacam yalnız ben iki aksamdir kalkip eşime hazırlıyorum midem o kadar bulaniyorki yemeği hazırlar hazirlamaz uzaniyoŕum nasıl yemek yiyecem bilmiyorum.
tesekkurler canm sana da:)günaydın. iyi pazarlar herkese
bir sene daha böyle olmuştum resmen iftarimla oruc tutuyordum sahurda sadece meyve ve sıvı şeyler tuketebiliyordum o da az bişey içim almıyorneden bulandi cnm gece oldgu icin mi acaba
Tebrik ederim canım
Listeyi tek başına kazandın
Tam gaz devam
geçmiş olsun canım..ben de iftarda çok fena oldum..hepinize günaydın kızlar bende yarin insallah oruçlu olacam yalnız ben iki aksamdir kalkip eşime hazırlıyorum midem o kadar bulaniyorki yemeği hazırlar hazirlamaz uzaniyoŕum nasıl yemek yiyecem bilmiyorum.
geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun gene oldu dediler..tünaydın kızlar
12.30 gibi
sade türk kahvesi
öğlen
dünden beri sallanıp duruyoruz deprem oluyor
Geçmiş olsun canım inşallah böyle devam etmez.bir sene daha böyle olmuştum resmen iftarimla oruc tutuyordum sahurda sadece meyve ve sıvı şeyler tuketebiliyordum o da az bişey içim almıyor
Geçmiş olsun canım şu anki sağlığın herşeyden önemli sonra tutarsın inşallahselam kızlar...dün iftarı zor ettim midem zaten sorunlu belki dayanırım dedim ama üstüne bir de mide bulantısı ve baş ağrısı..olamadı gene napalım kısa günlerde telafi edicem inşallah..3 tane ağrı kesiciyi aralıklarla içtim eşim ovdu yazmayla kafamı sıktı..yemek bile azcık zorla yedim..Allah sizlere kolaylık versin..
dün iftarda
2-3 kaşık kuru fasulye
cacık 2 kaşık da pilav
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
peynir zeytin
domates salatalık
öğlen
buğday salatası
cacık
deprem oluyor diye yazarken bile sallandık canımgeçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun gene oldu dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?