- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.127
- 798
amin canımyazarhanim35 Allah beterinden korusun canım.
bnde gecen yillarda asla sahur yapamazdim cnm ama inanki 2 veya 3 kilo bmveeiodum o kadar az yemege bu yil bakalim sahurlu kac kg olcak:)bir sene daha böyle olmuştum resmen iftarimla oruc tutuyordum sahurda sadece meyve ve sıvı şeyler tuketebiliyordum o da az bişey içim almıyor
afiyet olsun cnm bnimde cok sukur dun midem gayey rahat uyudumHayırlı ramazanlar kızlar :)
Ben söyle söyliyim sahurda 30 gün boyunca hep aynı şeyleri yerim mideden ötürü
Salata dan 1 çatal belki
Genelde peynir zeytin ekmek çay bu kadardır benim yiyemiyorum fazla
Dün iftarda
Çorba
2 kaşık bulgur pilavı yanına taze fasulye
Salata ve semizotlu cacık yedim şişiyor insan o yüzden hemen oturulmamali bence ben sofraya topluyrm namaz kılıyorm sonra çay içiyoruz yanında belki fındık bir çeyrek çikolata sonrasında Teravih e gidiyorum camiden sonrada az yürüyorum sonra yatış midem rahatlıyor o zaman tavsiye ederim kızlar
cok cok gecmis olsun cnmselam kızlar...dün iftarı zor ettim midem zaten sorunlu belki dayanırım dedim ama üstüne bir de mide bulantısı ve baş ağrısı..olamadı gene napalım kısa günlerde telafi edicem inşallah..3 tane ağrı kesiciyi aralıklarla içtim eşim ovdu yazmayla kafamı sıktı..yemek bile azcık zorla yedim..Allah sizlere kolaylık versin..
dün iftarda
2-3 kaşık kuru fasulye
cacık 2 kaşık da pilav
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
peynir zeytin
domates salatalık
öğlen
buğday salatası
cacık
gecmis oksun cok ins olmaz bidahadeprem oluyor diye yazarken bile sallandık canım
teşekküredrim canımfiliztoprak canm benm elleeine saglik cok guzel olmus
teşekkürederim canım aynen bozmadıkCanım ellerine sağlık
Bu hafta yine bozmadık grupça superiz
Topigimiz bi tane
sağol canım sanadakızlar hepimize hayırlı ramazanlar
sağol canım
teşekkürederim canım bende kutladım tek birincimiz
olsun canım haftaya halledersinSelam kızlar
Gelemedimfiliztoprak canım ellerine sağlık ben de 500 g artıdayım geçen haftaya göre
Hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallah
sağol sersumcumaynen canım bizden geçmiş..uzaktan seviyoss..
ohh size de afiyet olsun
ellerine sağlık kuzum...1. mizi kutlarım bir ben vardım ficans da almış
bilerek koymuşum adını
yalnız bırakmadın beni
hayırlı ramazanlar canım
hasta olunca zor canım daha sonra telafi edersin dinimizde zorlama yokki en azından deniyosuncanım üzülmeselam kızlar...dün iftarı zor ettim midem zaten sorunlu belki dayanırım dedim ama üstüne bir de mide bulantısı ve baş ağrısı..olamadı gene napalım kısa günlerde telafi edicem inşallah..3 tane ağrı kesiciyi aralıklarla içtim eşim ovdu yazmayla kafamı sıktı..yemek bile azcık zorla yedim..Allah sizlere kolaylık versin..
dün iftarda
2-3 kaşık kuru fasulye
cacık 2 kaşık da pilav
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
haşlanmış yumurta
peynir zeytin
domates salatalık
öğlen
buğday salatası
cacık
geçmiş olsun canım inşallah devam etmeztünaydın kızlar
12.30 gibi
sade türk kahvesi
öğlen
dünden beri sallanıp duruyoruz deprem oluyor
sağol canım..Geçmiş olsun canım şu anki sağlığın herşeyden önemli sonra tutarsın inşallah
deprem oluyor diye yazarken bile sallandık canım
sağol canımmbnde gecen yillarda asla sahur yapamazdim cnm ama inanki 2 veya 3 kilo bmveeiodum o kadar az yemege bu yil bakalim sahurlu kac kg olcak:)
afiyet olsun cnm bnimde cok sukur dun midem gayey rahat uyudum
cok cok gecmis olsun cnm
gecmis oksun cok ins olmaz bidaha
Aynen cicimsağol sersumcumbiz halimizden memnunuz kızları büyüttük özgürce takılıyoz
sağol canım..haklısın..kısa günler de dayanabiliyorum ama uzun olunca olmuyor iştehasta olunca zor canım daha sonra telafi edersin dinimizde zorlama yokki en azından deniyosuncanım üzülme
oh ne güzel olmuş menüler hafif hafif..dün giremedim kızlar
sahurda= 2 yumurtadan peynirli omlet eşimle yedik kahvaltılık+çay
iftarda= 1 tabak sulu köfte+marul salata+2 hurma
sade türk kahvesi
akşam meyve
yatarkende yoğurt kürü yiyorum
fazla şişirmedi yediklerim açlık susuzluk fazla etkilemedi zaten midem küçülmüştü
çok fazla halsizliğim oluyor benim kansızlıktan sanırım biraz şekerlemem gerekiyor
ikindi namazından sonra biraz yatıyorum baya iyi geliyor yemeğimi ona göre hazırlıyorum zorsa veya kolaysa ona göre bakıyorum işte
akşama = salçalı köfte yapıcam yanına salata tek çeşit yetiyor bize
Evet canım tatile gidicez demiştiKızlarSeylanin Gunlugu tatilde miydi bayadır görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?