- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Şükür canım Allah kabul etsin.günaydın kızlar sonunda oruc tutmaya başladım sahurda
bir parça ekmek
peynir zeytin
taze nane
bir kase yogurt
üç dilim karpuz
soda
akşam gün kurusu kayisidan tatli yaptım çok güzel oldu resmini çekmeye fırsat bırakmadılar hemen yemisler ben içeri gelene kadar
ne guzel bagirsaklari da calistirir hemde saglikli bi tatli yapmissin allah kabul etsin cnmgünaydın kızlar sonunda oruc tutmaya başladım sahurda
bir parça ekmek
peynir zeytin
taze nane
bir kase yogurt
üç dilim karpuz
soda
akşam gün kurusu kayisidan tatli yaptım çok güzel oldu resmini çekmeye fırsat bırakmadılar hemen yemisler ben içeri gelene kadar
çok şükür canım oruçlu olmayınca manevi atmosferi hissedemiyir insan.Şükür canım Allah kabul etsin.
Dayanamamışlar desene sana kaldıysa sorun yok :)))
saolasin canım benim yerken vicdanım çok rahattine guzel bagirsaklari da calistirir hemde saglikli bi tatli yapmissin allah kabul etsin cnm
ben de sabah herkesi yollayıp tekrar uyudum uykusuzluk zor oluyor gerçekten sen çalışıyorsun öyle bir imkanın yok Allah yardimcin olsun canimCok sukir ramazan guzel gecio kizlar arada uykusizluk var bi tek
onun misafirleri gelecekti.Kızlar @Seylanin Gunlugu tatilde miydi bayadır görünmüyor
canım ne mutlu sana. ben de inşallah yarın tutabilirim. umuyorum ki tutarım.günaydın kızlar sonunda oruc tutmaya başladım sahurda
bir parça ekmek
peynir zeytin
taze nane
bir kase yogurt
üç dilim karpuz
soda
ben sahur öncesi uyurum. sahur sonrası da inşallah uyurum .sabah işe geleceğimiz için .çok şükür canım oruçlu olmayınca manevi atmosferi hissedemiyir insan.
bana da biraz bırakmışlar gerçekten güzel olmuştu kayisi alıp yaparım insallah yine
saolasin canım benim yerken vicdanım çok rahatti
ben de sabah herkesi yollayıp tekrar uyudum uykusuzluk zor oluyor gerçekten sen çalışıyorsun öyle bir imkanın yok Allah yardimcin olsun canim
afiyet olsun.Benm de sahir ayni kizlar az tereyaginda omlet
2 ceviz
1 dilim ekmek
Peynir
Kozlenmis biber bol nane
Sade soda
3 kasik yogurda corekotu
afiyet olsun canım.Günaydın kızlar
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 salatalık domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay
2 tane hurma
canım ılık halini daha çok sevdim belirteyim bir kase kadar kayisi vardı bir tatli kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı kadar zeytinyağını tavaya koydum yağ biraz ısınınca kayisilari attim biraz kavurdum bütün bütün daha sonra bir yemek kaşığı şeker attim bir küçük parça çubuk tarçın attim bir buçuk cay bardağı suyu koydum biraz limon da sıktım en kısık ayarda ben çay içine kadar yavaş yavaş pisti. iliyinca içini açıp antepfıstığı koydum ceviz fındık badem ne varsa hemen yedikcanım ne mutlu sana. ben de inşallah yarın tutabilirim. umuyorum ki tutarım.
tarif yaz canım . merak ettim.
ben sahur öncesi uyurum. sahur sonrası da inşallah uyurum .sabah işe geleceğimiz için .
benim dün akşamki etli pilav var yanına karışık sebzeli fırında türlü yaparım salata cacıkafiyet olsun canım.
akşama ne planlıyorsunuz .
işe geldim . tabi yemek vs yok . çay , su vs yok.
öğlen geldim işe . oğlanın okulda gösterisi vardı. evde atıştırdım bi tek . o kadar .iş yerinde olmaz .
canım ılık halini daha çok sevdim belirteyim bir kase kadar kayisi vardı bir tatli kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı kadar zeytinyağını tavaya koydum yağ biraz ısınınca kayisilari attim biraz kavurdum bütün bütün daha sonra bir yemek kaşığı şeker attim bir küçük parça çubuk tarçın attim bir buçuk cay bardağı suyu koydum biraz limon da sıktım en kısık ayarda ben çay içine kadar yavaş yavaş pisti. iliyinca içini açıp antepfıstığı koydum ceviz fındık badem ne varsa hemen yedik
afiyet olsun canım.benim dün akşamki etli pilav var yanına karışık sebzeli fırında türlü yaparım salata cacık
böyle isimleri güzel ama yemeye gelince pek bi lezzeti yok yemekhanenin yemeklerinin .biz bu akşam burada okulun yemekhanesinde iftar yemeğindeyiz . iftar menüsü. çorba. elbasan tava cacık börek salata
tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?