Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şükür canım Allah kabul etsin.
Dayanamamışlar desene sana kaldıysa sorun yok :)))

ne guzel bagirsaklari da calistirir hemde saglikli bi tatli yapmissin allah kabul etsin cnm

Şükür canım Allah kabul etsin.
Dayanamamışlar desene sana kaldıysa sorun yok :)))
çok şükür canım oruçlu olmayınca manevi atmosferi hissedemiyir insan.
bana da biraz bırakmışlar gerçekten güzel olmuştu kayisi alıp yaparım insallah yine
ne guzel bagirsaklari da calistirir hemde saglikli bi tatli yapmissin allah kabul etsin cnm
saolasin canım benim yerken vicdanım çok rahatti

Cok sukir ramazan guzel gecio kizlar arada uykusizluk var bi tek
ben de sabah herkesi yollayıp tekrar uyudum uykusuzluk zor oluyor gerçekten sen çalışıyorsun öyle bir imkanın yok Allah yardimcin olsun canim

canım ne mutlu sana. ben de inşallah yarın tutabilirim. umuyorum ki tutarım.

tarif yaz canım . merak ettim.
ben sahur öncesi uyurum. sahur sonrası da inşallah uyurum .sabah işe geleceğimiz için .

Benm de sahir ayni kizlar az tereyaginda omlet
2 ceviz
1 dilim ekmek
Peynir
Kozlenmis biber bol nane
Sade soda
3 kasik yogurda corekotu
afiyet olsun.
özledim sahurları.
daha kalkmak nasip olmadı.
eşime hazırlayıp bırakıyorum .
yumurta haşlıyorum 2 tane.
tokattan bol katmer geldi. onlardan çıkarıyorum . kuşburnu marmetatı , zeytin , peynir , domates .

Günaydın kızlar

Sahurda
1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 salatalık domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay
2 tane hurma
afiyet olsun canım.

akşama ne planlıyorsunuz .
işe geldim . tabi yemek vs yok . çay , su vs yok.
öğlen geldim işe . oğlanın okulda gösterisi vardı. evde atıştırdım bi tek . o kadar .iş yerinde olmaz .

canım ne mutlu sana. ben de inşallah yarın tutabilirim. umuyorum ki tutarım.

tarif yaz canım . merak ettim.

ben sahur öncesi uyurum. sahur sonrası da inşallah uyurum .sabah işe geleceğimiz için .
canım ılık halini daha çok sevdim belirteyim bir kase kadar kayisi vardı bir tatli kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı kadar zeytinyağını tavaya koydum yağ biraz ısınınca kayisilari attim biraz kavurdum bütün bütün daha sonra bir yemek kaşığı şeker attim bir küçük parça çubuk tarçın attim bir buçuk cay bardağı suyu koydum biraz limon da sıktım en kısık ayarda ben çay içine kadar yavaş yavaş pisti. iliyinca içini açıp antepfıstığı koydum ceviz fındık badem ne varsa hemen yedik

benim dün akşamki etli pilav var yanına karışık sebzeli fırında türlü yaparım salata cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…