Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eline sağlık canım seninki nasıl oldu merak ettim keşke onun resmini koysaydin

Kizlar bnm de ifyar menumde bugun
1 hurma
Corba salata cacik
Barbunya var uzerine de cok sukur ki dondurmam var bugun
dondurma için daha çok bekleyecem ben çünkü burası hala çok soğuk yemek yiyince bana bir titreme basıyor sorma çayı dört gözle bekliyorum

sersum bnde gecen ramazan full onu izleyerek zaman gecirmistim cok guzeldi smdi yeni sesonu bekliorum temmizda sanirsam bu yil
aynen canım..sanırım temmuz ağustos gibi başlayacak sabırsızlıkla bekliyoruz biz de
benimki pişmemişti canım o zaman şimdi koyuyorum..eşim çok beğendi

biz ailecek yaz kış yiyoruz dondurmayı
açlık üşütüyor tabii canım haklısın

akşam cacık pilav ve sebze yemeği yedim ben sahuru iyi yapamadigim için iftarı biraz fazla geçiriyorum.
bu gece kalkip kömbe yapacam sadce tereyağı ve cokelekten çayla misss gibi oluyor
ohh miss ellerine sağlık

Günaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
hoş geldin .menülerini de yazar mısın leylak cım. yoğun musun.
unlu sirkeli börek resmi yok mu.
eline sağlık canım çok güzel olmuş.

eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Günaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
kaç kilosun şimdi canım. azimli olduktan sonra verirsin insallah

merhaba hanımlar. iyi haftalar olsun hepimize.
tesekkur ederiz canm sana da

canm ramazn diyet icin en guze vesile aslinda ama sen tutamiosun sanirim bebisten dolayi ama en azindan insanin gozu onunde cok fazla yiyecek olmuo gunler komsularla kahve icmeler falan o yuzden baslarsin hic uzulme ama basla

şükür bugün oruçluyum.
sahurda 2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar tulup peynir
1 domates
3 dilim karpuz
çeyrek cevizli katmer

iftar menüsü belli değil .
allah kabul.etsin cnm bnde sanirim bugun dunden kalan barbunyayi yicem yaninda yine corca salata cacik dusunuorum

sersum harikasın, ellerine sağlık.

bizde de aynen süzülen yağını alırlar, gerisi sağlıklı olur. yağsız da güzel pişmiyo ki patlıcan.

ramazan bereket, huzur, sağlık, ferahlık getirsin herkese

hoş geldin .menülerini de yazar mısın leylak cım. yoğun musun.

unlu sirkeli börek resmi yok mu.
eline sağlık canım çok güzel olmuş.

Hoşbuldum canım..yoğun değilim de dün temizlik vs yapınca gelemedim.eşime iftar hazırlığı falan derken gelmeye zamanım kalmadı:)

eline sağlık canım çok güzel görünüyor

kaç kilosun şimdi canım. azimli olduktan sonra verirsin insallah

87.7 kiloyum canım.inş vericem...

Evet canım tutamıyorum,reflü ve migrenim var.o yüzden tutamıyorum.ama dediğin gibi göz önünde yiyecek olmayınca daha iyi.kararlıyım yapıcam bu kez,90 olmaya az kalmış çünkü

afiyet olsun canım .
bende yemek yok sanıyorum. 2 günlük yemekler dolapta. yenmez iftarda. dün akşam dışarda yiyince. taze bi şeyler pişirmek lazım. tavuk göğüs var . 1 parça onunla ne yapabilirim .
diğer parça göğsü tavuklu pilav yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…