eline sağlık canım seninki nasıl oldu merak ettim keşke onun resmini koysaydinselam kızlar...bugün eşim nöbet çıkışıydı onunla bol bol dizi izledik..game of thrones i baştan başladık bitirmiştik ama nostalji olsun gene başladık
sabah
yumurta salatası
öğlen
balıklı buğday salatası(dünden kalan balıkları ekledim)
ayran
akşama eşime börek yaptım unlu sirkeli olan çıtır börek..bir de patlıcan kapaması yaptım bakalım ilk defa inşallah güzel olurEki Görüntüle 2001663
dondurma için daha çok bekleyecem ben çünkü burası hala çok soğuk yemek yiyince bana bir titreme basıyor sorma çayı dört gözle bekliyorumKizlar bnm de ifyar menumde bugun
1 hurma
Corba salata cacik
Barbunya var uzerine de cok sukur ki dondurmam var bugun
aynen canım..sanırım temmuz ağustos gibi başlayacak sabırsızlıkla bekliyoruz biz desersum bnde gecen ramazan full onu izleyerek zaman gecirmistim cok guzeldi smdi yeni sesonu bekliorum temmizda sanirsam bu yil
benimki pişmemişti canım o zaman şimdi koyuyorum..eşim çok beğendieline sağlık canım seninki nasıl oldu merak ettim keşke onun resmini koysaydin
dondurma için daha çok bekleyecem ben çünkü burası hala çok soğuk yemek yiyince bana bir titreme basıyor sorma çayı dört gözle bekliyorum
ohh miss ellerine sağlıkakşam cacık pilav ve sebze yemeği yedim ben sahuru iyi yapamadigim için iftarı biraz fazla geçiriyorum.
bu gece kalkip kömbe yapacam sadce tereyağı ve cokelekten çayla misss gibi oluyor
hoş geldin .menülerini de yazar mısın leylak cım. yoğun musun.Günaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
unlu sirkeli börek resmi yok mu.selam kızlar...bugün eşim nöbet çıkışıydı onunla bol bol dizi izledik..game of thrones i baştan başladık bitirmiştik ama nostalji olsun gene başladık
sabah
yumurta salatası
öğlen
balıklı buğday salatası(dünden kalan balıkları ekledim)
ayran
akşama eşime börek yaptım unlu sirkeli olan çıtır börek..bir de patlıcan kapaması yaptım bakalım ilk defa inşallah güzel olurEki Görüntüle 2001663
aynen canım..sanırım temmuz ağustos gibi başlayacak sabırsızlıkla bekliyoruz biz de
benimki pişmemişti canım o zaman şimdi koyuyorum..eşim çok beğendi
Eki Görüntüle 2001737
biz ailecek yaz kış yiyoruz dondurmayı
açlık üşütüyor tabii canım haklısın
ohh miss ellerine sağlık
eline sağlık canım çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2001738 yağı olduğu gibi aşşağı süzülüyor kızlar.içi tabaktaki gibi yağlı değil yani..süzülen yağı da kaşıkla alıp attım..
akşam
patlıcan kapama
yoğurtlu semizotu
çayla 2 tane irmikli lokum tatlısı
kaç kilosun şimdi canım. azimli olduktan sonra verirsin insallahGünaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
tesekkur ederiz canm sana damerhaba hanımlar. iyi haftalar olsun hepimize.
canm ramazn diyet icin en guze vesile aslinda ama sen tutamiosun sanirim bebisten dolayi ama en azindan insanin gozu onunde cok fazla yiyecek olmuo gunler komsularla kahve icmeler falan o yuzden baslarsin hic uzulme ama baslaGünaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
allah kabul.etsin cnm bnde sanirim bugun dunden kalan barbunyayi yicem yaninda yine corca salata cacik dusunuorumşükür bugün oruçluyum.
sahurda 2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar tulup peynir
1 domates
3 dilim karpuz
çeyrek cevizli katmer
iftar menüsü belli değil .
Eki Görüntüle 2001738 yağı olduğu gibi aşşağı süzülüyor kızlar.içi tabaktaki gibi yağlı değil yani..süzülen yağı da kaşıkla alıp attım..
akşam
patlıcan kapama
yoğurtlu semizotu
çayla 2 tane irmikli lokum tatlısı
hoş geldin .menülerini de yazar mısın leylak cım. yoğun musun.
unlu sirkeli börek resmi yok mu.
eline sağlık canım çok güzel olmuş.
eline sağlık canım çok güzel görünüyor
kaç kilosun şimdi canım. azimli olduktan sonra verirsin insallah
tesekkur ederiz canm sana da
canm ramazn diyet icin en guze vesile aslinda ama sen tutamiosun sanirim bebisten dolayi ama en azindan insanin gozu onunde cok fazla yiyecek olmuo gunler komsularla kahve icmeler falan o yuzden baslarsin hic uzulme ama basla
allah kabul.etsin cnm bnde sanirim bugun dunden kalan barbunyayi yicem yaninda yine corca salata cacik dusunuorum
afiyet olsun canım .tesekkur ederiz canm sana da
canm ramazn diyet icin en guze vesile aslinda ama sen tutamiosun sanirim bebisten dolayi ama en azindan insanin gozu onunde cok fazla yiyecek olmuo gunler komsularla kahve icmeler falan o yuzden baslarsin hic uzulme ama basla
allah kabul.etsin cnm bnde sanirim bugun dunden kalan barbunyayi yicem yaninda yine corca salata cacik dusunuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?