hiç ev yemeği gibi olmaz canımböyle isimleri güzel ama yemeye gelince pek bi lezzeti yok yemekhanenin yemeklerinin .
iyiki söyledin canım ilk defa gördüm bu yazıyı yıkayıp yiyelim bundan sonra.bunun gibi bildiriler nette geziyor kızlar
sağ ol canım .bunun gibi bildiriler nette geziyor kızlar
iyiki söyledin canım ilk defa gördüm bu yazıyı yıkayıp yiyelim bundan sonra.
kırmızı et tercih etmiyorsun pek bende kırmızı eti kelle ciğer ne olsa yerim
sağ ol canım .
yıkayalım bolca.
sen de tutamıyor musun canım .öğle yemeğinden sonra
1 sade soda içtim
Sağol canım.afiyet olsun canım.
akşama ne planlıyorsunuz .
işe geldim . tabi yemek vs yok . çay , su vs yok.
öğlen geldim işe . oğlanın okulda gösterisi vardı. evde atıştırdım bi tek . o kadar .iş yerinde olmaz .
ilaç kullanıyorum ya cnm ben eylüle kadr kullanmam gereklisen de tutamıyor musun canım .
buraya yazdığımdan beridir haslama istiyor canimkırmızı et ile benim de aram iyi değil .
nadiren de olsa yemeye çalışıyorum. kelle paça vs bunları zaten yiyemiyorum . ödüm kopuyor mesmesercim yaa. yiyene hayranım .
eti de yağsız olacak öyle yiyebiliyorum. kokusu ağır geliyor diğer türlü.
menun güzelmiş canım afiyet olsun şimdidenSağol canım.
Iftarda
Biberli ekmek
Mercimek çorbası
Taze yeşil fasulye
Dünden tavuklu pilavim var
Cacık
çalışınca uykusuzluk zor canım Allah yardımcın olsun..Cok sukir ramazan guzel gecio kizlar arada uykusizluk var bi tek
ohh miss ellerine sağlık..canım ılık halini daha çok sevdim belirteyim bir kase kadar kayisi vardı bir tatli kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı kadar zeytinyağını tavaya koydum yağ biraz ısınınca kayisilari attim biraz kavurdum bütün bütün daha sonra bir yemek kaşığı şeker attim bir küçük parça çubuk tarçın attim bir buçuk cay bardağı suyu koydum biraz limon da sıktım en kısık ayarda ben çay içine kadar yavaş yavaş pisti. iliyinca içini açıp antepfıstığı koydum ceviz fındık badem ne varsa hemen yedik
bir bu eksiktibunun gibi bildiriler nette geziyor kızlar
maalesef öyle canım herşeyden birşey çıkıyor artıkçalışınca uykusuzluk zor canım Allah yardımcın olsun..
ohh miss ellerine sağlık..
bir bu eksiktine yiyeceğimizi nasıl yiyeceğimizi şaşırdık sağol canım duyurun için
cok guzel.olir katmer ve kahvaltilik afiyet olsun cnmafiyet olsun.
özledim sahurları.
daha kalkmak nasip olmadı.
eşime hazırlayıp bırakıyorum .
yumurta haşlıyorum 2 tane.
tokattan bol katmer geldi. onlardan çıkarıyorum . kuşburnu marmetatı , zeytin , peynir , domates .
of of of masallh ne kadar da lezzetli gelio kulaga ustelik cok da sagliklicanım ılık halini daha çok sevdim belirteyim bir kase kadar kayisi vardı bir tatli kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı kadar zeytinyağını tavaya koydum yağ biraz ısınınca kayisilari attim biraz kavurdum bütün bütün daha sonra bir yemek kaşığı şeker attim bir küçük parça çubuk tarçın attim bir buçuk cay bardağı suyu koydum biraz limon da sıktım en kısık ayarda ben çay içine kadar yavaş yavaş pisti. iliyinca içini açıp antepfıstığı koydum ceviz fındık badem ne varsa hemen yedik
afiyet olsun cnmSağol canım.
Iftarda
Biberli ekmek
Mercimek çorbası
Taze yeşil fasulye
Dünden tavuklu pilavim var
Cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?