Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa canımcım sende yoksun en son tatile gitmistin. Inşallah iyisindir.
Sohbetini özledim.
canm benm tatildeyim bnde ama esimi gonderdim ben ailemle kaldim ins girerim bundan snra daha sik bnde sizi ozledim cok yazin boyle oluo topik

Merhaba kızlar

Sersum la konuştum malesef babası tekrar ameliyat olacakmış :KK43:
Moralleri çok bozuk.
Dualarinizi esirgemeyin kızlar :dua:

Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
Çok zor Allah yardımcıları olsun.
ay cok uzuldum bak simdi canm ya allah yardimcisi olsun tum dualarimiz onunda insallh tez zamanda iyilesir

canm benm tatildeyim bnde ama esimi gonderdim ben ailemle kaldim ins girerim bundan snra daha sik bnde sizi ozledim cok yazin boyle oluo topik

ay cok uzuldum bak simdi canm ya allah yardimcisi olsun tum dualarimiz onunda insallh tez zamanda iyilesir
Oh oh ne güzel tatilin tadını çıkar canım benim yine yorucu bir sene bekliyor seni.

Amin inşallah tatlım.
Güzel haberlerini alırız inşallah...

Bugün yediklerimi yazayım:

Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,Lor peyniri,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta,Domates,Salatalık

Ara:1 armut,10 badem

Öğle:8 kaşık kabak yemeği,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği

Ara:1 armut,yarım paket form bisküvi

Akşam:4 küçük köfte,2 dilim çavdar ekmeği,salata,4 kaşık yoğurt

Bende bugun regl olcak gibiyim karnim inanilmaz agridi bakalim bi olsam da sisiligi inse
Tatilde oldgun icin yedim genellikle ama dikkat ederek yedim tabiki sanirim 1.5 kilo civar aldim smdi baslim yeniden de onu da insallh verim

Bende bugun regl olcak gibiyim karnim inanilmaz agridi bakalim bi olsam da sisiligi inse
Tatilde oldgun icin yedim genellikle ama dikkat ederek yedim tabiki sanirim 1.5 kilo civar aldim smdi baslim yeniden de onu da insallh verim
moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmak

İyi geceler kızlar.bugün yediklerimi yazayım..

Sabah:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,lor peyniri,domates,salatalık
Ara:3 kuru kayısı,10 badem
Öğle:2 yumurtalı melemen,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği
Ara:yarım paket form bisküvi
Akşam:domates ve biberle 2 dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Hoşbuldum canım...
İnşallah canım,allahım şifasını versin...
Artık bırakmıycam canım,kararlı bi şekilde devam edicem...

Hoşbuldum canım,bu sefer gerçekten çok motive ve inançlıyım.bu kez başarıcam..
bu kez olacak inşallah . hoş geldin yeniden.

Bugün yediklerimi yazayım:

Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,Lor peyniri,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta,Domates,Salatalık

Ara:1 armut,10 badem

Öğle:8 kaşık kabak yemeği,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği

Ara:1 armut,yarım paket form bisküvi

Akşam:4 küçük köfte,2 dilim çavdar ekmeği,salata,4 kaşık yoğurt
afiyet olsun canım .

tatitle çıkınca herkes aldı malesef.
ben de almıştım . ama veriliyor . sanki kısa sürede alınan kilo çok daha hızlı veriliyor

moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmak
biraz öyle.
İyi geceler kızlar.bugün yediklerimi yazayım..

Sabah:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,lor peyniri,domates,salatalık
Ara:3 kuru kayısı,10 badem
Öğle:2 yumurtalı melemen,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği
Ara:yarım paket form bisküvi
Akşam:domates ve biberle 2 dilim ekmek

1 saat yürüyüş
güzel gidiyorsun leylakcım.

maşallah deyim.

günaydın arkadaşlar.
hafta sonu cumartesi günü 53.9 geldim tartıda.
ama tabi cumartesi pazar benim en abarttığım günler . evdeyim ya.
çikolata . poğaça. vs . yedim . ama akşama domates peynir ile geçiştirmeye çalıştım.
dün kahvaltıya yine poğaça yaptım. haşhaş ezmeli. mayalı. ondan yedim kahvaltıda 1 tane. büyükçeydi tabi. patatesli omlet . domates . salatalık . zeytin , peynir .
öğlen çekirdek çitledik arkadaşlarla.
çünkü arkadaşların bahçesinde 4 aile mangal yapıldı. kadınlar çekirdek çitledi. saat 6 gibi oturduk masaya. eşimin vurduğu 3-4 kilo levrek vardı o yenildi. yetmez diye tavuk ve sucuk da yapıldı.
ben balık yedim bolca. ziyan olmasin sıcak sıcak yensin diye zorla yedim . bol karpuz yedim . çatlayana kadar yedim karpuzu. midem ağrıdı artık .bıraktım.
bol çay içtik. 7-8 kupa çay. ki zaten ben sabah öğlen akşam her seferde 7 şer kupa içerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar haftasonu misafirim vardı yatılı bol bol yedik izole izole gibi ben de bayramdan sonra toparlayamadım kendimi kendime gelmem lazım
aynen Z zeze_35 yatılı misafir var. börek çörek abur cubur var. onlar varken insan kalkıp başka (diyete uygun) yemek hazırlamıyor. önünde hazır olan yemeği yiyor. bir alıyorum bir veriyorum kaç haftadır. artıdayım :(

kızlarrrr ya benim bir problemim var bana yardımcı olurmusunuz :(

masabaşı çalıştığım için kilo alırken artık popo alıyor ve beni yapım da bel ince popo çıkık yani yana yayılmıyor ama dışarı çıkıyor bende aşırı rahatsız oluyorum dün evde farkettim bayağı çıkıntılı yani :( spor yapamıyorum devamlı sizce başka ne yapabilirim özellikle göbek ve popo sorunum var :(

Back
X