Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dışarıdan eve gelince kızı yıkadım. çünkü parkta kumlarla oynadı. elleri ayakları toz oldu.
hava yine kapalı. öğlen üstü bulutlar dağılıyor . ve çok sıcak oluyor .
şükür .
yaz mevsimi çok çok kısa geliyor bana. çünkü tam başlarken bitiyor sanki. ve yazı çok seviyorum . diğer günler ise çok yağmurlu. kışın da çok çok soğuk geçiyor batı karadeniz .
Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.

Sabah sporumu yaptım 50 dk tae Bo. Şimdi şehir merkezine iniyorum. Gelince listeyi yaparım. Sizlerde bildirimlerinizi bu arada tamamlarsiniz.

Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:63.00
Bu hafta:62.700
Fark:---300

Kızlar listeyi saat 18 e kadar yaparım bilgilerinize.. herkese bol şans.
Canım ben senin kilonu 60 diye hatırlıyordum ne ara 63 oldun bayramda mı aldın ben mi yanlış hatırlıyorum

günaydın:KK200:

rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 67 kg
beslenme: düzensiz
spor: bu hafta yok
geçen cuma: 60,25
bu cuma: 59,25
fark: -1000 gr
%-1,659
vaaaaaaavvv süperrrrrr . tebrik ederim izole. mucuk .
Vanilyalı niye koydun anlamadım :))
meyveli yoğurt yaptım . kuru üzümlü şeftalili. vanilya koyarım ben . sen de dene bayılırsın. bazen sütümün içine de vanilya katarım ki. çocuklara da öyle yaparım arada. harika oluyor . dene bence.

Canım senin avantajın öğlen abartsan bile akşam yemeği yemiyorsun iki çatal ondan bir çatal bundan yiyorsun yersen o da yemek yerine geçmez
evet aynen öyle.
akşamları yemiyorum . dün akşam soğanlı 2 yumurtalı omlet yedim mesela. ekmeksiz . 200 kalori bi şey . ama işten çıkınca 9 a kadar oturmadım . 3 saat sürekli ayaktaydım . kızın peşinde. o yediğim de kalmıyordur .

Günaydın kızlar bu ara ben de @demirleke gibiyin doymuyorum sanki yedikçe yiyesim geliyordu olamadığım regl yaklaştı ondan sanırım dün olmalıydım 1 sene oldu Doğum yapalı olamadım doktora gidicem artık
bi görün canım .
Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.
düzce deyim seyla cım.

böyle. sabah hiç güneş yoktu. çok çok serindi . 1 haftadır sabahları 10 a kadar güneşi görmüyoruz . çok çok serin oluyor

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
maşallah ne güzel besleniyorsun :)
bu aralar meyveli yoğurda taktım . çok severek yiyorum .
bıkana kadar yerim artık . sen de yesen ya . hem yaz günelirinde böyle serinletici şeyler yemek lazım .
gerçi azıcık üşüdüm hırkamı giydim üstüme şimdi. yoğurt soğuk geldi. üşüttü.
dün 1 kg a yakın yedim . bugün de 1 kg a yakın yedim yoğurdu. 3 kg lık almıştım. aşağıda dolaba koyuyorum .

bıkana kadar yerim artık . sen de yesen ya . hem yaz günelirinde böyle serinletici şeyler yemek lazım .
dün 1 kg a yakın yedim . bugün de 1 kg a yakın yedim yoğurdu. 3 kg lık almıştım. aşağıda dolaba koyuyorum .

oh maşaallah benim gözüm aç karnım doysa yoğurtla mı geçindim derim daha fazla yerim o bnm ara öğünüm olacak ancak :)

öğlen yemeğim .
büyük bi kase yoğurt
1 şeftali
1 elma
2 kaşık kuruüzüm
2 ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
1 paket vanilya.
oooooo süper bi öğün bence...:super: afiyet olsun canım... en kısa zamanda bende deneyeceğim..:KK39:

Nee hırka mı biz tişörtle yanıyoyoruz gece uyuyamıyorum sıcaktan klima çocukları çarptı hastalar oğlanı dr götürdük dün kusuyor ateşi da var

Back
X