- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
Hemen tanışalım canım ben nadalvanos 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 26 kilo aldım zaten kiloluydum fil oldum 98 le doğuma girdim şimdi 82,3 e düştüm ama ilk hedef 70 olacak inşallah sen kimsin
Aynen canım bize vurmadı ama çeken bilir..tüm yavrularımıza üzülüyorum..Umarım emeklerinin karşılığını alırlarBu sene çok fena canım ikisine birden vurdu bizim ,neyse size denk gelmedi hazırlık olunca,inşallah atlatırız
Canım ben hiç bildirim yapmadım bu zamana kadar.. ben günleri pek takip edemişyorum. hep buraya gelince tartı günü olduğunu farkediyorum.. zaten çok ciddi bi kilo verme olayımda olmadığı için pek önemsemiyorum galiba..ayaysel canım sen neden bildirim yapmadın
Canım hayırlı olsun şimdiden.. Allah gönlünüze göre versin canım.."Canim.yogunum.ise baslayacagim 20 gun kaldi.ev almak uzereyiz.evi boyatcaz.tadilat biraz yeni esya nasipse.cocuklar falan.gelemiyorum.
Kilom 53 .4 gibi simdi.
hosgeldin insallah veririz hep birlikteMerhabalar
Yüzün kızararak ben geldim
Sizi çok ihmal ettim
Çok kilo aldım
İnan’ın kilomu bilmek istemiyorum
Bu gün yeni bir başlangıç
Merhaba Karatay
Merhaba kızlar
Afiyet olsun ama o seni doyurdu mu ya ben böyle çok az yediğimde gözüm dönüyor sonra kendimi kaybedip birkaç katını yiyorum ve doyunca pişman oluyorum bu iradesizlik sadece bende olabilir
Selam kızlar
Gelemedim koşturmaktan akşam da sızıp kalıyorum
sersum Allah kavuştursun canım biz de o şekilde hep
yazarhanim35 hoşgeldin canım
@filiztoprak güle güle kullan canım saçını iyi eğlenceler
@mesmeser kolay gelsin canım yap yap iş bitmiyor
A aaadddaaa geçen haftanın üstüne ben de bu hafta iştah patlaması yaşadım resmen
N nnnadal canım fırsat buldukça yürü sen de bebişlerden anca olduğu kadar
@Seylanin Gunlugu daha iyidir inşallah canım miden
okuyucuu canım bu ara hiç gelmedin ya da ben kaçırdım
@demirleke sen de yoksun ne zamandır canım
Unuttuğum yoktur kızlar inşallah menü de yazamadım çok saçma sapan beslendim bu ara ve hemen kilo olarak döndü moral de çok etkiliyor beni hemen modum düşüyor ekmeğe saldırıyorum ve hamur işi
Gexmis olsun cnm ama gel belki konusmak iyi gelir burada bizleşu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
Doydum canım ancak şu an açım :)Afiyet olsun ama o seni doyurdu mu ya ben böyle çok az yediğimde gözüm dönüyor sonra kendimi kaybedip birkaç katını yiyorum ve doyunca pişman oluyorum bu iradesizlik sadece bende olabilir
Gexmis olsun cnm ama gel belki konusmak iyi gelir burada bizle
Aynen kızayım azcıkMerhabalar
Yüzün kızararak ben geldim
Sizi çok ihmal ettim
Çok kilo aldım
İnan’ın kilomu bilmek istemiyorum
Bu gün yeni bir başlangıç
Merhaba Karatay
Merhaba kızlar
Canım bazen oluyor insana..ben de o moddayım aslında..eşime hasretim, babamı kaybettim.şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?