Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Memnun oldum canım bende namidiger sabahvesen :)
24 yaşındayım bekarım :) çalışmıyorum. Bende kilolu idim daima geçen sene 24 Ekim de karar verip diyete başladım ve 1 senedir bu topikteyim

Gunaydin kizlar sabah sabah cok sacma bir kahvaltim oldu acele cikmak icin dun esime yaptigim firinda kilis tava dan yedim neyseki sadece et yemis oldum

Günaydın canlar...bu hafta 3 gün gideceğim işe 2 gün izin aldım perşembe ve cuma...
10-17 çalışıyorum...
kahvaltım

ev sucuğu(dün yaptım)
1 kaysı yumurta
peynir zeytin

regl bugün fena geliyor..tampon olmasa iş yerinde yandım...Çoğu kadın kullanamıyorum diyor ama ben çok memnunum..denizde de iyi kurtarıcı oluyor....

Günaydın kızlar..
Hafta sonu fırsatım olmadı nette takılmaya.. biraz yoğun geçti. ev işleri felan..
Hafta sonu yediklerim gayet dolu dolu oldu.. duymak istemezsiniz..
Neyse halledecem inşallah..
Sabah: küçük ekmek arası kaşar koyup onu yedim. Daha doğrusu evde kahvaltı yapmaya vaktim kalmamıştı. ekmek arası peyniri alıp getirdim.. iş yerinde yedim. bugünde böyle oldu napalım..

ayaysel canım sen neden bildirim yapmadın
Canım ben hiç bildirim yapmadım bu zamana kadar.. ben günleri pek takip edemişyorum. hep buraya gelince tartı günü olduğunu farkediyorum.. zaten çok ciddi bi kilo verme olayımda olmadığı için pek önemsemiyorum galiba.. Bi düzen oturtabilsem o zaman düzenli bildirime katılırım tabiki..

"Canim.yogunum.ise baslayacagim 20 gun kaldi.ev almak uzereyiz.evi boyatcaz.tadilat biraz yeni esya nasipse.cocuklar falan.gelemiyorum.
Kilom 53 .4 gibi simdi.
Canım hayırlı olsun şimdiden.. Allah gönlünüze göre versin canım..

şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..

Merhabalar
Yüzün kızararak ben geldim
Sizi çok ihmal ettim
Çok kilo aldım
İnan’ın kilomu bilmek istemiyorum
Bu gün yeni bir başlangıç
Merhaba Karatay
Merhaba kızlar
Aynen kızayım azcık gelip gelip kaçıyorsunuz sen de leylakta...gitme artıkın

şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
Canım bazen oluyor insana..ben de o moddayım aslında..eşime hasretim, babamı kaybettim..ama burada kızlarla zaman bir şekilde daha güzel geçiyor ,arada dertleşiyoruz..sen de paylaşmak istersen dinleriz tabii seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…