Hoşgeldin tabi neden olmasın insan isteyince herşey olur bende 82 civarında geziyorum ama bende vereceğim inşallahHello81 kg um bakalım ben de başladım kalori hesabı yapacağım zor kg veriyorum. Hedefim 55 fln.
Günaydın canlar...bu hafta 3 gün gideceğim işe 2 gün izin aldım perşembe ve cuma...
10-17 çalışıyorum...
kahvaltım
ev sucuğu(dün yaptım)
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
regl bugün fena geliyor..tampon olmasa iş yerinde yandım...Çoğu kadın kullanamıyorum diyor ama ben çok memnunum..denizde de iyi kurtarıcı oluyor....
depresyom diyoruz canim buna ve eger bir yerden baslamazsan mutlu olamayacaksin bence herseye herkese inat mutlu olmalisin yenidenteşekkür ederim cnm bnm kilo veremiyorum almışım da ztnolmuyor gücüm de kalmadı hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden beni kapatsınlar bi yere öyle dokunmasın kimse
cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda hallolur bu durumselam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayin.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
kalpli tabagini sevsinler cok tatli.
canim nacizane bir tavsiyede bulunacam. tamponu sadcce mecbur oldugunda kullan devamli evdeyken falan kullanma. esim denize girerken bile izin vermiyor. girme bir kac gun diyor. hatta ben adetliysem hicbirimiz denize bile gitmiyoruz dusun artik. yani saglikli degil haberin olsun.
geçmiş olsun cnm burada 3000 dolarda 12000 civarına tekabül ediyorselam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
Maşallah bugün çok iyisin kaçamaksız güzel bir menü
Hahaha hep ben yerdim arasıra olur böyle şeyler diyecem ama benim nerdeyse hergün oluyor bugün ben kendime söz vermeme rağmen oğlum gofretinin sonunu ağzıma soktuKizlar valla bugun yedim de yedim yani baya bir yedim hatta o yuzden cidden yazmak istemiyorum:)
Geçmiş olsun canım iyi araştırın belki daha uygun bir yolunu bulursunuzselam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
inşallah kaçamak olmaz cnmMaşallah bugün çok iyisin kaçamaksız güzel bir menü
Ordaki en iyi doktordan aldim o rakami daha ucuzuda var. ustelik burda her ay zaten 1700 usd sigorta odemenin uzerine oduycem o parayi. yani hem sigortaya her ay 1700 usd prim oduyorum hemde ameliyat parasini karsilamadigi icin ameliyati ayrica oduyorum. Turkiyede sigortalar bu kadar yoksek degil.geçmiş olsun cnm burada 3000 dolarda 12000 civarına tekabül ediyor
Geçmiş olsun canım iyi araştırın belki daha uygun bir yolunu bulursunuz
türkiyede zaten çalıştığın zaman sağlık sigortan oluyor ve bir çok özel hastane artık sigortalar ile anlaşmalıOrdaki en iyi doktordan aldim o rakami daha ucuzuda var. ustelik burda her ay zaten 1700 usd sigorta odemenin uzerine oduycem o parayi. yani hem sigortaya her ay 1700 usd prim oduyorum hemde ameliyat parasini karsilamadigi icin ameliyati ayrica oduyorum. Turkiyede sigortalar bu kadar yoksek degil.
1 yildir arastiriyorum canim en uygunu burasi.
Aynen canım bize vurmadı ama çeken bilir..tüm yavrularımıza üzülüyorum..Umarım emeklerinin karşılığını alırlar
Merhabalar
Yüzün kızararak ben geldim
Sizi çok ihmal ettim
Çok kilo aldım
İnan’ın kilomu bilmek istemiyorum
Bu gün yeni bir başlangıç
Merhaba Karatay
Merhaba kızlar
şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
Kizlar valla bugun yedim de yedim yani baya bir yedim hatta o yuzden cidden yazmak istemiyorum:)
selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
biliyorum canim o yuzden dedim zaten. babam Denizlide 2 kez gozlerinden ameliyat oldu 5 kurus cikmadi cebinden. burda oyle bir devlet destegi yok malesef. esim doktor ben de calisiyorum ama devlet sigortamiz yok. oyle bir secenek yok zaten. ozel sigortalarda anormal yuksek. normal bir calisanin maasi kadar sigorta primleri odeniyor. sadece cok buyuk bir sirket icin calisirsan sirketler daha uygun ucretle sigortaliyolar ama sonucta yine amelyat icin para odemek zorunda herkes. bazi ameliyatlari sigorta kapsamiyor. sekreterimizde benimle ayni durumda. oda dizinden ameliyat olmasi lazim 8000 usd istemisler kizin maasi zaten cok dusuk sekreter maasi hayatta odeyemez. oda benim gibi bir yol bulmaya calisiyor.türkiyede zaten çalıştığın zaman sağlık sigortan oluyor ve bir çok özel hastane artık sigortalar ile anlaşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?