Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...
öğlen

mercimek çorbası
2 kaşık pilav
et sote

arada 1 elma
çayla 1 kurabiye

akşam

tarhana
bezelye
brokoli kırmızı biber salatası
yoğurt

köz kırmızı biber ve haşlanmış brokoliden salatam..sarımsaklı,sirkeli ve z.yağlı..bol yapıyorum saklama kabına 2-3 gün yiyorum..

Hello81 kg um bakalım ben de başladım kalori hesabı yapacağım zor kg veriyorum. Hedefim 55 fln.

Tüm gün menüsü
Sabah
Beyaz peynir 25 g
1 haşlanmış yumurta
1 domates
Nane-maydonoz-dere otu
1 poğaça
2 ceviz

Öğle
2 yk yoğurt
6 yk börülce
1 salatalık
4 yk yağsız makarna

Yarım muz
Yarım elma

Akşam
Fırında 2 tavuk baget
2 yk yoğurt
1 kase yağsız salata

Kahve

selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayin.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.

Öğleden sonra

2 duble fincan sade turk kahvesi

Akşam

Eki Görüntüle 2061313

kalpli tabagini sevsinler cok tatli.

canim nacizane bir tavsiyede bulunacam. tamponu sadcce mecbur oldugunda kullan devamli evdeyken falan kullanma. esim denize girerken bile izin vermiyor. girme bir kac gun diyor. hatta ben adetliysem hicbirimiz denize bile gitmiyoruz dusun artik. yani saglikli degil haberin olsun.

teşekkür ederim cnm bnm kilo veremiyorum almışım da ztn olmuyor gücüm de kalmadı hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden beni kapatsınlar bi yere öyle dokunmasın kimse
depresyom diyoruz canim buna ve eger bir yerden baslamazsan mutlu olamayacaksin bence herseye herkese inat mutlu olmalisin yeniden

cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda hallolur bu durum

teşekkür ederim cnm

geçmiş olsun cnm burada 3000 dolarda 12000 civarına tekabül ediyor

Kizlar valla bugun yedim de yedim yani baya bir yedim hatta o yuzden cidden yazmak istemiyorum:)
Hahaha hep ben yerdim arasıra olur böyle şeyler diyecem ama benim nerdeyse hergün oluyor bugün ben kendime söz vermeme rağmen oğlum gofretinin sonunu ağzıma soktu

Geçmiş olsun canım iyi araştırın belki daha uygun bir yolunu bulursunuz

geçmiş olsun cnm burada 3000 dolarda 12000 civarına tekabül ediyor
Ordaki en iyi doktordan aldim o rakami daha ucuzuda var. ustelik burda her ay zaten 1700 usd sigorta odemenin uzerine oduycem o parayi. yani hem sigortaya her ay 1700 usd prim oduyorum hemde ameliyat parasini karsilamadigi icin ameliyati ayrica oduyorum. Turkiyede sigortalar bu kadar yoksek degil.

Geçmiş olsun canım iyi araştırın belki daha uygun bir yolunu bulursunuz

1 yildir arastiriyorum canim en uygunu burasi.

türkiyede zaten çalıştığın zaman sağlık sigortan oluyor ve bir çok özel hastane artık sigortalar ile anlaşmalı

aksama ne yemek yapacagimi bilmiyorum. canim hic birsey istemiyor. muhtemelen sadece salata yerim.

Aynen canım bize vurmadı ama çeken bilir..tüm yavrularımıza üzülüyorum..Umarım emeklerinin karşılığını alırlar

Amin inşallah sersumum

Merhabalar
Yüzün kızararak ben geldim
Sizi çok ihmal ettim
Çok kilo aldım
İnan’ın kilomu bilmek istemiyorum
Bu gün yeni bir başlangıç
Merhaba Karatay
Merhaba kızlar

Hoşgeldin kaneelcim

şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..

Canım Allahın izniyle atlatırsın inşallah geçici bir dönemdir biz burdayız gelmek istersen

Kizlar valla bugun yedim de yedim yani baya bir yedim hatta o yuzden cidden yazmak istemiyorum:)

Bazen oluyor canım sen bugünde bırakır yoluna devam edersin

Geçmiş olsun hallolur inşallah

türkiyede zaten çalıştığın zaman sağlık sigortan oluyor ve bir çok özel hastane artık sigortalar ile anlaşmalı
biliyorum canim o yuzden dedim zaten. babam Denizlide 2 kez gozlerinden ameliyat oldu 5 kurus cikmadi cebinden. burda oyle bir devlet destegi yok malesef. esim doktor ben de calisiyorum ama devlet sigortamiz yok. oyle bir secenek yok zaten. ozel sigortalarda anormal yuksek. normal bir calisanin maasi kadar sigorta primleri odeniyor. sadece cok buyuk bir sirket icin calisirsan sirketler daha uygun ucretle sigortaliyolar ama sonucta yine amelyat icin para odemek zorunda herkes. bazi ameliyatlari sigorta kapsamiyor. sekreterimizde benimle ayni durumda. oda dizinden ameliyat olmasi lazim 8000 usd istemisler kizin maasi zaten cok dusuk sekreter maasi hayatta odeyemez. oda benim gibi bir yol bulmaya calisiyor.

Selam kızlar

Sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltıya arkadaşım çağırmıştı 1 minik poaça 1 minik börek zeytin peynir

Akşam yeşil mercimek çorbası et kavurma salata ayran

Bir de çayın yanında bir kaçamak yaptım maalesef 1 dilim kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…