hosgeldin canim.gel.zaten ipin ucu kacinca kaciyorSelam kızlar.yine gelemeyen bendertler peşimi bırakmıyor:)bu kez kızım hastalandı gelemedim.şükür ki şimdi iyi.
Bu arada dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için ikinci el bi koşu bandı aldım,evde yürüyebilicem bundan sonra.göbeğim 9 aylık gibi oldu iyiceacil zayıflamam lazım.iki elim kanda olsa yine de gelicem artık.
ekran boyutunu kuculterek yani resmi kirparak da yukleyebiliyoruzBen yükleyeceğim resmin ekran görüntüsü nü çekiyorum öyle yüklüyorum böylece görüntü boyutu düşmüş oluyor sorunsuz yükleniyor
olur canım olur düzelir zamanla...neşeli kitaplar ve filmler falan izlemeyi dene modunu değiştir biraz...her şeyin başı sağlık unutmaçok teşekkür ederim cnm bnm siz çok güzel insanlarsınız maşaallah azminiz harika sevinciniz üzüntünüz benim azmim yok şükretcek çok şeyim varr çookkk problemin ne dersen susarım . bir problemim yok ama gücüm yok yorgunum her türlüçok saçma sapan
canım seninde çok geliyordu biliyorum .a
bende kullanamadım canım
bi deneyeyim dedim saniyede şişti doldu çok gelince olmuyor heralde
neyse benim için pet daha iyi
kıss dün kulaklarını çınlattım senin kaneel gelince hissettin heralde..Çok geçmiş olsun canım kuzumaSelam kızlar.yine gelemeyen bendertler peşimi bırakmıyor:)bu kez kızım hastalandı gelemedim.şükür ki şimdi iyi.
Bu arada dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için ikinci el bi koşu bandı aldım,evde yürüyebilicem bundan sonra.göbeğim 9 aylık gibi oldu iyiceacil zayıflamam lazım.iki elim kanda olsa yine de gelicem artık.
cok guzel bir kahvalti canmhayırlı sabahlar kızlar;
sabah kahvaltım;
sandwiç ekmeği 2 dilim
domates 2 dilim
kaşar peynir 1 dilim
5 zeytin
çay
karbonhidrat her zaman daha fazla uyutur halsizlik yaoar canmGünaydıınnnnn....
sabah kahvaltım;
1 kase sade nesfit normal yağlı süt ile..
1 küçük mandalina
sabah resmen sürünerek uyandım ve halaaa çok uykum var. dinlenemiyorum bir türlü.. neden oluyor anlamıyorum. Son zamanlarda yediklerim ağır kaçıyor biraz.. bundan olabilir mi sizce? Bıraksalar direk
cok guzel bir kahvalti canm
karbonhidrat her zaman daha fazla uyutur halsizlik yaoar canm
ondan demek ki.. bu ara abarttım biraz ekmek felan...karbonhidrat her zaman daha fazla uyutur halsizlik yaoar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?