Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hosgeldin canim.gel.zaten ipin ucu kacinca kaciyor

Ben yükleyeceğim resmin ekran görüntüsü nü çekiyorum öyle yüklüyorum böylece görüntü boyutu düşmüş oluyor sorunsuz yükleniyor
ekran boyutunu kuculterek yani resmi kirparak da yukleyebiliyoruz

olur canım olur düzelir zamanla...neşeli kitaplar ve filmler falan izlemeyi dene modunu değiştir biraz...her şeyin başı sağlık unutma
a

bende kullanamadım canım
bi deneyeyim dedim saniyede şişti doldu çok gelince olmuyor heralde
neyse benim için pet daha iyi
canım seninde çok geliyordu biliyorum ...ama hiç değilse işe gitmek zorunda değilsin..

kıss dün kulaklarını çınlattım senin kaneel gelince hissettin heralde..Çok geçmiş olsun canım kuzuma

selam kızlar...
öğlen

tarhana
2 kaşık pat.oturtma
yoğurt

kahve yanında 3 hoşbeş

akşam

1 alabalık
roka maydanoz
yağlı biber turşusu

bime karışık meyveli siyah çay gelmiş ondan aldım demledim..bakalım az sonra içicem nasılmış yazarım size

Selam kızlar,
Dün akşam yemek yapamadım pizza yedik ben 1 dilim mantarlı yedim.
Bu sabah 2 küçük tost ekmeği ve lor peyniri,
Öğlende 1 minik dilim pırasalı börek 1 dilim kek ve lahanalı kısır yedim.
Akşam cadılar bayramı için çocukları şeker toplamaya götürcez. 2-3 saat yürüyüş yapmamız gerekecek benim için de spor olur.

Ben akıllı telefonla çektiğim resimleri önce kendime e-mail olarak gönderiyorum. Gönderirken hangi boyutla gönderileceğini soruyor. Küçük olanı seçiyorum böylece buraya yüklerken sorun olmuyor.

Yorgunluktan ayakkarim tutmuyor hayat yogin geciyor bu ara ama cok sukiur diyelim evet bugun de kacamaklar oldu sanirim bu ara biraz sttrstliyim hani surekli dikkat edersiniz sonra skilirsiniz ya o moddayim

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir 20 g
Yarım domates
1 küçük poğaça
Yeşillik
2 ceviz

Sade Nescafe

Öğle
6 yk börülce
4 yk erişte
2 yk yoğurt

1 tane muz
Yeşil çay
Birkaç tane cips

Akşam yemeği
1 tabak etli türlü
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt

1 bardak süt

16.30 gibi

1 sade soda
1.5 ufak Makaron

19.15 gibi

1 ufak ya
1 ufak ekler pasta

20.10

2.5 kepçe terbiyeli şehriye çorbası
3 yk yoğurt

azıcık kaçamak oldu diye akşamı hafif tuttum

kisliklari çıkarttım.kardesimin benim babamın tam iyi spor oldu bana.

23.04 gibi

1 fincan sade türk kahvesi
1 sade soda

Akşam 11.30 gibi

1 kupa yeşil çay

Günaydın kızlar

Kahvaltım

Kahvaltı yapmayı seven biri değilim pek günde 2 öğün bana yetiyor ancak ilaç kullandığım için mecburen sabah kahvaltı yapmak zorundayım ee haliyle öğlene kadar da acıkıyorum
Günde 3 öğün olacak 1 ay kadar benim için mümkün olduğunca ara öğünleri eksiltme ye çalışıyorum

Günaydıınnnnn....
sabah kahvaltım;
1 kase sade nesfit normal yağlı süt ile..
1 küçük mandalina

sabah resmen sürünerek uyandım ve halaaa çok uykum var. dinlenemiyorum bir türlü.. neden oluyor anlamıyorum. Son zamanlarda yediklerim ağır kaçıyor biraz.. bundan olabilir mi sizce? Bıraksalar direk

hayırlı sabahlar kızlar;

sabah kahvaltım;

sandwiç ekmeği 2 dilim
domates 2 dilim
kaşar peynir 1 dilim
5 zeytin

çay
cok guzel bir kahvalti canm

karbonhidrat her zaman daha fazla uyutur halsizlik yaoar canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…