- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Rabbim yardımciniz olsun canım inşallah kolay yolunu bulursunuzbiliyorum canim o yuzden dedim zaten. babam Denizlide 2 kez gozlerinden ameliyat oldu 5 kurus cikmadi cebinden. burda oyle bir devlet destegi yok malesef. esim doktor ben de calisiyorum ama devlet sigortamiz yok. oyle bir secenek yok zaten. ozel sigortalarda anormal yuksek. normal bir calisanin maasi kadar sigorta primleri odeniyor. sadece cok buyuk bir sirket icin calisirsan sirketler daha uygun ucretle sigortaliyolar ama sonucta yine amelyat icin para odemek zorunda herkes. bazi ameliyatlari sigorta kapsamiyor. sekreterimizde benimle ayni durumda. oda dizinden ameliyat olmasi lazim 8000 usd istemisler kizin maasi zaten cok dusuk sekreter maasi hayatta odeyemez. oda benim gibi bir yol bulmaya calisiyor.
canım Allah yardımcınız olsun..nekadar kötüymüş sağlık sistemi..Desene şaka maka Amerikayı bu konuda geçiyoruz..selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayin.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
canım ben de evde hiç kullanmam zaten ama spiralim olduğu için işyerinde mecburum yoksa rezil olurum..o nedenle kurtarıcım benim.yoğun gün de 1 gün oluyor zaten.sonrasında pede dönüyorum hemen.denize de gelince zaten yılda belki de 2-3 yılda bir denk geliyor o şekilde..memur olunca ve izin süren kısıtlı olunca bazen mecbur kalıyorsun ,zaten 1 haftadan fazla tatile gidemiyorsun maddi olarak ..okadar para vermişsin denize de girmezsenk
canim nacizane bir tavsiyede bulunacam. tamponu sadcce mecbur oldugunda kullan devamli evdeyken falan kullanma. esim denize girerken bile izin vermiyor. girme bir kac gun diyor. hatta ben adetliysem hicbirimiz denize bile gitmiyoruz dusun artik. yani saglikli degil haberin olsun.
Aynen kızayım azcıkgelip gelip kaçıyorsunuz sen de leylakta...gitme artıkın
Canım bazen oluyor insana..ben de o moddayım aslında..eşime hasretim, babamı kaybettim..ama burada kızlarla zaman bir şekilde daha güzel geçiyor ,arada dertleşiyoruz..sen de paylaşmak istersen dinleriz tabii seni de
depresyom diyoruz canim buna ve eger bir yerden baslamazsan mutlu olamayacaksin bence herseye herkese inat mutlu olmalisin yeniden
cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda hallolur bu durum
Amin inşallah sersumum
Hoşgeldin kaneelcim
Canım Allahın izniyle atlatırsın inşallah geçici bir dönemdir biz burdayız gelmek istersen
Bazen oluyor canım sen bugünde bırakır yoluna devam edersin
Geçmiş olsun hallolur inşallah
kacamak illaki oluyor arada sanirim canim tutmak imkansiz hemen unit ve devam etSelam kızlar
Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltıya arkadaşım çağırmıştı 1 minik poaça 1 minik börek zeytin peynir
Akşam yeşil mercimek çorbası et kavurma salata ayran
Bir de çayın yanında bir kaçamak yaptım maalesef 1 dilim kek
Çookkkk geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. İçini ferah tut.. Allah bi çıkar yol gösterir merak etme..selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
aynen canımCanım hayırlı olsun şimdiden bende koşturmaca çocukların peşinde canım
Gramına kadar aynı almışız filizcim:)
çocuklarda şaşırdı artık anneler teselli etmeye çalışıyorAmin canım inşallah Allah can sağlığı versin
Çocuklar da çok yük altında bu sene onlara da canım sıkılıyor yani sisteme
Biri teog biri üniversite sınavına girecek sistem sürekli değişiyor biri yeni açıklandı zaten teog daha hiç belli değil ne olacağı bu sürede de motivasyonları düştü
Ben de toparlamaya çalışıyorum bazen de olmuyor hayırlısı inşallah kendime de sıra zor geliyor haliyle
afiyet olsun canım
bende kullanamadım canımGünaydın canlar...bu hafta 3 gün gideceğim işe 2 gün izin aldım perşembe ve cuma...
10-17 çalışıyorum...
kahvaltım
ev sucuğu(dün yaptım)
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
regl bugün fena geliyor..tampon olmasa iş yerinde yandım...Çoğu kadın kullanamıyorum diyor ama ben çok memnunum..denizde de iyi kurtarıcı oluyor....
bazen oluyor canım ama seninki tükenmişlik sendromu diye geçiyordu sanırımşu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girerselam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli.
Ben yükleyeceğim resmin ekran görüntüsü nü çekiyorum öyle yüklüyorum böylece görüntü boyutu düşmüş oluyor sorunsuz yükleniyorBen neden resim yükleyemiyorum ?
Hep boyutu büyük diyor neden acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?