Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rabbim yardımciniz olsun canım inşallah kolay yolunu bulursunuz

canım Allah yardımcınız olsun..nekadar kötüymüş sağlık sistemi..Desene şaka maka Amerikayı bu konuda geçiyoruz..
canım ben de evde hiç kullanmam zaten ama spiralim olduğu için işyerinde mecburum yoksa rezil olurum..o nedenle kurtarıcım benim.yoğun gün de 1 gün oluyor zaten.sonrasında pede dönüyorum hemen.denize de gelince zaten yılda belki de 2-3 yılda bir denk geliyor o şekilde..memur olunca ve izin süren kısıtlı olunca bazen mecbur kalıyorsun ,zaten 1 haftadan fazla tatile gidemiyorsun maddi olarak ..okadar para vermişsin denize de girmezsen siz zaten denize yakın oturuyorsunuz istediğinizde gidebiliyorsunuz..bu da onun avantajı tavsiye için teşekkürler ..sürekli kullanmanın sağlıklı olmadığını tahmin ediyordum zaten..

Günaydın güzeller....sabah kızım sağolsun beni mutlaka uyandırıyor bişey sormak için..diyorum bari 8 e kadar uyuyayım...
kahvaltım

ev sucuğu
1 kaysı yumurta
1 küçük kase yoğurt
peynir zeytin

çok teşekkür ederim cnm bnm siz çok güzel insanlarsınız maşaallah azminiz harika sevinciniz üzüntünüz benim azmim yok şükretcek çok şeyim varr çookkk problemin ne dersen susarım . bir problemim yok ama gücüm yok yorgunum her türlü çok saçma sapan

Rabbim razı olsun canlarım

kacamak illaki oluyor arada sanirim canim tutmak imkansiz hemen unit ve devam et

Günaydıınnnn...
Sabah:
kellogg's yedim.. azıcıkta yulaf kepeği ile 2 kuru incir kattım içine.. Sabah 8 de yedim ve hala acıkmadım..
10 dk önce de sade Türk kahvemi içtim.. şimdilik asayiş berkemal..

Çookkkk geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. İçini ferah tut.. Allah bi çıkar yol gösterir merak etme..

Canım hayırlı olsun şimdiden bende koşturmaca çocukların peşinde canım

Gramına kadar aynı almışız filizcim:)
aynen canım inşallah haftayada beraber aynı gram veririz

çocuklarda şaşırdı artık anneler teselli etmeye çalışıyor
keşke şöyle bişey olsa herkez eylem yapsa tüm türkiye çocuklarda eğitim düzelmesse okula kimse gitmicek olsa onlarda mecbur kalsa sağlam bir sistem getirseler ahhhhhh ah hayeller hayatlar

Öğleden sonra

2 duble fincan sade turk kahvesi

Akşam

Eki Görüntüle 2061313
afiyet olsun canımbende çok içer oldum sade kahve zararlı olur diye korkuyorum bazen ama canım çok istiyor

bende kullanamadım canım
bi deneyeyim dedim saniyede şişti doldu çok gelince olmuyor heralde
neyse benim için pet daha iyi

şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
bazen oluyor canım ama seninki tükenmişlik sendromu diye geçiyordu sanırım
dikkatini güzel şeylere yoğunlaştır kuzum çok zor biliyorum ama yapmalısın

geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer

selam kızlar
dün evi temizledim daha sonra annem geldi dün pilavı piraz kaçırdım
sabah kahvaltım = yufka arası peynir zeytin onuda malesef biraz kaçırdım
arkasından sade kahve

Hoşbuldum kızlar

Sağolun

Dün gece çok geç geldim işten o nedenle yazamadım .. sabah .. kızımınımoyun grubuna bıraktım bir saat yürüdüm .. kahvaltı yaptım

Akşam
Yediklerim :
Ton salatası yaptım
Ve bir lavaş
Su
Tatlı niyetine de kuru meyve

Kahvaltıda
İki avuç badem
Bir yumurta
Biraz tütsülenmiş tavuk
Ve keçi peyniri
Kahve
Ve çay

Öğle
Bir kutu ton başlığı ve elma

Akşam içinde
Şu anda et pişiyor
Yanına ne yapacağıma karar veremedim ama
Kesinlikle pilav veya bulgur olmayacağını biliyorum ..

Ben neden resim yükleyemiyorum ?
Hep boyutu büyük diyor neden acaba ??

Selam kızlar.yine gelemeyen bendertler peşimi bırakmıyor:)bu kez kızım hastalandı gelemedim.şükür ki şimdi iyi.
Bu arada dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için ikinci el bi koşu bandı aldım,evde yürüyebilicem bundan sonra.göbeğim 9 aylık gibi oldu iyiceacil zayıflamam lazım.iki elim kanda olsa yine de gelicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…